2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canım onları da duydum bi de evening primrose oil diye bi vitamin duydum fransada yaygınmıs ozellikle..simdi doktordan cıktm bu tarz seyleri kullansam olur mu diye olur sana kalmış bisey dedi..tekrar klomen yazdı bu ay da deniycem diger ay film cektiriyim diyorum korkmama ragmen. Tuplerde bi tıkanıklik fln varsa bos yere hormon almayaym...
aynen ben de o yüzden rahim filmi çekindim canım korkmama rağmen boşa hap kullanma için tam rahat olsun kafan da

Selam kızlar batım daha 29unda benim kasıklarımda batma ve akıntı yoğunluğu var yumurtluyormuyum ne :) bakalım bu ay neler olacak 20gün beklemek zor olacak gerçi çok takmıyorum stresli değilim ama beklemiyorda değilim hani bi sürpriz olsa süper olur ahh nerdeee
:D ben de hala adet olmayı bekliyorum adet söktürücü sökütemedi bir türlü

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza merhabalar , ben 10 kasımda kürtaj oldum kalp atışını alamadığımız için . O günden bu yana 1 kere adet oldum ama yine başladk çalışmalara adetime 3 gün var sırt omuz ve bacak ağrım bide az da olsa beyaz akıntım var .. sizce bu ay hamile kalmışmıyımdır ..
hoşgeldin aramıza canım inan umutlandırmak da istemem bu belirtiler hamişlik belirtilerinden ama ben de yaşadım ama hamiş değildim zamana bırakıp testlerle emin olmak lazım sonra çok üzülüyor insan...
listemize katılmak istersen adını yazarım

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim :anneadayı:
42.lale_cik
43.yusuf un annesi :anneadayı:

44.pink_love_lady
45.nurcan4419
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:

48.ardey
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci
51.

:KK70: ben de hala adet olmayı bekliyorum adet söktürücü sökütemedi bir türlü
Canim ya seni umutlandirmak istemem ama gec dollenme olmus olmasin bir doktora git mutlaka sokturucu bile ise yaramadiysa ne bileyim bir gorunmekte yarar var bence

Canim ya seni umutlandirmak istemem ama gec dollenme olmus olmasin bir doktora git mutlaka sokturucu bile ise yaramadiysa ne bileyim bir gorunmekte yarar var bence
ay bugün de içtim adet söktürücü :( içmeseymiydim acaba ay ağrı kesiciler de içtim ama adet olacakmışım gibi de geliyor ay :( stres oldum ağrı kesiciler falan da zarar verirse

Ya neden olmadın acaba çok geçti senin yani 31inde olcaktın. Detaylı araştırma yaptırdınmı hiç gecikmeside sıkıntı sonuçta streste etkiler gerçi
çok stresliyim canım ders de çalışamıyorum geceleri çalışıyorum 3 e kadar çalıştım ondan da etkili olduğunu düşünüyorum ama yeniden test mi yapsam ben adet söktürücü de içtim bugün de içtim bakalım ne olacak

çok stresliyim canım ders de çalışamıyorum geceleri çalışıyorum 3 e kadar çalıştım ondan da etkili olduğunu düşünüyorum ama yeniden test mi yapsam ben adet söktürücü de içtim bugün de içtim bakalım ne olacak
Ay varsada Rabbim korusuunnn. Yani çok geciktin sen belki geç döllenmedir gerçekten niye olmasın test yapsana yine

adet olacakmış hissi var ama bir olaydım da rahatlasaydım ya şimdi de bebek mi var diyorum off :(

Back
X