2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canım acı falan hiç olmuyor anlamadım ne zaman oldu bitti bile sadece anestezi den dolayi biraz zor ayildim kansız olduğum için rengim gitti sonra duzeldim sonuç iyi cikicak şükür acikmis doktorum sebepsiz dedi bidaha ki ay da tedavi inşallah klomen ve catlatma iğnesi
Canım insallah tez zamanda kavusursun bebegine :)

Bölümün ne canım Allahim zihin açıklığı versin
Cok tesekkurr ederimm canimm insallah hepimizz saglicakla kucagimiza alirizz bebisleriimizi.. ters lalem uzulmee nolurr biliyorum cokk zorr bir durum inan seni okadar iyi anliyorummki cok hassasm bende her adet donemii aglamaktan harap oluyorum. Bir de etrafimdaki herkesn hamile kolayca kalmasi ve bunun kiymetini bilememelerine deli oluyom.. bizim evladlarimiz cok guzel kiymet gorcekler ben hamile kaldigimda hep bizim gibileri dusuncem dusuncesizlik yaomicam insallah..

Of çok kararsızım yarın test yapsam mı totem geçiyo içimden yaparsam negatif beklersem pozitif cikicak diye çok arada kaldım arkadaşlar cumaya kadar beklemeli miyim...?

Kızlar az önce göğüs uçlarıma baktım renk olarak. Biraz uç kısmını sıktım çok az beyaz bi sıvı geldi toplu iğne ucu kadar bile değil. Biraz daha sıktım gelmedi bişey. Bu ne olabilir

Kızlar az önce göğüs uçlarıma baktım renk olarak. Biraz uç kısmını sıktım çok az beyaz bi sıvı geldi toplu iğne ucu kadar bile değil. Biraz daha sıktım gelmedi bişey. Bu ne olabilir
göğüsler süt mü dolmaya başladıkii..bu iyi bişey sankii..ben yarın yine ovulasyon testi yapıcamm..çok sabırsızımm..sen de korkuyosan önce ovulasyonda bi bak istersn:)

O nasıl oluyor canım? uc kısmını hafif sıktım normalde bayanlarda prolaktin hormonuna bağlı oluyormuş ben de şimdi araştırdım. Ama gebeliğe engel olabiliyormuş kafam yine karıştı dediğin şeyi nasıl yapıcam. ?

O nasıl oluyor canım? uc kısmını hafif sıktım normalde bayanlarda prolaktin hormonuna bağlı oluyormuş ben de şimdi araştırdım. Ama gebeliğe engel olabiliyormuş kafam yine karıştı dediğin şeyi nasıl yapıcam. ?
onu bilmiyorum canım ilk kez duydum..ama kişiden kişiye değişen şeyler bunlar..
yumurtlama günü için kullandığımız testler var ya onlar daha ucuz oluyor hem önceden evde vardı benim..eğer iki çizgide koyuysa hamilelik var demek..ama 2.si silikse yok demek..çünkü 2.si silik oluyo her zaman..bide daha az üzülme sebebi oluyor..hamilelik testinde direk yok görünce insan daha çok üzülüyor..perşembeye kadar bunu yapıcam bakalım bir değişiklik olucak mı..

Prolaktin değerini ölçtürdün mü hiç canım??

Aslinda 6 ay oluyor cok uzun zaman degil ama benim yasadigim diger durumlardan dolayi acele etmem gerekmis gibi geliyor.. aslinfa vardir bir vakti elbet deyio teslim olmak lazim ama neyin vesile olacaginida bilemeyiz belki benim icin tedavi sonucu bebegimin olmasi hayirli.. Ufff allah yardim etsin bizletr vallahi bi olsun bebegin totosunu isircam nerde kaldin diye :KK48:
Bende aynı düşünceden rahim filmi cektirdim normalde beklicektim en azından sorun olmadığını biliyorum rabbim birseyi vesile kılar belki bizede tedaviyi vesile kilicak eşim de çok istiyor beklemek istemiyor

Back
X