Ne güzel canım annenin bol bol duasını alırsın Rahmetli babam bizlere karşı iyiydi ama annemi hiç sevmedi gözü dayaktan kör oldu ev bark sahibi de olamadı benim de durumum yok eline harçlık veremiyorum ki bir de yine huysuz bir ev sahibi var annemin eski evini saray sanıyor gittim evini badana yaptık eşimle ben de temizliğini halılarını falan yıkadım şimdi kaynanamgil geldi yanına yanına gidemedim sobasını falan yakıyordum bir hafta on gün kalıyordum yine gönlü oluyor ben ona götüreceğime o benim bavuluma bir şeyler koyma çabasında oluyor sedef kaynanam bile hep annem bir şeyler versin derdinde kendi bir hediye alıp bile gelmez yanıma...
Şimdi de işte sınava kadar gelme kızım ben dayanırım kazan da milletin çenesi kapansın boşa mı okuttum ben seni millet öyle diyormuş o zaman o komşuların saçını başını yolasım geliyor memlekette garip görüyorlar annemle kardeşimi kimsesiz gibi gerçi biraz öyle de

ne bileyim insan kendisi güçlü olunca ailesine de yardımı başka olur bu memuriyet sınavında tabii ki hayırlısı ama elimden geleni yapayım ben...
Benim de uzaklardan bir arkadaşım var benim için taa oralardan çikolata getirdi bana derim ALLAH hepimizden razı olsun sedef inan şuradaki arkadaşlarımın samimiyeti aynı şey için dualar edişimiz çok farklı ya belki nette dostluk arkadaşlık mı olur derler ama burada hep bayan olarak neden olmasın şurada dostluk ettiğin akraban komşun bile derdinden anlamıyor neredeyse dalga geçecekler kalp kırıyorlar sanki sen kusurlusun gibi görüyorlar ...