Hoşbuldum canım , eklemişsin bile teşekkür ederim :)hoşgeldin aramıza canım listemize ekleyeyşm seni istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım , eklemişsin bile teşekkür ederim :)hoşgeldin aramıza canım listemize ekleyeyşm seni istersen
Aminnnnn canım isteyen herkese inşallah , sana da Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım hakkında hayırlı olsun , inşallah Allahim hayırlı evlatlar verir sana da. Güzel haberler verirsin inş
eklerim tabii canım bizlere de dua etbeni de listeye ekler misiniz :) beklenen doğum tarihimiz 03.09.2016 inşallah.
harika görünüyorrr afiyet olsun :) ne kadar kilo verdiniz şuan kaç kilodasınız
24-48saat içinde bu süreyi değerlendirmen gerekli diye biliyorum
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Günaşırı ilişki daha garanti tabi ama ovulasyon gününü de testle belirlemek daha iyi sanırım bi ara kullanmıştım o testlerden zaten.. Ne zormuş gebe kalmak. Tek ilşkiyle hamile kalanlara öyle imreniyorum kii. Rabbim bebek özlemi çeken herkeslere nasip etsin inşallah anneliği...Öyle tabi abla yaa özgürlük gibisi varmı eminim evin havası bile değişmiştir
Benim hep bacağım çekiliyo yaa ilk zamanlar ben yumurtlama zamanında yumurtam gelişiyo diye oluyo sanıyodum sonra adete yakında yerleşti bacağıma vuruyo diyodum hepsi tırt çıktı valla benim sürekli bacağımda o ağrı var özellikle bacağımı kıvırp oturduğumda kasıktan bişey çekiliyor sanki. Umutlanma sen ama dileriz ki bebiş belirtisi olsun
Tam olarak bilemiyorum ama arkadaşın dediği doğru sanırım 24 ile 36 saat arası olabilir. Benim o akıntı uzun zamandır olmuyor yumurtam olmasına rağmen. Ben ovulasyon testiyle deniycem bu ay. Eğer emin olamıyorsan sana da test almanı tavsiye ederim. Ya da gün aşırı çalışma denemelisin
Can'ım benim de akşam kanama oldu kırmızı renkte. Umudum kırılmıştı sabah test yaptım umutsuzca ikinci çizgiyi gördüm inş öyle olur Can'ım. Dualarım sizinleKızlar regl belirtilerim ufak ufak başladı buda umutlarımı yıkıyor ya daha önce hiç yaşamadığım için bu ayda olmadı diye üzülüyorum gerçi kısmet belirti olup hamiş kalanda var ama bilemiyorum umudumu kırdı az az sancılar iki gün kaldı neolucak bakalım. Test yapmıyorum çıkmaz diye az daha sabır
Hamileler doğum yapıp 40gün gecene kadar melek sayılırmış. Bizlere ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah. Tabi önce sende bebeğini sağ salim kucağına al arkadaşım. Buarada hamişlik nasıl gidiyor duygusu nasıl:)?Can'ım benim de akşam kanama oldu kırmızı renkte. Umudum kırılmıştı sabah test yaptım umutsuzca ikinci çizgiyi gördüm inş öyle olur Can'ım. Dualarım sizinle
Tabiiyki ederim. Teşekkür ederim :)eklerim tabii canım bizlere de dua et
Çok sağol canım hepimize et bu ay bakalım daha umutluyun dün gece yine eşimle birlikte olduk sekiz günde üç kez yapmış olduk bugün de yumurtlama günüm yapmalıyız yine dün akşam yaptık ama bilemiyorumTabiiyki ederim. Teşekkür ederim :)
Ay canım bizler de hamis olur muyuz acep bakalım Şubat için umutlaniyorumHamileler doğum yapıp 40gün gecene kadar melek sayılırmış. Bizlere ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah. Tabi önce sende bebeğini sağ salim kucağına al arkadaşım. Buarada hamişlik nasıl gidiyor duygusu nasıl:)?
Hiç pes etmeyin. İstemekten ve umutlu olmaktan asla vazgeçmeyin. Ben okadar zorlu sıkıntılı süreçlerden geçtim ki anlatamam. 6 yılda 1 aşılama 4 tüp bebek tedavisi. Ama ertelemeyin. Olmuyorsa tedaviye başvurunAy canım bizler de hamis olur muyuz acep bakalım Şubat için umutlaniyorum
İçim kıpır kıpır bizde yaşıycaz ben yürekten inanıyorum yani elbet Rabbim duyacak duaları. Bizde buay çok iyi değerlendirdik artık Allahım ol demişse olcak. Yarın regl olmam lazım. Sende değerlendir kocişini yakınında tut :)Ay canım bizler de hamis olur muyuz acep bakalım Şubat için umutlaniyorum
Ayıp olmazsa kaç yaşındasın canım. Ben 30yaşındayım inşallah fazla uzun sürmez evladıma kavuşmam. Tedavi bayağı uzun sürmüş. Ben geç evlendim o yüzden acele ediyorum. Bu süreç çok zorlu anlayabiliyorumHiç pes etmeyin. İstemekten ve umutlu olmaktan asla vazgeçmeyin. Ben okadar zorlu sıkıntılı süreçlerden geçtim ki anlatamam. 6 yılda 1 aşılama 4 tüp bebek tedavisi. Ama ertelemeyin. Olmuyorsa tedaviye başvurun
Hadi rast gelmiştir inşallah canım ya inşallah yarın reglin gelmez güzel haber gelirİçim kıpır kıpır bizde yaşıycaz ben yürekten inanıyorum yani elbet Rabbim duyacak duaları. Bizde buay çok iyi değerlendirdik artık Allahım ol demişse olcak. Yarın regl olmam lazım. Sende değerlendir kocişini yakınında tut :)
Bizde eşimle konuşuyoruz diyo neden olmuyor dedim gün aşırı yaparsak daha kaliteli sperm olur. Şaşkınlıkla dinliyor yeni öğrendiaaynaa çalışmalara devam bende ovu testi aldım bugün yapmaya başlıycam eşimde alışmış 2 günde 1 çalışmaya geçen diyo bugün günü değil mi bende dedim artık 2 günde 1 değil test yapim önce ona göre yapcaz he canın istiyosa o ayrı da çocuk içinse gerek yok
o da hee tamam o zaman dedi sesi çıkmadı bida
Bıktık artık çalışmakta yav
![]()
Bize belli etmeselerde takıyorlar kafaya benim eşimde bende bir sorunmu var diye düşünüyor. Bu onlar içinde önemli bir durum. Gün aşırıya devam kızlar hergün hergünde çekilmiyor zatenBenim eşim de gün asiriyi öğrendi ben demeden bugün yapmamız lazım diyor bana artık :)))