Canım teşekkür ederim iyiyim şükür. Oğlununda seninde iyi olmana sevindim rabbim sağlık versin inşallahMerhaba arkadaşlar
Bebiş nedeniyle fazla yazamiyorum
Gaz sancısı ile bogusuyoruz
E Eren61 nasıl mutlu oluyorum senin gebelik takvimi görünce sende coknugras verdim şükür nasip etti rabbim sağlıkla kucağında da göstersin rabbim
limoncicegi41 sen nasılsın tek yumurta diye üzülme nasipte ne var bilemezsin rabbim hayırlısı ile muradini nasip etsin inşallah
cennetkokulumm sen nasılsın canım
Saye- sen nasılsın canım hamislik nasıl gidiyor
maldelmor sen nasılsın canım
I am mad sen nasılsın canım
Aynen kizlar dua edin
Rabbim verir sinar
Rabbim vermez sinar
Rabbim verir alir sinar
Rabbim sinavinizin mukafatini versin inisAllah
Merhaba arkadaşlar
E Eren61 nasıl mutlu oluyorum senin gebelik takvimi görünce sende coknugras verdim şükür nasip etti rabbim sağlıkla kucağında da göstersin rabbim
limoncicegi41 sen nasılsın tek yumurta diye üzülme nasipte ne var bilemezsin rabbim hayırlısı ile muradini nasip etsin inşallah
gecti dimi bulantilarinCanım teşekkür ederim iyiyim şükür. Oğlununda seninde iyi olmana sevindim rabbim sağlık versin inşallah
Canım teşekkür ederim iyiyim şükür. Oğlununda seninde iyi olmana sevindim rabbim sağlık versin inşallah
İNŞALLAH aranıza bende bu yıl hamiş olarak katılırım
Yok canım daha geçmedi hala devam ediyorgecti dimi bulantilarin
Canım Allah razı olsun çok şükür bu haftaları gördüm sağlıkla kucaklamak da nasip etsin inşallah herkesle birlikte rabbim. Sizlerden de güzel haberler almak nasip etsin inşallah tez zamandaCanım sen nasılsın güzel ikiz annesi. Maşallah 15. haftadasınız. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.
Canım inşallah gelmezde testte pozitifi görürsün inşallahÇok şükür canım ben iyiyim bu ay sonuç bekliyorum bugün bat günümdü. Test yapıcam sabaha inşallah gelmezse.
Sen nasılsın canım zorlu bir süreç geçirdin. İnşallah çok daha iyi olur bundan sonra herşey. Oğlunun gazı için neler yapıyorsun canım.
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlsıyla sağlıcakla nasip etsin
kuzm cnm bnm. tup bebek 2018 de takip ettim. oglusun hastanededi cikmissiniz. cnm benm saglkkla buyuyun siz. keske yakin olsaydin. bebisine amigurimi bebek hediye etmk cok isterdmMerhaba arkadaşlar
Amin inisAllahİNŞALLAH aranıza bende bu yıl hamiş olarak katılırım
Sukurler olsun cok iyi inisAllah boyle gider sanki hamile degilmisim gibi gayet normalim kokulari cok aliyorum buara mide yanmam da gecti sukur limonlu su iciyorum valla aksamustu yanmasina iyi geliyo sanki
Allah yardimcin olsun inisAllah guzel haberler verirsin Aminkuzm cnm bnm. tup bebek 2018 de takip ettim. oglusun hastanededi cikmissiniz. cnm benm saglkkla buyuyun siz. keske yakin olsaydin. bebisine amigurimi bebek hediye etmk cok isterdmrabbim bana nasip edeck ins. bende nisana tup bebk doktoruna randevu aldm. bakalm bkliorm
Allah kolaylik versin sanaYok canım daha geçmedi hala devam ediyor
Canım Allah razı olsun çok şükür bu haftaları gördüm sağlıkla kucaklamak da nasip etsin inşallah herkesle birlikte rabbim. Sizlerden de güzel haberler almak nasip etsin inşallah tez zamanda
Amin inşallahAllah kolaylik versin sana
Sukurler olsun cok iyi inisAllah boyle gider sanki hamile degilmisim gibi gayet normalim kokulari cok aliyorum buara mide yanmam da gecti sukur limonlu su iciyorum valla aksamustu yanmasina iyi geliyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?