2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

İnanılmaz bulantilarim var kızlar. Dün iki ay bitti.şu son Biray bi geçseydi.ev açık mutfak olduğu için bi lokma yemek pişmiyo.kokuyo çünkü.biri bişey getirsede az yesem diye bakiyom.düşük tehdidi olduğundan evden cikamiyom.ve inanın çişimden bile midem bulanıyor.iğrenç bir duygu.sabah akşam fitil.bunların haricinde iki tane de içtiğim var.Rabbim sağsalim kucağimiza almayı nasip etsin ama çok zor.coookkkk.

canım ben doktorların hiçbir şey yok demesine inanmıyorum..sanki tüm testleri tahlilleri yapıp öyle söylüyorlar bunu..banada eşime de sizde hiçbişi yok dedi..deneyin olur dedi..8 ay oldu..ben 3-4 kez kimyaal gebelik yaşadım..sürekli böyle bişey yaşıyorsam vardır mutlaka bir sebebi..ben kendim kan pıhtılaşmasından şüpheleniyordum..başka bir hastalık için gittiğimde doktor kan akışın yavaş ve kanında pıhtılaşma var dedi..henüz kadın doğuma gidemedim ama..bu hamileliğe engel sebeplerden biri..demek ki sorun yok derlerkende benim bir sorunum varmış..özellikle 5-6 ayı geçtiyse denemeleriniz her türlü testi yaptırın bence..
Canım ben baska nedenden tüm kan tahlilerini yaptrdım pıhtılasmayla ilgili de bisey yok...yani illaki cıkardı olsaydı..esim sigara iciyo bi o var kaliteyi dusurur dedi doktor..onun disinda da hsg cektirmek icin bi seneye yakın bi zaman olmasini bekliycem cunku hem korkuyorum hem de iyi bi hastanede neredeyse yarı dogum parası..yaşım 25 evet bnm de nerdeyse tum arkadaslarm kuzenlerim hamile ama 25 yas cok gec degil tabiki erken de degil...stres bence cok cok cok etkili...benim bu 7-8 ay sure zarfında is hayatmda stres cok oldu aile hayatmda da cabası...bu bence cok etkili bir kere insanın rahat olması lazım..ve de iliski esnasnda cocuk icin yaptgmz fikri cok yanlismis hep o kazara hamile kalanları düsun rahatlık cok onemli...kafadan atsak bence hepimiz hamile kalırz ki ufak tefek problemleri olanlar icin bile bu boyle bnce...mesela doktor stresli hayatin yumurta gelisimin bile cokk etkiledigini soyledi...keske ama keske bunları bilmeme ragmen uygulayabilsem....

Kizlar merhaba .
Sizlere bugunlerde yasadigim belirtileri soylicem sizde yorumlayin lutfen..
Adetime 18 gun var.
24-25 şubay adet olmam lazim.
Belirtiler:
-mide bulantisi
-ishal (internetten arastirdim ishal erken gebelik belirtilerinde oluyormus)
-gogus uclarinda biraz hassasiyet
-bazen iştahsizlik bazende iştah artişi..
-halsizlik
Kizlar yorumlarinizi bekliyorum
Belkide piskolojiktir ama o kadarda kafama takmiyorum ama cok istiyorummmm ;)

Kizlar benim icin ne diyorsunuz
Canım insallah bebiş vardır ama belirtilere takılma senin gibi aynı belirtileri yaşayıp bende böyle araştırdım önceden çok düşündüğümüz için oluyor şans tavsiyem hiç belirtilerine bakmamaya çalış hamilelige yorma ben öyle yapıyorum artık hatta adetim 2 gün geçti olucagimdan emindim ve sabah oldum 17 ay oldu

Canım insallah bebiş vardır ama belirtilere takılma senin gibi aynı belirtileri yaşayıp bende böyle araştırdım önceden çok düşündüğümüz için oluyor şans tavsiyem hiç belirtilerine bakmamaya çalış hamilelige yorma ben öyle yapıyorum artık hatta adetim 2 gün geçti olucagimdan emindim ve sabah oldum 17 ay oldu
Hmm anladim canim.. aslinda belirti aramiyorum ama midem gercekten bulaniyor.. midemi üşüttüm galiba

İnanılmaz bulantilarim var kızlar. Dün iki ay bitti.şu son Biray bi geçseydi.ev açık mutfak olduğu için bi lokma yemek pişmiyo.kokuyo çünkü.biri bişey getirsede az yesem diye bakiyom.düşük tehdidi olduğundan evden cikamiyom.ve inanın çişimden bile midem bulanıyor.iğrenç bir duygu.sabah akşam fitil.bunların haricinde iki tane de içtiğim var.Rabbim sağsalim kucağimiza almayı nasip etsin ama çok zor.coookkkk.
Allah yardımcın olsun canım ya zor belli ama mükemmel bi duygu olsa gerek tabi inşallah bulantıların bir an önce hayırlısıyla geçer

Kizlar merhaba .
Sizlere bugunlerde yasadigim belirtileri soylicem sizde yorumlayin lutfen..
Adetime 18 gun var.
24-25 şubay adet olmam lazim.
Belirtiler:
-mide bulantisi
-ishal (internetten arastirdim ishal erken gebelik belirtilerinde oluyormus)
-gogus uclarinda biraz hassasiyet
-bazen iştahsizlik bazende iştah artişi..
-halsizlik
Kizlar yorumlarinizi bekliyorum
Belkide piskolojiktir ama o kadarda kafama takmiyorum ama cok istiyorummmm :KK66:
daha 18 gün var diyosun canm yaa çok çok erken böyle belirtiler olabilir mi bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir

****************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>11 şubat
2.pinkneoneffect===>29 şubat
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>:anneadayı:
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>20 şubat
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo :anneadayı:
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 2 mart
41.su perim
:anneadayı:
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi :anneadayı:
44.pink_love_lady ======>3-4 şubat
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601 :anneadayı:
47.Bhydmlr :anneadayı:
48.ardey ==============>
49.sedefbxl :anneadayı:
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16 :anneadayı:
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903 :anneadayı:

60.profesor :anneadayı:
61.showerbaby
62.ahucansu28

63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>21 şubat

68.

Allah yardımcın olsun canım ya zor belli ama mükemmel bi duygu olsa gerek tabi inşallah bulantıların bir an önce hayırlısıyla geçer

daha 18 gün var diyosun canm yaa çok çok erken böyle belirtiler olabilir mi bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir
I sallah canim bekliyorum ;)

Back
X