2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar bende 9 aydır deniyorum benimde son adetimden 45 gün gecti bida sadece kahverengi lekelenme oldu test negatif kan tahlili 2,5 ultrasonda kese yok kist yok hormonlar normal ama halen adet olamadım :KK43: şimdi gec belli olanları okuyunca umutlandım yine:cry:

Kızlar boğazım şişti hiç halim yok ilaç kullanmalımıyım ya öğretmenlik yapıyorum sınıftan kaptım heralde ee hamiş kalmayada çalışıyorum napıcam ben heryerim ağrıyor

kızlar bende 9 aydır deniyorum benimde son adetimden 45 gün gecti bida sadece kahverengi lekelenme oldu test negatif kan tahlili 2,5 ultrasonda kese yok kist yok hormonlar normal ama halen adet olamadım :KK43: şimdi gec belli olanları okuyunca umutlandım yine:cry:ayrıca kasık batması kasık ağrısıda cok oldu lekelenmeden önce

Kızlar boğazım şişti hiç halim yok ilaç kullanmalımıyım ya öğretmenlik yapıyorum sınıftan kaptım heralde ee hamiş kalmayada çalışıyorum napıcam ben heryerim ağrıyor
Canım ıhlamur içmelisin bence ilaç içme çok kötü değilsen. Ihlamurun içine elma kabuğu koy derin derin soyup kaynadıktan sonra kapatmak üzereyken de çubuk tarçın ve kök zencefil koy bardağa koyduğunda da çok azcık karabiber koy bide limon sık çok iyi geliyor. Şuan işte olduğun için bunu yapamayabilirsin ama eve gidince yapmanı öneririm. Şuanda da eğer mümkünse sade ıhlamur içsen yine faydası olur. Biran önce iyileşirsin inşallah bişeyin kalmaz

Benim durumum karisik canm.. Soyle ozetleyim: bir kist ameliyati gecirdik evlendim bir yil sonra cocuk istedik myom cikti 6 ay denedik olmadi sonra hsg cekildi ve ilac gecmedi myom tuplerime basi yapiyomus ameliyat oldum bu arada esimde varikosel oldu esimin ileri hareketi buraz dusuk myom ameliyati sonradi 6 ay korundum 5 aydr da istiyoruz olmuyor.. 1.5 yildr istiyrm yani ve birseyler cikti hep artik daha fazla beklemek istemiyorum baska bir sey cikacak dye cok korkuyrm
Allahim hayirlisini nasip etsin insallah bak bana benim 4yildir olmuyor 4 asilama gecirdim 3u devlette biri ozelde ozelde yapan aşilama yapn doktor rahmin egri icinde yapisiklik olabilir dedi lap. Ameliyatini onerdi oldum onuda acaba yapisiklik varmi diye aklimiza takildi esimle karnim delindi bosu bosuna oda temiz cikti hormanlar duzenli esimin sperm degeri cok iyi anliycagin hicbir sorun yok ama olmuyor iste tup bebek icin kararsizim oda tutmazsa diye cok korkuyorum.Allahim hayirlisini nasip etsin tum isteyenler için..İnşallah...

stres yapma canım en kısa zamanda hayırlısıyla olur inş bizim de 1.5 senedir olmuyor bakalım he beraber dualar edeşlim
aslında stres yapmıyorum gibi geliyor. çünkü Allah'ın hayırlısını vereceğini düşünüyoruz hep. ama acaba bu ay oldu mu merakı insanı strese sokuyor ister istemez sanırım. dua edelim bol bol.

aslında stres yapmıyorum gibi geliyor. çünkü Allah'ın hayırlısını vereceğini düşünüyoruz hep. ama acaba bu ay oldu mu merakı insanı strese sokuyor ister istemez sanırım. dua edelim bol bol.
aynen aynen ilk korunmayı bıraktığımda aa kesin hemen kalmışımdır diye düşünüyordum aaa aylar geçtikçe iyice strese girdim neden olmuyor diye hiç bir sorun yok görünür de ama ALLAH vermeyince elden gelen bir şey yok şimdi de 14 gündür adet olamıyorum bebiş de çıkmadı testler de şimdi de adet gelmiyor :) hayırlısı bakalım ne diyeyim ki

u-mutlu lale u-mutlu lale CANIM BEN 2014 OCAKTA HAMİLE KALDIM KİMYASAL OLDU 2014 NISANDA BIDAHA HAMILE KALDIM ODA KIMYASAL OLDU 2014 HAZIRANDA HAMILE KALDIM ODA DIS GEBELIK OLDU ILACLA DUSURDULER ONDAN BERI DAHA TIK YOK KASIMDA HISTERESKOPI AMELIYATI OLDUM HİÇ BİR SEBEP BULAMADIKLARI İÇİN MEĞERSE RAHMIM DARMIŞ ONU GENİŞLETTİLER TABİ SEBEBI BULANA KADAR 2 YIL GEÇTİ HISTERESKOPI SONRASI 2. 3. DENEMEDE HEMEN HAMILE KALINIYOR GENELDE BAKALIM BENİM NE OLCAK ÇOK MERAK EDİYORUM

Canım ıhlamur içmelisin bence ilaç içme çok kötü değilsen. Ihlamurun içine elma kabuğu koy derin derin soyup kaynadıktan sonra kapatmak üzereyken de çubuk tarçın ve kök zencefil koy bardağa koyduğunda da çok azcık karabiber koy bide limon sık çok iyi geliyor. Şuan işte olduğun için bunu yapamayabilirsin ama eve gidince yapmanı öneririm. Şuanda da eğer mümkünse sade ıhlamur içsen yine faydası olur. Biran önce iyileşirsin inşallah bişeyin kalmaz

ılık şeyler tüket cnm benim de geçen ay öyleydi insan içse bi türlü içmese bir türlü

oy canım üşüttün mü iyice ya ilaç içmesen mi bilemedim ne desem:KK43:
Kızlar valla dün gece uyuyamadım boğazımdan. Tamda yumurtlama günlerim içmiycem ya şansa bakın bu ayda bu çıktı. Tabi ilerlerse kullancam kulağım ağrıyor boğazımdan. 22si karne günü o zamana kadar dayanmalıyım off off Rabbim yardım etsin cümlemize

Back
X