- 31 Ocak 2015
- 2.422
- 1.980
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen dr a gidiyomusun gittiysen de hiç rahim filmi istediler mi senin durumunda faydalı olabilir. Eğer hormonlarında ve eşinde bir sorun yoksa belki kanallarda yapışıklık filan vardır.Evet canim belli ama 1.5 senedir hiç hamile kalamadım![]()
Hadi ya hiç duymamıştım yumurtaya zarar verdiğini. Allahtan çok içmem günde 2 en fazla 3 bardak çay hafta da 1 nescafe ayda 1 filan da türk kahvesi içerim ortalama. İnofolic içerken hiç kahve tüketmiyorum etkisi direk sıfıra iniyomuşKahve çay kola yasak aman deyim sakın.kafein yumurtaya zarar veriyo.embriyolog söyledi.narı da o önerdi.
Canım ben zaten gelicek ay tedaviye başlıyorum rahim filmi pazartesi günü cekildim acikmis tuplerimCanım sen dr a gidiyomusun gittiysen de hiç rahim filmi istediler mi senin durumunda faydalı olabilir. Eğer hormonlarında ve eşinde bir sorun yoksa belki kanallarda yapışıklık filan vardır.
Hadi ya hiç duymamıştım yumurtaya zarar verdiğini. Allahtan çok içmem günde 2 en fazla 3 bardak çay hafta da 1 nescafe ayda 1 filan da türk kahvesi içerim ortalama. İnofolic içerken hiç kahve tüketmiyorum etkisi direk sıfıra iniyomuş
yok canım hiç akıntı felan yok..ben adet olcam sanırım ağrılarım başladıben de çok çay içiyorum bir de akşam eşimle içiyoruz. ecrinny bu aralar kremsi beyaz akıntın oluyor mu canım.?
Kızlar kansızlık hamilelige engel mi![]()
Hayırlısı olsun o zaman senin için canım inşallah ilk tedavide hamile kalırsınCanım ben zaten gelicek ay tedaviye başlıyorum rahim filmi pazartesi günü cekildim acikmis tuplerim
O kadar üzme kendini canım sonuçta sorunun belli ilaç kullanırsın tedavini olursun biter problemin inşallah. Başka sorunların olmasın yeterkiKızlar merahaba bir kaç gündür takip edemedim pazartesi günü dişim ağrıyor diye doktora gittim ama gripten dolayı agrıdığını söyledi özel hastane olduğu için gelmişken kadın doğum doktoruna kontrol olayım dedim bebek düşündüğüm ve 4 aydır olmadığı için doktor ultrasonla baktı temiz dedi sorun yok kan tahlili istedi ama sonuçlar çok kötü aşırı derecede kansızlık varmış başka doktora sevk etti 3 haftalık iğne verdi ve doktor bu şekilde hamile kalırsan bebek düşer dedi çok üzgünüm
ay hiç azaltacağımı düşünmüyorumhamile olunca azaltırız napalım :))) bazıları tiksiniyormuş çok sevdiği çaydan hamileyken.
ıhlamur zarar vermez canım bence iç faydaları ne kadar sayılıyor ıhlamurun malumKızlar ben 4hafta 3günlük hamileyim, öğrendiğimden beri çay kahve içmedim, siz ne yapıyosunuz alternatif ıhlamur falan da zararlı mı acaba![]()
orta şekerliyim canım bugün doktora gittiler işte biraz toparlanmak istiyorum ama psikolojik ya onların artık burada olması beni çok rahatsız ettiğinden derslere konsantre olamıyorum kendime gelmem lazım gümn sayar oldum ablası yaaaynaa nasılsın ablacım. Moraller yerinde mi çalışabiliyor musun?
inşallah hamilesindir canım..ama benim erken gebelik testim böyle olmuştu bir gün bekleyince hatta daha belirgindi ama günüm gelmeden adet oldum..akıntın da varsa bişeyler olabilir..bu aralar ağır iş ve stres yapma..
ayrıca sen keşke sabah test yapsaydın..bu test akşam yapılan bi test sabahkinde daha belirgin çıkabilir..