- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Insallah guzel haberler alirsin canim insallah...Gittim canm adetin 3. Gunu rahim kalin dedi kan istedi sonucu 1 bucukta alcam bana dua edin kanamam var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah guzel haberler alirsin canim insallah...Gittim canm adetin 3. Gunu rahim kalin dedi kan istedi sonucu 1 bucukta alcam bana dua edin kanamam var
bu ay bence belirti melirti yok tık yok![]()
amin canım inşallah aynen öyle olabildiğince fazlaca dikkat etmemiz lazım çok çalışmamız lazım çokkkkCanim benim adetim 25 ocakti. Normalde 24-25 subat tekrar olmam lazim.. internette hesaplama yaptim bugun digurganlik gununuz diyor. Ama benim yumurtlama zamanim yani adetin ilk gununde 14.cu gunune 7 subat gisteriyor.. bende o yuzden her 2 gune bir iliskiye giriyorum garanti olsun diye .. insallah hayirli haberler aliriz beraber![]()
kızlar ben bugün şanlıurfadaki eyüp peygamberi ziyarete gideceğim sizler için de dua edeceğim inşallah isimlerinizi özelden mesaj olarak atarsanız isim olarak dua ederim.
Evet calismalara son gaz devam.. testleri bekleme sen iliskiye gir 2 gune bir kacirma..amin canım inşallah aynen öyle olabildiğince fazlaca dikkat etmemiz lazım çok çalışmamız lazım çokkkk![]()
Canım kanda çıkması için en az 10 gün geçmesi lazım üzerindenHanimlar bi sorum olacak..
Ben 25 ocakta adet oldum 24 ocakta iliskiye girdim 1 gun once
Adetim 28 ocakta bitti 29 ocakta tekrar iliskiye girdim.. dun ve bugun cok hafif bulantilarim var gogus uclarimda biraz hassas. Bugun doktora gidip kan testi istesem cikarmi biseyler.. ?
Allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin insalllahhkızlar ben bugün şanlıurfadaki eyüp peygamberi ziyarete gideceğim sizler için de dua edeceğim inşallah isimlerinizi özelden mesaj olarak atarsanız isim olarak dua ederim.
Canim ben ilk hamileligimde 3 cu gunu cikmisti hem testte hem kan testinde.Canım kanda çıkması için en az 10 gün geçmesi lazım üzerinden
Adettim gectikten 3 gun sonra tabi . Iliskiden sonra degil.Canım kanda çıkması için en az 10 gün geçmesi lazım üzerinden
Nasıl yani ilişkiden sonra mı çıktı regl 3 gün önce mi ciktiCanim ben ilk hamileligimde 3 cu gunu cikmisti hem testte hem kan testinde.
Ayy bende diyorum ilişkiden 3 gün sonra nasil çıkıyor diye bakalim o çift çizgileri görmek banada nasip olacak mı bir günAdettim gectikten 3 gun sonra tabi . Iliskiden sonra degil.
Yok canim reglim 3 gun gecikti oyleNasıl yani ilişkiden sonra mı çıktı regl 3 gün önce mi cikti
Insallah olur canim bnde ikinci bebegi istiyorum insallah.. Allahim nasip ederse bir an onceAyy bende diyorum ilişkiden 3 gün sonra nasil çıkıyor diye bakalim o çift çizgileri görmek banada nasip olacak mı bir gün![]()
canm naptınGittim canm adetin 3. Gunu rahim kalin dedi kan istedi sonucu 1 bucukta alcam bana dua edin kanamam var
Amin inşallah benim ilk olucak ama olmuyor işte rabbim duyar inşallah sesimi ve sesimiziInsallah olur canim bnde ikinci bebegi istiyorum insallah.. Allahim nasip ederse bir an once
inş hayırlısıyla sevinirsin canımGittim canm adetin 3. Gunu rahim kalin dedi kan istedi sonucu 1 bucukta alcam bana dua edin kanamam var
İyiyim ablacım işler yoğun uğraşıyoruz stres sıkıntı.. Dün akşam ovulasyonumda ikinci sefer pozitif çıktı kafam karıştı 2. sefer mi yumurtladım diye birkere daha çatladı çünkü.. Hamileliği de gösteriyomuş bu testler ama benm çatlamanın üstünden 5 gün geçti bu kadarcık zamanda göstermez hayırlısı bakalım.. sende durumlar ne bat a az kaldı seninkuzum nasılsın bu ay sende umutlar var sanırım hadi seviniriz inş
canım dün birden karnıma bir şey saplandı onun haricinde ben bu ay bir belirti varsa da bilmiyorum yani zaten ders çalışamıyorum diye iyice sıkıntıdayım şuan mutfaktan sesleri geliyor ta yatakodasına hadi bakalım nasıl ders çalışacaksın kiİyiyim ablacım işler yoğun uğraşıyoruz stres sıkıntı.. Dün akşam ovulasyonumda ikinci sefer pozitif çıktı kafam karıştı 2. sefer mi yumurtladım diye birkere daha çatladı çünkü.. Hamileliği de gösteriyomuş bu testler ama benm çatlamanın üstünden 5 gün geçti bu kadarcık zamanda göstermez hayırlısı bakalım.. sende durumlar ne bat a az kaldı senin