Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kafamızı buzlasak da mı saklasak tuzlasak mı saklasak sarımsaklasakda mı saklasak da şu bebek düşüncesini bir anlığa atsakben üçünede hiç umudum olmadığı ay hamile kaldım hemde tek seferde düşünün artık ...
valla aynen öyle bende hp öyleydim hiç aklımdan çıkmıyordu artık bıktım uğraşmaktan olmazsa olmasın dediğim ay hamile kaldım ama ikisini devam ettiremedim.buda öyle bu ay hiç beklemiyordum mesela işe gelirken yanıma ped falan aldım düşün artık.ama hamişim bu ay.bende daha keseyi görmedim çok meraklanıyorum perşembe dr gidicem inş herşey yolunda gider bu sefer dua edin neoluray kafamızı buzlasak da mı saklasak tuzlasak mı saklasak sarımsaklasakda mı saklasak da şu bebek düşüncesini bir anlığa atsak![]()
Rabbim bebeğini de seni de korusun hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş canım durumdan haberdar et doktordan sonravalla aynen öyle bende hp öyleydim hiç aklımdan çıkmıyordu artık bıktım uğraşmaktan olmazsa olmasın dediğim ay hamile kaldım ama ikisini devam ettiremedim.buda öyle bu ay hiç beklemiyordum mesela işe gelirken yanıma ped falan aldım düşün artık.ama hamişim bu ay.bende daha keseyi görmedim çok meraklanıyorum perşembe dr gidicem inş herşey yolunda gider bu sefer dua edin neolur
Evet onu bende çok merak ediyorum artık ne olursa yapıyoruz zaten :)ben bu ay kullanıcam ilk defa soğan kürü ne kadar etkili hem onu öğrenmiş olurum diye düşünüyorum mervecim
ben de bir adet olsam bal çörek otunu yapacağım onu denemedimEvet onu bende çok merak ediyorum artık ne olursa yapıyoruz zaten :)
Sen hala adet olmadın mı?ben de bir adet olsam bal çörek otunu yapacağım onu denemedim
amin cnm inşallah haberdar ederim tabi etmezmiyimRabbim bebeğini de seni de korusun hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş canım durumdan haberdar et doktordan sonra
bekliyoruz canım güzel haberleriniamin cnm inşallah haberdar ederim tabi etmezmiyim
su perim inş ya. sabahları yapmak daha iyi oluyormuş spermlerin hareketleri daha hızlı oluyormuş çalışan insanlarız ama dediğin gibi gününde ve 20 dk yeterli de sabahı akşamı fark eder mi bilmiyorum ...olmayınca insan daha başka ne denemeliyim diyor..hiç moralinizi bozmayın kızlar...hep hiç beklemediğimiz aylarda geliyor bebekler sakın unutmayın
bide öyle bacakları falan dikme yede gerek yok sadece 20 dak sırt üstü yatmak yeterli oluyor
o sadece gününe denk gelsin yeter:)
hadi hayırlısı canım
hepimiz seviniriz inş hayırlısıyla..saol canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
@Madam_coco @mavimart @sema-aaa @sevdaerdgn @sempatico1 @mavimli @Bet_can @Mezura arkadaşlar birkaçınızı etiketledim özellikle de batları yaklaşan arkadaşlar durumlar ne durumda sevindirici haberlerinizi bekliyoruz hep beraber
Kaç gün yapıyorsun canım onu duymuşken onuda yapayımben de bir adet olsam bal çörek otunu yapacağım onu denemedim
adetinin 2. günü başlayıp 12 gün günde bir kaşık bal çörek otu tarçın karışımını yiyorsun canımKaç gün yapıyorsun canım onu duymuşken onuda yapayımsoğan kürü bitiminde adet olursam canım (ki hayırlısıyla olmam adet inşallah umut verdi bana soğan kürü bir çok kişi ilk aydan hamile kalmış)
bu kürüde denicem birde incir kürü var inşallah gerek kalmaz ama hepimizeadetinin 2. günü başlayıp 12 gün günde bir kaşık bal çörek otu tarçın karışımını yiyorsun canım
üzülme canım inş diğer aya ben de regl olmayı bekliyorumAhh ahh ne çok isterdim burdan hamileyiiimm diye haykırmayı size müjde vermeyi ama ne yazıkki bende regl oldum
Canim hic bu kadar geciktigin oluyor mydu? 31 i gozukuyor senn reg tarihin 13 gun gecmis resmennüzülme canım inş diğer aya ben de regl olmayı bekliyorum
evet canım 2 kez daha böyle olmuştu sonra adet oldumCanim hic bu kadar geciktigin oluyor mydu? 31 i gozukuyor senn reg tarihin 13 gun gecmis resmenn
Bir de ne bileyim bazen mucizeler duyuyoruz sat a bir gun kala iliski olup hamile kalanlar fln belki seninde oyle bir sey olmus olabilir mi acabaüzülme canım inş diğer aya ben de regl olmayı bekliyorum