2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

O kaza kurşunları bizede vursun artık :-) bizim kurşunlar boşa gidiyor nedense ayy çok dua edelim çok çok inşallah çok güzel bir haber alalım ben bu ay beklemiyorum ama insanın içinde de bi duygu oluşuyor işte

u-mutlu lale u-mutlu lale kuzucuğum nasılsın :) eltim dün akşam çaya gittik kaynanamgili bize sepetledi 6. gününde güya 15 gün kalacaklardı hehehehehe :KK70: kendi de memlekete gezmeye gitti :KK70:
Bu eltiler hep mi böle olur yaa uyuz:KK67:neyse ki seninki de sayılı gün çabuk geçer canım yaa Allah'tan hep yanında değiller şükret. Bizde ovulasyona göre çalıştık şimdi beklemedeyiz bakalım neler olacak:KK51:

Kaç gün var gününe canım. Ben regl günü yapılan testlerin doğruluğuna inanıyorum ondan öncesi çıkmayabiliyor. Birde okuduğum kadarıyla en erken gössteren ovulayıon testiymiş. Bu kadar da gaz vermek istemiyorum sana birde regl olursun üzülürsün ama bildiğimi söylüyorum bak inşallah pozitif olacak

Canım ben ilk korunmadığımız ay da o dediğin kişilerdendim şıp diye hamile kaldım.Oh Ne kolay oldu dedim ama maalesef kimyasal oldu. Allah ol deyince anlamıyosun şıp diye oluyo gerçekten ama ortalamama bakarsan 17 ay da 2 hamileliğim var ikiside kimyasal. Allah hayırlı sağlıklı gebelik ve bebek versin. Bulup sonradan kaybetmek de çok zor inan..

Bende bu ay ovulasyonla takip ettim. Kaç günden sonra gösterir acaba canım yaa
Ayy çok üzüldüm canım yanlış anlama bir arkadaşım kazarà hamile kaldı kızı daha yasinà bile girmedi ikinciye hamile kaldı benden önce evlenenler benden önce hamile kaldılar ben kalmayınca morelim bozuluyor rabbim kimsenin kucağını bos koymasin sağsalim kavuştursun hamislerimizide bebeklerine

Bu eltiler hep mi böle olur yaa uyuz:KK67:neyse ki seninki de sayılı gün çabuk geçer canım yaa Allah'tan hep yanında değiller şükret. Bizde ovulasyona göre çalıştık şimdi beklemedeyiz bakalım neler olacak:KK51:
ben de telime adet takvimi indirmiştim orada yumurtlama günleri belli oluyordu ona göre çalıştık ama ben de beklemedeyim bakalım ne olacak :D

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 şubat
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>:anneadayı:
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======>5 şubat
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:
60.profesor :anneadayı:
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.

BAŞ TARAFLARDAN ŞEYTANIN BACAĞINI HENÜZ KIRAMADIK BİR HAMİŞ ÇIKARAMADIK :)

sıkma canım bence de erken benim bu ay 21. ayım bebek isteyeli çok düşündükçe de olmuyor ama düşünmeyince de olmuyor düşünmeden duramıyorum ki :KK70:
Bende düşünmücem diyorum sonra aklıma geliyor ayy gene aklına getirdin çık çik kafamdan diyorumki :KK17:

ben de telime adet takvimi indirmiştim orada yumurtlama günleri belli oluyordu ona göre çalıştık ama ben de beklemedeyim bakalım ne olacak :KK70:
Ben o takvimdeki yumurtlama gününe inanmıyorum nedense bat tarihlerini tutturuyor ama yumurtlamaya güvenmiyorum çünkü geçen ay tam gösterdigi tarihlerde girdik üst üste olmadı

Ayy çok üzüldüm canım yanlış anlama bir arkadaşım kazarà hamile kaldı kızı daha yasinà bile girmedi ikinciye hamile kaldı benden önce evlenenler benden önce hamile kaldılar ben kalmayınca morelim bozuluyor rabbim kimsenin kucağını bos koymasin sağsalim kavuştursun hamislerimizide bebeklerine
Yok canım neyi yanlış anlayayım bizde bekliyoruz inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeklerimiz. Daha fazla bekletmezler bizi

Ben o takvimdeki yumurtlama gününe inanmıyorum nedense bat tarihlerini tutturuyor ama yumurtlamaya güvenmiyorum çünkü geçen ay tam gösterdigi tarihlerde girdik üst üste olmadı
Canım ovulasyon testi dene bence en iyisi o gerçi bende bu ay denedim sonuç ne olacak bakalım..
ben de telime adet takvimi indirmiştim orada yumurtlama günleri belli oluyordu ona göre çalıştık ama ben de beklemedeyim bakalım ne olacak :KK70:
İnşallah gönlüne göre olur abla güzel haberler alalım inşallahhh içim yanıyo bebek hasretiyle resmen kokusunu doya doya içime çekmek istiyorum. Dün gece rüyamda bebeğim olmuştu emziriyodum uyandm baktım bebek yok bi üzüldüm bugün gözümğn önünden gitmedi rüyam:KK51:
bendr 3 - 4 aydır o takvimle denedim olmadı inşallah bu ay ovu ile tutarrr:KK51:

Canım ovulasyon testi dene bence en iyisi o gerçi bende bu ay denedim sonuç ne olacak bakalım..

İnşallah gönlüne göre olur abla güzel haberler alalım inşallahhh içim yanıyo bebek hasretiyle resmen kokusunu doya doya içime çekmek istiyorum. Dün gece rüyamda bebeğim olmuştu emziriyodum uyandm baktım bebek yok bi üzüldüm bugün gözümğn önünden gitmedi rüyam:KK51:

bendr 3 - 4 aydır o takvimle denedim olmadı inşallah bu ay ovu ile tutarrr:KK51:
Benim de rüyalarımda gördüğüm oğullarım gözümün önünden gitmiyor ben de dün akşam rüyamda gencim sonra orta yaş sonra yaşlı gibi diyorum bir kadına evlatlarımdan hepsinden kızımdan oğullarımdan memnunum sağolsunlar diyorum sanki gerçekmiş gibi bilemiyrum ya bu ay çok umutluyum

Allah gönlünüze göre versin canım.. bizde ikiz çok eşimin tarafında da benim tarafımda da oldukça var. Bana da herkes inşallah ikizin olur diyo inanamıyorum birbirinden hiç haberi olmayan insanlar böyle dua ediyo belki 10 kşiyi geçmiştir yani bende korkuyorum ikizden açıkcası bakımı zor hamileliği zor birde ikisine yeterince ilgi gösteremem tadını çıkaramam diye korkuyorum ama tabiki allahtab gelene yok demem hayırlısı neyse onu versin. Ben yumurtlama çatlama olmadan 1 gece önce bir rüya gördüm tabirinde çocuğu olacağına yorulur diyodu ve rüyama göre ikiz olacak sanırım:KK66:

Allah en yakın zamanda nasip etsin cnm diğer topikte de gördüm senş aşılama yaptırmıştın sanırım. Allah emeklerini boşa çıkartmasın pozitifi gör ve 9 ay sonra bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Bende eşime diyorum neden kaza yapmadık bu zamana kadar böyle kafaya takmazdım belki hemen olurdu ne güzel sürpriz olurdu:-)

canım hamilelikten bence o gecikmeee:KK8: sağlık ocağı geç sonuç veriyo keşke özelde yaptırsan nasıl bekliyceksin ve bekliycez:KK17::-)

ewt cnm bugun 6. gunum beklıyorz bakalm pek dsnmemeye calısıyorm ama pek mmkun olmuyo :oops: hepmz ıcın hayrlısı artık:KK55:

Gecen ay bende görmüştüm rüyamda bir kızım vardı pusetin içinde uyuyordu saçları vardı uyandığımda üzülmüştüm Son 3 4 aydır o takvimle deniyorum bu kez denemedim bir sitede ovulasyon gününü gösteriyordu iki gün sonrasını değerlendirdik bakalım artık bu ay da olmassa diğer ay ovulasyontesti alıcam keşke bu ay keşke olsa keşke

Back
X