Ayy insallah canimm beraber yasariz bu mutlulugu ben nasil test yaptircam bilmiyom ama bu heyecanla olmazsa yikilvam heralde umutlandim baya olmayan bebekle konusuyom surekliiTarihlerimiz ayni cnm hemen hemen insallah birlikte seviniriz :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallah canimm beraber yasariz bu mutlulugu ben nasil test yaptircam bilmiyom ama bu heyecanla olmazsa yikilvam heralde umutlandim baya olmayan bebekle konusuyom surekliiTarihlerimiz ayni cnm hemen hemen insallah birlikte seviniriz :)))
Umut guzel bisey canim ya bosver konus sen motive et kendini :)Ayy insallah canimm beraber yasariz bu mutlulugu ben nasil test yaptircam bilmiyom ama bu heyecanla olmazsa yikilvam heralde umutlandim baya olmayan bebekle konusuyom sureklii
Evet yaaa cok heyecanli ben o aşamalari daha hic dusunmedimHadi hayırlısı cumlemize inş sonra da hazirliklarimizi konuşuruz ne güzel olur
ben isimlerini bile buldum ama bebişler daha gelmediEvet yaaa cok heyecanli ben o aşamalari daha hic dusunmedim
Ben burdayimm canmm:))huuuuuuuuuuuu kimse yok mu???????????
ee temel kadro hep buralarda oluyor zaten biraz sessizleşti buralar :)Ben burdayimm canmm:))
yok canım benim yarına düşünüyorumTest yaptin mi sen canm
ay inş şifa olur canım iltihaptan da annem hep derdi bebek olmuyor o yüzden de anneme ben de derdim anne doktor sanıyorsun bazen kendiniHatunlar ben tedavideyim şu iltihap illetinden kurtulcam inşallah sonra gelsin bebiş artik ayrıca midem bulandı sabah akşam antibiyotik içmekten
oy oy :) ben siteden bazı arkadaşlarım var hepiniz öylesiniz beşik kertüğü yapacağım benim çocukları heheheRüyamda aslan yawrusu kovaladı beni erkek çocuğuna delaletmiş hadi inş.
he ya hepsinin karnu burnunda oluyorBirde kızlar hast. Gittim birsürü hamile gördüm nasıl içim buruldu anlatamam sordular hep gebemisin diye ağlayasım geldi yok derken
Ah be nerdee keşke seninle birlikte talihimiz dönse ilk sen biz arkandan gelcezoy oy :) ben siteden bazı arkadaşlarım var hepiniz öylesiniz beşik kertüğü yapacağım benim çocukları hehehe![]()
ay canım cümlemizi inş sevindirir Rabbimiz canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar inş yarın test yapacağımAh be nerdee keşke seninle birlikte talihimiz dönse ilk sen biz arkandan gelcez
benim bilgim yok ama canım inş bir etkisi olacağını düşünmüyorum tedavi olduktan sonra sıkma canını doktor ne diyoreşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn(((( yaşadınız mı böyle bırsey?