2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canim benim adetim 25 ocakti. Normalde 24-25 subat tekrar olmam lazim.. internette hesaplama yaptim bugun digurganlik gununuz diyor. Ama benim yumurtlama zamanim yani adetin ilk gununde 14.cu gunune 7 subat gisteriyor.. bende o yuzden her 2 gune bir iliskiye giriyorum garanti olsun diye .. insallah hayirli haberler aliriz beraber :KK66:
amin canım inşallah aynen öyle olabildiğince fazlaca dikkat etmemiz lazım çok çalışmamız lazım çokkkk:KK51:

kızlar ben bugün şanlıurfadaki eyüp peygamberi ziyarete gideceğim sizler için de dua edeceğim inşallah isimlerinizi özelden mesaj olarak atarsanız isim olarak dua ederim.

canm ordan su al şifalısu eyup peygamberm turbesınn avlusund doldr getr ewıne ya safı ısmını zıkrederek ıc..şifa allahtan :KK37::KK37:

Hanimlar bi sorum olacak..
Ben 25 ocakta adet oldum 24 ocakta iliskiye girdim 1 gun once
Adetim 28 ocakta bitti 29 ocakta tekrar iliskiye girdim.. dun ve bugun cok hafif bulantilarim var gogus uclarimda biraz hassas. Bugun doktora gidip kan testi istesem cikarmi biseyler.. ?
Canım kanda çıkması için en az 10 gün geçmesi lazım üzerinden

kuzum nasılsın bu ay sende umutlar var sanırım hadi seviniriz inş
İyiyim ablacım işler yoğun uğraşıyoruz stres sıkıntı.. Dün akşam ovulasyonumda ikinci sefer pozitif çıktı kafam karıştı 2. sefer mi yumurtladım diye birkere daha çatladı çünkü.. Hamileliği de gösteriyomuş bu testler ama benm çatlamanın üstünden 5 gün geçti bu kadarcık zamanda göstermez hayırlısı bakalım.. sende durumlar ne bat a az kaldı senin

İyiyim ablacım işler yoğun uğraşıyoruz stres sıkıntı.. Dün akşam ovulasyonumda ikinci sefer pozitif çıktı kafam karıştı 2. sefer mi yumurtladım diye birkere daha çatladı çünkü.. Hamileliği de gösteriyomuş bu testler ama benm çatlamanın üstünden 5 gün geçti bu kadarcık zamanda göstermez hayırlısı bakalım.. sende durumlar ne bat a az kaldı senin
canım dün birden karnıma bir şey saplandı onun haricinde ben bu ay bir belirti varsa da bilmiyorum yani zaten ders çalışamıyorum diye iyice sıkıntıdayım şuan mutfaktan sesleri geliyor ta yatakodasına hadi bakalım nasıl ders çalışacaksın ki :D bir hafta kaldı adetime ama bende tık yok belirti konusunda belki de böylesi iyi hamişsem de çok süpriz olur hadi bakalım senden umutluyum kuzucuğum ;)

Back
X