2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Selam kizzlarr.. Yeni ay yeni umut benim icin de adetim bitti yumurtlamaya az kaldi esimde tam yumurtlama zamanlarimda gelmis olacak insallah:KK76::KK76: diger hafta calismalara devam insallah adet olmadan oncede kontrole gidecegim insallah.. Hakkimizda hayirlisiii insallahh:anneadayı::KK200::KK46:
inşaallah canım bak moralli ol üzgün olma

Arkadaşlar az önce eve geldim WC'de koyu kıvamda beyaz akıntım oldu. Bu da bir belirti olabilir mi yoksa regl mi olucam :-/
canım beyaz akıntı da hamilelik belirtilerinden..ben adetten önce hiç beyaz akıntı duymadım..benimde inceden batmalar başladı..benim yumurtlamam 9undaydı rahme yeni yeni yerleşmeye başlamış olması gerekiyor(tabi döllenip rahme ilerlediyse:cry:)..10. günde de yerleşme bitiyor..12 gününde test yapabilirsin..12 günün ne zaman oluyor?

canım beyaz akıntı da hamilelik belirtilerinden..ben adetten önce hiç beyaz akıntı duymadım..benimde inceden batmalar başladı..benim yumurtlamam 9undaydı rahme yeni yeni yerleşmeye başlamış olması gerekiyor(tabi döllenip rahme ilerlediyse:cry:)..10. günde de yerleşme bitiyor..12 gününde test yapabilirsin..12 günün ne zaman oluyor?
Dutmadıysan ben sölim o hain akıntı bende oluyo adetten önce:63: bende hep hanileyim sandım sonra anladım ki bnm adetten önce geliyo. Dediğşn doğru genelde hamilelik belirtisi olabiliyor. Benden gelen beyaz krem kıvamında oluyor. Bu arada bubay o akıntım yok ve olmadığında genelde hamile olduğumu öğreniyorum:KK76: inşallah bu ay da öyledir:anneadayı:

Dutmadıysan ben sölim o hain akıntı bende oluyo adetten önce:63: bende hep hanileyim sandım sonra anladım ki bnm adetten önce geliyo. Dediğşn doğru genelde hamilelik belirtisi olabiliyor. Benden gelen beyaz krem kıvamında oluyor. Bu arada bubay o akıntım yok ve olmadığında genelde hamile olduğumu öğreniyorum:KK76: inşallah bu ay da öyledir:anneadayı:
evet bunu bende duydum canım sürekli akıntısı olanda akıntı olmayınca hamilelik oluyormuş..eğer normalde akıntısı yoksa da akıntı olduğu zaman hamilelik olabiliyormuşş..demek ki tamamen kişiden kişiye değişen bir durumm..inşallah bu ay seninde güzel haberini alırız bat ne zaman?

evet bunu bende duydum canım sürekli akıntısı olanda akıntı olmayınca hamilelik oluyormuş..eğer normalde akıntısı yoksa da akıntı olduğu zaman hamilelik olabiliyormuşş..demek ki tamamen kişiden kişiye değişen bir durumm..inşallah bu ay seninde güzel haberini alırız bat ne zaman?
19 ocak canım inşallah güzel haberi veririm bekliyorum sabırsızlıkla. Sivilcelerim çıktı bide hafif hafif kasık ağrım var det olucam gibi ama dediğim gibi akıntı yok şuan bende acayip olması lazımdı. Birde ilginç bişey var tek göğsüm sızlıyo ilginç şişmiş bide sanki diğeri normal ama böle biley belirti olabilir mi ki:KK70:

19 ocak canım inşallah güzel haberi veririm bekliyorum sabırsızlıkla. Sivilcelerim çıktı bide hafif hafif kasık ağrım var det olucam gibi ama dediğim gibi akıntı yok şuan bende acayip olması lazımdı. Birde ilginç bişey var tek göğsüm sızlıyo ilginç şişmiş bide sanki diğeri normal ama böle biley belirti olabilir mi ki:KK70:
ben hamile kalsam tüm belirtiler de olsa inanmam çok zor olacak heralde bu kadar zamandan sonra :D

Kızlar tüpler tıkalı ise rahim filmi sırasında açmıyor mu doktor yoksa ayrı mi
Hafif tikanikliklar hsg de acilabiliyor canim .. Hsg o yuzden hem tani amacli hemde tedavi amacli kullanilabiliyor. Hsg den sonra gebelik oranlarimdada artis olabiliyor.. Korkma canim sende basit bir islem hem aklimda soru isareti kalmaz

Yumurtlama 7siydi canım yanlış hesaplamadiysam tabi .

Bu ay iliski sonrasi yatip uyumayi denicem normalde yarm saat yatiyodum yastik koyup hic kalkmadan uyucam bu sefer :KK71::confused:

Kizlar kac yildir evlisiniz ? 2.5 yildr evliyim ben cevre baskisida beni cok skiyor artik ailelerde lafini ediyor artik

geçen arkadaşın biiri de böyle bir şey yazmıştı..tek göğsüm ağrıyor diye..ama hamile miydi değil miydi bilmiyorum..inşallah hamişsindir..önce sen sonra bizler veririrz güzel haberler..

Back
X