2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

canım biz saatlik olarak gitmeyi planlıyoruz bursadayız biz. ama tabi uzun dönemli asıl tedavi edici olurdu
Aynen bende bir iki saatlik deniycem bakalım :) bi komşumun dedigine gore ikinci cocuk olmamıs basta sonra bi tanıdıgı demiski kuveti doldur 4 saat fln icinde kal o da yapmıs cidden ertesi ay hamile kalmış..

hehehe ben eşime bazen diyorum balayına bile gidemedik bari bir hamama gidelim diyorum kese yaptırırız diye de gülüyor ankarada da kızılcahamam var ama şuan biz cıbırlıktan gidemiyoruz
Canım gidemiyosan küvet varsa evde doldur sıcak suyu gir bn de gidemezsem oyle yapcam :)

Canım gidemiyosan küvet varsa evde doldur sıcak suyu gir bn de gidemezsem oyle yapcam :)
KUVET YOK CANIM DUŞA KABİN İŞTE SICAK SU BİR KEZ YAPMIŞTIM BEN KOVAYA KOYUP ÜZERİNE DURMUŞTUM AMA DEVAMINI GETİRMEDİM İŞTE BİR KEZ YAPTIM BIRAKTIM

arkadaşlar bugun hamile oldugumu öğrendim....4 ocakda ilk aşılamamdı ve tuttu çok şükür...ama bende aşılamadan beri çok akıntı oluyor....acaba bu normalmidir...bilen varmı???

Selam ben adet oldum canım tam günümde yeni bat 5 subat ayrıca pazartesi günü rahim filmi cekilicem Dua edin kizlar

Canım arkadaşında dediği gibi daha görünmeyebilir bak onun da 6. Haftaya yakın görünmüş rahat ol o zaman kadar gelmişsiniz hem minyon olcak belki bebiş

Ay inanmıyorum ya bide bana o kadar övdü giden kişi hayatta gitmem o zaman. Senin dr u ataştırcam canm gidrsem ona giderim inşallah gerek kalmaz tabi de baklım nasip
Canım iyileştiğine sevindim doğru söylüyosun anneninde evladın da hayırlısı. Pek fazla haber seyretmem hep dram olduğu için ama az önce yemek yerken bakim dedim bir haber gördüm kanjm dondu o kadına ne yapsalar azdır dedim 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürmüş. Gözlerim doldu ağlamamak için direndim Allahım sen böyle insanlara verme çocuk ya dedim. Töbe haşa tabi o ne yapıcağını çok iyi bilir ama o günahsız çocuğa o kadar üzüldğm ki eşime dedim ki nasıl insanlar ya biz kırk takla atıyoruz yaomadığımız kalmıyo çocuğumuz olsun diye insanların yaptığına bak
Arkadaşlar az önce eve geldim WC'de koyu kıvamda beyaz akıntım oldu. Bu da bir belirti olabilir mi yoksa regl mi olucam :-/
canım ben adetten önce görürüm genelde o akıntıyı ama bazı insanlarda da hamilelik belirtisi olabiliyomuş. İnşallah senin ki hamilelilkyen dolayıdır

İnş Canım ya hepimizin olur inş. Hayırlısı.

Ters lalem çok saol canım inş hayırlısı. Sabrı öğreniyorum yeniden :)))
Bu yolda sabır bizim göbek adımız oldu canım yaa.. adetim yaklaştığında hamileysem 9 ay nasıl dayancam doğması için diye sabırsızlanıyorum. Hastalanınca da aallahım 1 ay daha nasıl bekliycem diyorum. Allah sabrını veriyo işte. İnşallah rabbim sabrımızı mükafatlandırır. Sağlıklı hayırlı evlatlar verir en kısa zamanda
Ben iyiyim canım salı günü adet günüm aklım orda geziyo çok haklısın rabbim herşeyşn hayırlısını versin. Aslında olmasında da olmamasında da bir hayır var ama biz kullar malesef sabırsızlanıyoruz kendimizce.. inşallah şubat a transfer olmayız he ne dersin

Selam kizzlarr.. Yeni ay yeni umut benim icin de adetim bitti yumurtlamaya az kaldi esimde tam yumurtlama zamanlarimda gelmis olacak insallah diger hafta calismalara devam insallah adet olmadan oncede kontrole gidecegim insallah.. Hakkimizda hayirlisiii insallahh

arkadaşlar bugun hamile oldugumu öğrendim....4 ocakda ilk aşılamamdı ve tuttu çok şükür...ama bende aşılamadan beri çok akıntı oluyor....acaba bu normalmidir...bilen varmı???
Canimm hayirlii olsunn.. Asilamayla hamile kalan ilk defa duyuyorum vallahi cok mutlu oldum.. Bende kendim icin dusunuyordum acaba direk tup bebek mi yaptirmak daha mantikli diye sen umut oldun ne yalan soyleyim hayirli olsun canm

Kizlarr bir de tupleri tikali oldugunu soyleyen bir arkadasimiz vardi acaba laproskopiyle acilma ihtimali oluyor tuolerin onu dusundunuz mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…