2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar kan testi hikayem de yıla hikayesine döndü kadın tüp bozuk dediği halde kanı aldı be koydu sonuç çıkmadı yeniden kan vermeye gitmem lazım şimdi de ben o hemşirenin saçını yolmam mı zaten bir de elimin üzerinden aldı kanı bir de oradan da doldurdu tüpe ayyyyyyyy

Çook iyi.Yarın cıkıyo sanırım sonuç heyecanla bekliyoruz canım
bugün çıkacaktı sonuç canım ama gıcık hemşire aldı kanı tüp bozuk dediği halde aldı kanı sonra da başka tüple değiştirmedi bu sefer de sonucum çıkmadı :( yeniden kan vermem lazım yarına da sağlık ocağına gitsem zaten sonuç pazartesine kalır ben de pazartesine hastaneye gideyim diyorum hem muayene olayım hem de o gün hemen çıkar

annem de amma da acele ediyorsun insan 15 gün bekler diyor o da öyle diyor

aaynaa aaynaa naptın abla kan verdin mi
yok canım vermedim pazartesini bekleyeyim diyorum ya da yarına acile mi gitsem bilemedim ama pazartesini bekleyeceğim gibi görünüyor :) hehe eskiden olsam kafayı yiyecek gibi olurdum ama gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ya pek de bilemedim umutlansam mı umutlanmasam mı?
ama hala adet de olmadım

yok canım vermedim pazartesini bekleyeyim diyorum ya da yarına acile mi gitsem bilemedim ama pazartesini bekleyeceğim gibi görünüyor :) hehe eskiden olsam kafayı yiyecek gibi olurdum ama gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ya pek de bilemedim umutlansam mı umutlanmasam mı?
ama hala adet de olmadım
Gebelik testini mi tekrarlasan acaba

Kizzlarr nevar nenyokk?? Bugun 8. Gunumm heyecanli bekleyis suruyor ama hergecen gun umudumda azaliyo sanki korkuyorumm :((

Back
X