2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>:anneadayı:
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.profesor :anneadayı:
61.showerbaby
62.ahucansu28

63.veraerva
64.

Kızlar regl belirtilerim ufak ufak başladı buda umutlarımı yıkıyor ya daha önce hiç yaşamadığım için bu ayda olmadı diye üzülüyorum gerçi kısmet belirti olup hamiş kalanda var ama bilemiyorum umudumu kırdı az az sancılar iki gün kaldı neolucak bakalım. Test yapmıyorum çıkmaz diye az daha sabır

harika görünüyorrr afiyet olsun :) ne kadar kilo verdiniz şuan kaç kilodasınız

24-48saat içinde bu süreyi değerlendirmen gerekli diye biliyorum

Öyle tabi abla yaa özgürlük gibisi varmı eminim evin havası bile değişmiştir:KK62::KK70:

Benim hep bacağım çekiliyo yaa ilk zamanlar ben yumurtlama zamanında yumurtam gelişiyo diye oluyo sanıyodum sonra adete yakında yerleşti bacağıma vuruyo diyodum hepsi tırt çıktı valla benim sürekli bacağımda o ağrı var özellikle bacağımı kıvırp oturduğumda kasıktan bişey çekiliyor sanki. Umutlanma sen ama dileriz ki bebiş belirtisi olsun:KK46:

Tam olarak bilemiyorum ama arkadaşın dediği doğru sanırım 24 ile 36 saat arası olabilir. Benim o akıntı uzun zamandır olmuyor yumurtam olmasına rağmen. Ben ovulasyon testiyle deniycem bu ay. Eğer emin olamıyorsan sana da test almanı tavsiye ederim. Ya da gün aşırı çalışma denemelisin
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Günaşırı ilişki daha garanti tabi ama ovulasyon gününü de testle belirlemek daha iyi sanırım bi ara kullanmıştım o testlerden zaten.. Ne zormuş gebe kalmak. Tek ilşkiyle hamile kalanlara öyle imreniyorum kii. Rabbim bebek özlemi çeken herkeslere nasip etsin inşallah anneliği...

Kızlar regl belirtilerim ufak ufak başladı buda umutlarımı yıkıyor ya daha önce hiç yaşamadığım için bu ayda olmadı diye üzülüyorum gerçi kısmet belirti olup hamiş kalanda var ama bilemiyorum umudumu kırdı az az sancılar iki gün kaldı neolucak bakalım. Test yapmıyorum çıkmaz diye az daha sabır
Can'ım benim de akşam kanama oldu kırmızı renkte. Umudum kırılmıştı sabah test yaptım umutsuzca ikinci çizgiyi gördüm inş öyle olur Can'ım. Dualarım sizinle

Can'ım benim de akşam kanama oldu kırmızı renkte. Umudum kırılmıştı sabah test yaptım umutsuzca ikinci çizgiyi gördüm inş öyle olur Can'ım. Dualarım sizinle
Hamileler doğum yapıp 40gün gecene kadar melek sayılırmış. Bizlere ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah. Tabi önce sende bebeğini sağ salim kucağına al arkadaşım. Buarada hamişlik nasıl gidiyor duygusu nasıl:)?

Tabiiyki ederim. Teşekkür ederim :)
Çok sağol canım hepimize et bu ay bakalım daha umutluyun dün gece yine eşimle birlikte olduk sekiz günde üç kez yapmış olduk bugün de yumurtlama günüm yapmalıyız yine dün akşam yaptık ama bilemiyorum

Hamileler doğum yapıp 40gün gecene kadar melek sayılırmış. Bizlere ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah. Tabi önce sende bebeğini sağ salim kucağına al arkadaşım. Buarada hamişlik nasıl gidiyor duygusu nasıl:)?
Ay canım bizler de hamis olur muyuz acep bakalım Şubat için umutlaniyorum

Ay canım bizler de hamis olur muyuz acep bakalım Şubat için umutlaniyorum
İçim kıpır kıpır bizde yaşıycaz ben yürekten inanıyorum yani elbet Rabbim duyacak duaları. Bizde buay çok iyi değerlendirdik artık Allahım ol demişse olcak. Yarın regl olmam lazım. Sende değerlendir kocişini yakınında tut :)

Hiç pes etmeyin. İstemekten ve umutlu olmaktan asla vazgeçmeyin. Ben okadar zorlu sıkıntılı süreçlerden geçtim ki anlatamam. 6 yılda 1 aşılama 4 tüp bebek tedavisi. Ama ertelemeyin. Olmuyorsa tedaviye başvurun
Ayıp olmazsa kaç yaşındasın canım. Ben 30yaşındayım inşallah fazla uzun sürmez evladıma kavuşmam. Tedavi bayağı uzun sürmüş. Ben geç evlendim o yüzden acele ediyorum. Bu süreç çok zorlu anlayabiliyorum

İçim kıpır kıpır bizde yaşıycaz ben yürekten inanıyorum yani elbet Rabbim duyacak duaları. Bizde buay çok iyi değerlendirdik artık Allahım ol demişse olcak. Yarın regl olmam lazım. Sende değerlendir kocişini yakınında tut :)
Hadi rast gelmiştir inşallah canım ya inşallah yarın reglin gelmez güzel haber gelir:KK73:

aaynaa aaynaa çalışmalara devam bende ovu testi aldım bugün yapmaya başlıycam eşimde alışmış 2 günde 1 çalışmaya geçen diyo bugün günü değil mi bende dedim artık 2 günde 1 değil test yapim önce ona göre yapcaz he canın istiyosa o ayrı da çocuk içinse gerek yok:KK70:o da hee tamam o zaman dedi sesi çıkmadı bida:KK70::p Bıktık artık çalışmakta yav:KK48:

aaynaa aaynaa çalışmalara devam bende ovu testi aldım bugün yapmaya başlıycam eşimde alışmış 2 günde 1 çalışmaya geçen diyo bugün günü değil mi bende dedim artık 2 günde 1 değil test yapim önce ona göre yapcaz he canın istiyosa o ayrı da çocuk içinse gerek yok:KK70:o da hee tamam o zaman dedi sesi çıkmadı bida:KK70::p Bıktık artık çalışmakta yav:KK48:
Bizde eşimle konuşuyoruz diyo neden olmuyor dedim gün aşırı yaparsak daha kaliteli sperm olur. Şaşkınlıkla dinliyor yeni öğrendi :-):-) pat diye olcak sanıyormuş ohooo nerdeeee. Geçen yanıma geldi dedim bugün git yarın gel dinlenmen gerek yazık döndü gitti aşkım benimmmm kıyamam ama herşey bebiş için:KK36:

Back
X