2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ya grupta asilama yla hamile kalan biri vardi kimdi hatirlayamiyorum ilk asilamasinda hamile kalmisti :)) acaba beni duyuyor musun canim tecrubelerinden faydalanmak isterim ☺️☺️

Hatunlar ben tedavideyim şu iltihap illetinden kurtulcam inşallah sonra gelsin bebiş artik ayrıca midem bulandı sabah akşam antibiyotik içmekten

Hatunlar ben tedavideyim şu iltihap illetinden kurtulcam inşallah sonra gelsin bebiş artik ayrıca midem bulandı sabah akşam antibiyotik içmekten
ay inş şifa olur canım iltihaptan da annem hep derdi bebek olmuyor o yüzden de anneme ben de derdim anne doktor sanıyorsun bazen kendini :D hehehe kızardı bana ama sözlerine hep geliyorum

Birde kızlar hast. Gittim birsürü hamile gördüm nasıl içim buruldu anlatamam sordular hep gebemisin diye ağlayasım geldi yok derken

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn:KK43:(((( yaşadınız mı böyle bırsey?

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn:KK43:(((( yaşadınız mı böyle bırsey?
benim bilgim yok ama canım inş bir etkisi olacağını düşünmüyorum tedavi olduktan sonra sıkma canını doktor ne diyor

Back
X