Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu eltiler hep mi böle olur yaa uyuzu-mutlu lale kuzucuğum nasılsın :) eltim dün akşam çaya gittik kaynanamgili bize sepetledi 6. gününde güya 15 gün kalacaklardı hehehehehe
kendi de memlekete gezmeye gitti
![]()
Allah razı olsun ablacım ağzına sağlık Allah kabul etsinarkadaşlar dün Kuran-ı Kerim okudum yine hepinize toplu dua ettim haberiniz olsun ALLAH dualarımızı inş hayırlısıyla kabul eder inş amin
Ayy çok üzüldüm canım yanlış anlama bir arkadaşım kazarà hamile kaldı kızı daha yasinà bile girmedi ikinciye hamile kaldı benden önce evlenenler benden önce hamile kaldılar ben kalmayınca morelim bozuluyor rabbim kimsenin kucağını bos koymasin sağsalim kavuştursun hamislerimizide bebeklerineKaç gün var gününe canım. Ben regl günü yapılan testlerin doğruluğuna inanıyorum ondan öncesi çıkmayabiliyor. Birde okuduğum kadarıyla en erken gössteren ovulayıon testiymiş. Bu kadar da gaz vermek istemiyorum sana birde regl olursun üzülürsün ama bildiğimi söylüyorum bak inşallah pozitif olacak
Canım ben ilk korunmadığımız ay da o dediğin kişilerdendim şıp diye hamile kaldım.Oh Ne kolay oldu dedim ama maalesef kimyasal oldu. Allah ol deyince anlamıyosun şıp diye oluyo gerçekten ama ortalamama bakarsan 17 ay da 2 hamileliğim var ikiside kimyasal. Allah hayırlı sağlıklı gebelik ve bebek versin. Bulup sonradan kaybetmek de çok zor inan..
Bende bu ay ovulasyonla takip ettim. Kaç günden sonra gösterir acaba canım yaa
ben de telime adet takvimi indirmiştim orada yumurtlama günleri belli oluyordu ona göre çalıştık ama ben de beklemedeyim bakalım ne olacakBu eltiler hep mi böle olur yaa uyuzneyse ki seninki de sayılı gün çabuk geçer canım yaa Allah'tan hep yanında değiller şükret. Bizde ovulasyona göre çalıştık şimdi beklemedeyiz bakalım neler olacak
![]()
AMİN CANIM ALLAH'IM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN BAKALIM BU HAFTA BEBİŞ HABERİ VAR MI OLACAK MI?Allah razı olsun ablacım ağzına sağlık Allah kabul etsin
****************2016 ANNE ADAYLARI
1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 şubat
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK![]()
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903
60.profesor
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.
Bende düşünmücem diyorum sonra aklıma geliyor ayy gene aklına getirdin çık çik kafamdan diyorumkisıkma canım bence de erken benim bu ay 21. ayım bebek isteyeli çok düşündükçe de olmuyor ama düşünmeyince de olmuyor düşünmeden duramıyorum ki![]()
:)Bende düşünmücem diyorum sonra aklıma geliyor ayy gene aklına getirdin çık çik kafamdan diyorumki![]()
Ben o takvimdeki yumurtlama gününe inanmıyorum nedense bat tarihlerini tutturuyor ama yumurtlamaya güvenmiyorum çünkü geçen ay tam gösterdigi tarihlerde girdik üst üste olmadıben de telime adet takvimi indirmiştim orada yumurtlama günleri belli oluyordu ona göre çalıştık ama ben de beklemedeyim bakalım ne olacak![]()
Yok canım neyi yanlış anlayayım bizde bekliyoruz inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeklerimiz. Daha fazla bekletmezler biziAyy çok üzüldüm canım yanlış anlama bir arkadaşım kazarà hamile kaldı kızı daha yasinà bile girmedi ikinciye hamile kaldı benden önce evlenenler benden önce hamile kaldılar ben kalmayınca morelim bozuluyor rabbim kimsenin kucağını bos koymasin sağsalim kavuştursun hamislerimizide bebeklerine
Amin inşallah artık güzel haberler alalım o sevinci rabbim bizede tattirsinYok canım neyi yanlış anlayayım bizde bekliyoruz inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeklerimiz. Daha fazla bekletmezler bizi
Canım ovulasyon testi dene bence en iyisi o gerçi bende bu ay denedim sonuç ne olacak bakalım..Ben o takvimdeki yumurtlama gününe inanmıyorum nedense bat tarihlerini tutturuyor ama yumurtlamaya güvenmiyorum çünkü geçen ay tam gösterdigi tarihlerde girdik üst üste olmadı
İnşallah gönlüne göre olur abla güzel haberler alalım inşallahhh içim yanıyo bebek hasretiyle resmen kokusunu doya doya içime çekmek istiyorum. Dün gece rüyamda bebeğim olmuştu emziriyodum uyandm baktım bebek yok bi üzüldüm bugün gözümğn önünden gitmedi rüyamben de telime adet takvimi indirmiştim orada yumurtlama günleri belli oluyordu ona göre çalıştık ama ben de beklemedeyim bakalım ne olacak![]()
bendr 3 - 4 aydır o takvimle denedim olmadı inşallah bu ay ovu ile tutarrrBen o takvimdeki yumurtlama gününe inanmıyorum nedense bat tarihlerini tutturuyor ama yumurtlamaya güvenmiyorum çünkü geçen ay tam gösterdigi tarihlerde girdik üst üste olmadı
Benim de rüyalarımda gördüğüm oğullarım gözümün önünden gitmiyor ben de dün akşam rüyamda gencim sonra orta yaş sonra yaşlı gibi diyorum bir kadına evlatlarımdan hepsinden kızımdan oğullarımdan memnunum sağolsunlar diyorum sanki gerçekmiş gibi bilemiyrum ya bu ay çok umutluyumCanım ovulasyon testi dene bence en iyisi o gerçi bende bu ay denedim sonuç ne olacak bakalım..
İnşallah gönlüne göre olur abla güzel haberler alalım inşallahhh içim yanıyo bebek hasretiyle resmen kokusunu doya doya içime çekmek istiyorum. Dün gece rüyamda bebeğim olmuştu emziriyodum uyandm baktım bebek yok bi üzüldüm bugün gözümğn önünden gitmedi rüyam
bendr 3 - 4 aydır o takvimle denedim olmadı inşallah bu ay ovu ile tutarrr![]()
Allah gönlünüze göre versin canım.. bizde ikiz çok eşimin tarafında da benim tarafımda da oldukça var. Bana da herkes inşallah ikizin olur diyo inanamıyorum birbirinden hiç haberi olmayan insanlar böyle dua ediyo belki 10 kşiyi geçmiştir yani bende korkuyorum ikizden açıkcası bakımı zor hamileliği zor birde ikisine yeterince ilgi gösteremem tadını çıkaramam diye korkuyorum ama tabiki allahtab gelene yok demem hayırlısı neyse onu versin. Ben yumurtlama çatlama olmadan 1 gece önce bir rüya gördüm tabirinde çocuğu olacağına yorulur diyodu ve rüyama göre ikiz olacak sanırım
Allah en yakın zamanda nasip etsin cnm diğer topikte de gördüm senş aşılama yaptırmıştın sanırım. Allah emeklerini boşa çıkartmasın pozitifi gör ve 9 ay sonra bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
Bende eşime diyorum neden kaza yapmadık bu zamana kadar böyle kafaya takmazdım belki hemen olurdu ne güzel sürpriz olurdu
canım hamilelikten bence o gecikmeeesağlık ocağı geç sonuç veriyo keşke özelde yaptırsan nasıl bekliyceksin ve bekliycez
![]()
Gecen ay bende görmüştüm rüyamda bir kızım vardı pusetin içinde uyuyordu saçları vardı uyandığımda üzülmüştüm Son 3 4 aydır o takvimle deniyorum bu kez denemedim bir sitede ovulasyon gününü gösteriyordu iki gün sonrasını değerlendirdik bakalım artık bu ay da olmassa diğer ay ovulasyontesti alıcam keşke bu ay keşke olsa keşkeCanım ovulasyon testi dene bence en iyisi o gerçi bende bu ay denedim sonuç ne olacak bakalım..
İnşallah gönlüne göre olur abla güzel haberler alalım inşallahhh içim yanıyo bebek hasretiyle resmen kokusunu doya doya içime çekmek istiyorum. Dün gece rüyamda bebeğim olmuştu emziriyodum uyandm baktım bebek yok bi üzüldüm bugün gözümğn önünden gitmedi rüyam
bendr 3 - 4 aydır o takvimle denedim olmadı inşallah bu ay ovu ile tutarrr![]()
Umudunu kaybetme var mı sende hamişlikewt cnm bugun 6. gunum beklıyorz bakalm pek dsnmemeye calısıyorm ama pek mmkun olmuyohepmz ıcın hayrlısı artık
![]()