sen normal hamile kaliyosun ya dusun buda bi nimet aslinda ama devami gelmiyo iste dogru doktor ve bol dua inan senin ilacin bu bol dua et inan olacak inisAllah Rabbim dualarimizi kabul etsin de seni yavruna kavustursunHaklısın canımda o kadar iğneden sonra daha cok olmalıydı gibi geliyo
hosgeldin Amin inisAllah Rabbim isteyen herkese versinbende aranizdayim:) insallah 2019 da bende annelik duyusunu hissedecegim:)
hosbulduk insallah cnm, varmi sizlerde gebelik?hosgeldin Amin inisAllah Rabbim isteyen herkese versin
Allah a Sukur hamileyim darisi sizlere hepinize olsun inisAllahhosbulduk insallah cnm, varmi sizlerde gebelik?
amin insallah darisi tüm isteyenlere olsun insallah, cok sükür bende hamileyim. ins hersey hepimiz icin hayirli olurAllah a Sukur hamileyim darisi sizlere hepinize olsun inisAllah
hamilemisin takvim falan gormeyince :))amin insallah darisi tüm isteyenlere olsun insallah, cok sükür bende hamileyim. ins hersey hepimiz icin hayirli olur
Allah razi olsun canim .eren61 bir ara yazıyordum buraya, tebrik ederim canım dier arkadaşlarında gönüllerince olsun halen birşey yok beklemedeyiz listede ismimde eklenmiş:))
resimdeki bebisler gibi bebis nasip etsin sanada Allahim..eren61 bir ara yazıyordum buraya, tebrik ederim canım dier arkadaşlarında gönüllerince olsun halen birşey yok beklemedeyiz listede ismimde eklenmiş:))
Ömer iyi teyzesi şükür Dr kinkontr vardi pazartesi günü şükür iyi dedi Dr
anladım canım. hayırlısıyla cıksın taynınız ınsallah. bız ıkıncı tedavıye basladık . ama maalesef tek yumurtam oldugu ıcın ıgnesız buyutuyor doktor. hayırlsıı allahdan. saldım çayıra mevlam kayıra
:)Merhaba arkadaşlar
Bebiş nedeniyle fazla yazamiyorum
Gaz sancısı ile bogusuyoruz
E Eren61 nasıl mutlu oluyorum senin gebelik takvimi görünce sende coknugras verdim şükür nasip etti rabbim sağlıkla kucağında da göstersin rabbim
limoncicegi41 sen nasılsın tek yumurta diye üzülme nasipte ne var bilemezsin rabbim hayırlısı ile muradini nasip etsin inşallah
cennetkokulumm sen nasılsın canım
Saye- sen nasılsın canım hamislik nasıl gidiyor
@Huzur45 sen nasılsın canım
I am mad sen nasılsın canım
bende tam dikislerini sordum sen demissin:)))Ömer iyi teyzesi şükür Dr kinkontr vardi pazartesi günü şükür iyi dedi Dr
Benim dikisler yanıyor ve sızlıyor Dr kontrolümüz vardı pazartesi benimde Dr baktı iyi dedi
Sen nasılsın Dr ne zaman gideceksin
Ömer iyi teyzesi şükür Dr kinkontr vardi pazartesi günü şükür iyi dedi Dr
Benim dikisler yanıyor ve sızlıyor Dr kontrolümüz vardı pazartesi benimde Dr baktı iyi dedi
canim ya bende sadece d vitamini eksik cikti hersey normalmis. Sukur Allah a 1 ay sonra gel dedi ama ben 1 bucuk ay sonra falan giderim galiba cinsiyetinide ogrenirim inisAllah yine kendi doktoruma tabiki . ana sagliktanda ayri cagiriyolarda ben kendi doktoruma gidiyorum yinede .. doktorum zaten bir dunya test yapti hastaliktan dolayi hersey temuz cikti Sukurler olsunÖmer iyi teyzesi şükür Dr kinkontr vardi pazartesi günü şükür iyi dedi Dr
Aynen kizlar dua edinAllah yavrunu da sana da sağlık versin canım. İnşallah bunlarda geçecek Rabbim yardımcınız olsun. Sabrınızı sonunda inşallah çok güzel günleriniz olacak canım.
:)
sagol canim mayista 5 sene olacak 5 sene 5 seneye her ay her ay aman iste takmamak lazim aslinda kafaya ustune gittikce yipraniyosun iste takmayincami olmuyo. vakti saati boyleymis Rabbimin vardir bildigi:)
asil sen nasilsin dikislerin alindimi?
anason cayi kar etmiyomu bebise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?