- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
Bölümün ne canım Allahim zihin açıklığı versinburalardayım canım ders çalışıyorum ya ara ara bakınıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bölümün ne canım Allahim zihin açıklığı versinburalardayım canım ders çalışıyorum ya ara ara bakınıyorum![]()
Canım insallah tez zamanda kavusursun bebegine :)Canım acı falan hiç olmuyor anlamadım ne zaman oldu bitti bile sadece anestezi den dolayi biraz zor ayildim kansız olduğum için rengim gitti sonra duzeldim sonuç iyi cikicak şükür acikmis doktorum sebepsiz dedi bidaha ki ay da tedavi inşallah klomen ve catlatma iğnesi
Cok tesekkurr ederimm canimm insallah hepimizz saglicakla kucagimiza alirizz bebisleriimizi.. ters lalem uzulmee nolurr biliyorum cokk zorr bir durum inan seni okadar iyi anliyorummki cok hassasm bende her adet donemii aglamaktan harap oluyorum. Bir de etrafimdaki herkesn hamile kolayca kalmasi ve bunun kiymetini bilememelerine deli oluyom.. bizim evladlarimiz cok guzel kiymet gorcekler ben hamile kaldigimda hep bizim gibileri dusuncem dusuncesizlik yaomicam insallah..Bölümün ne canım Allahim zihin açıklığı versin
göğüsler süt mü dolmaya başladıkii..bu iyi bişey sankii..ben yarın yine ovulasyon testi yapıcamm..çok sabırsızımm..sen de korkuyosan önce ovulasyonda bi bak istersn:)Kızlar az önce göğüs uçlarıma baktım renk olarak. Biraz uç kısmını sıktım çok az beyaz bi sıvı geldi toplu iğne ucu kadar bile değil. Biraz daha sıktım gelmedi bişey. Bu ne olabilir
onu bilmiyorum canım ilk kez duydum..ama kişiden kişiye değişen şeyler bunlar..O nasıl oluyor canım? uc kısmını hafif sıktım normalde bayanlarda prolaktin hormonuna bağlı oluyormuş ben de şimdi araştırdım. Ama gebeliğe engel olabiliyormuş kafam yine karıştı dediğin şeyi nasıl yapıcam. ?
Prolaktin değerini ölçtürdün mü hiç canım??O nasıl oluyor canım? uc kısmını hafif sıktım normalde bayanlarda prolaktin hormonuna bağlı oluyormuş ben de şimdi araştırdım. Ama gebeliğe engel olabiliyormuş kafam yine karıştı dediğin şeyi nasıl yapıcam. ?
tam poposu ısırmalık bebişş:)Prolaktin değerini ölçtürdün mü hiç canım??
Sadece patoloji sonucunu gönderdim i da temiz çıktı başka da bişe yapmadım canım
Anladım cnm
Ozaman sendemi sorun varmış
Bende sorun nu var arastirmadim bilmiyorum yani
Hayır canım. Ölçülmedim. Tekrar sıktım gelmedi bişeyProlaktin değerini ölçtürdün mü hiç canım??
Bende aynı düşünceden rahim filmi cektirdim normalde beklicektim en azından sorun olmadığını biliyorum rabbim birseyi vesile kılar belki bizede tedaviyi vesile kilicak eşim de çok istiyor beklemek istemiyorAslinda 6 ay oluyor cok uzun zaman degil ama benim yasadigim diger durumlardan dolayi acele etmem gerekmis gibi geliyor.. aslinfa vardir bir vakti elbet deyio teslim olmak lazim ama neyin vesile olacaginida bilemeyiz belki benim icin tedavi sonucu bebegimin olmasi hayirli.. Ufff allah yardim etsin bizletr vallahi bi olsun bebegin totosunu isircam nerde kaldin diye![]()
İnşallah canım tüm isteyenler kavussun bebislerine :)Canım insallah tez zamanda kavusursun bebegine :)