- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
br kan testi yaptıramadımMutlu haber geliyoraaynaa hadi bekliyoruz
Neden yaa nasıl oldu o öyleeeebr kan testi yaptıramadımbir kan testi yapamadı bu sağlık ocağı yazık ya
ay işte baştan sağma iş yapacaklar ya ondan artık bekleyeceğim biraz daha bir de dışarıda rüzgar vardı kaptım mı şifayı iki saatte 100 kez hapşırmışımdırNeden yaa nasıl oldu o öyleeee
Aman dikkat et abla hamileysen ilac da kullanamıycanay işte baştan sağma iş yapacaklar ya ondan artık bekleyeceğim biraz daha bir de dışarıda rüzgar vardı kaptım mı şifayı iki saatte 100 kez hapşırmışımdır
bir şey içemiyorum şimdi canım zatenAman dikkat et abla hamileysen ilac da kullanamıycan
Sen hamişsin inşallah canim sadece tescillemen gerekiyorbir şey içemiyorum şimdi canım zaten
5 gün oldu günüm geçeli 3 gün önce test yaptım ama bir şey çıkmadı canımSen hamişsin inşallah canim sadece tescillemen gerekiyor![]()
Çook iyi.Yarın cıkıyo sanırım sonuç heyecanla bekliyoruz canım5 gün oldu günüm geçeli 3 gün önce test yaptım ama bir şey çıkmadı canım
bugün çıkacaktı sonuç canım ama gıcık hemşire aldı kanı tüp bozuk dediği halde aldı kanı sonra da başka tüple değiştirmedi bu sefer de sonucum çıkmadıÇook iyi.Yarın cıkıyo sanırım sonuç heyecanla bekliyoruz canım
Yok artık sen beklesen bile biz o kadar bekleyemeyizzzannem de amma da acele ediyorsun insan 15 gün bekler diyor o da öyle diyor
yok canım vermedim pazartesini bekleyeyim diyorum ya da yarına acile mi gitsem bilemedim ama pazartesini bekleyeceğim gibi görünüyor :) hehe eskiden olsam kafayı yiyecek gibi olurdum ama gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ya pek de bilemedim umutlansam mı umutlanmasam mı?aaynaa naptın abla kan verdin mi
Gebelik testini mi tekrarlasan acabayok canım vermedim pazartesini bekleyeyim diyorum ya da yarına acile mi gitsem bilemedim ama pazartesini bekleyeceğim gibi görünüyor :) hehe eskiden olsam kafayı yiyecek gibi olurdum ama gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ya pek de bilemedim umutlansam mı umutlanmasam mı?
ama hala adet de olmadım
bilmiyorum canım bugün de alsam mı diye düşündüm ama eşimde pazartesini bekle diyor annem de en iyisi bekleyeyim dedim olumsuz çıkarsa yine üzülürüm diye mi yapıyorlar ya da tam kesin belli olsun diye de olabilirGebelik testini mi tekrarlasan acaba
Bende de oyle canım yaKizzlarr nevar nenyokk?? Bugun 8. Gunumm heyecanli bekleyis suruyor ama hergecen gun umudumda azaliyo sanki korkuyorumm(
Ahh ahhh nolqcakk bu halimizz beklemekk cok zor persembe olsaydida bir an once ogrenseydimm sonucuuBende de oyle canım yayine yok gibi geliyo
![]()