- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de artık kırmızıları görnce şaşırmıyorum artık eylülden sonra aşılama düşünür olduk canım80.siradaymisim voouvv nasılsınız canlar iyi mi herkes ben karmasigim ya adet oldum bu ayda olmadı kafama takmiyim diyorum yok duramiyorum hic olmicakmis gibi hissediyorum![]()
Belki eylüle kadar hamile kalmis olursun canım nasip vazgecip birakinca geliyormus ya bu uşaklar ne hikmetse pek nazli simdikilerben de artık kırmızıları görnce şaşırmıyorum artık eylülden sonra aşılama düşünür olduk canım
aynen ben de evdeyim ama yürüyüş yapacağım canım sıkıldım şu kilolardanBelki eylüle kadar hamile kalmis olursun canım nasip vazgecip birakinca geliyormus ya bu uşaklar ne hikmetse pek nazli simdikiler
Bende kilo var canim ya yorumlarini okudumda nasil vericem bilemiyorum hareketsiz bir yasamim var evdeyim uykular düzensiz beslenme duzensiz nasil olcak böyle bilmem![]()
Yürüyüş ve yemeklere dikkat etmekle yol katedebilriz ama hırs lazım onu yakalayabilsem bir süper olucakaynen ben de evdeyim ama yürüyüş yapacağım canım sıkıldım şu kilolardan
birbirimizi hırslandıralım ne giyeceğim derdi kadar kötü bir ley yok insanın eşi de bazen bir tuhaf bakıyor beni beğenmiyor mu acaba düşüncesii bile bize zülumYürüyüş ve yemeklere dikkat etmekle yol katedebilriz ama hırs lazım onu yakalayabilsem bir süper olucak
Esim zayiflamami istiyor destekte oluyor ama bende hırs yok ayy gobegime bak diyorum mesela epey kilo aldım falan ee beni dinlemiyorsunki diyor haklı olarak ne bebk ne es önce kendimiz icin yapmamiz lazım 2 gun kaldi ramazan bitsin baslicam diyete Allahin izniyle elimden geleni yapicambirbirimizi hırslandıralım ne giyeceğim derdi kadar kötü bir ley yok insanın eşi de bazen bir tuhaf bakıyor beni beğenmiyor mu acaba düşüncesii bile bize zülum
ben de ramazandan sonra başlayacağım eşim bebeğin olmamasını da kiloya bağlıyorEsim zayiflamami istiyor destekte oluyor ama bende hırs yok ayy gobegime bak diyorum mesela epey kilo aldım falan ee beni dinlemiyorsunki diyor haklı olarak ne bebk ne es önce kendimiz icin yapmamiz lazım 2 gun kaldi ramazan bitsin baslicam diyete Allahin izniyle elimden geleni yapicam
Benimkide demisti bunu olabilir tabi engeller dedi tesvik etmek içinmi söyledi bilemiyorum ama moralim bozulmustuben de ramazandan sonra başlayacağım eşim bebeğin olmamasını da kiloya bağlıyor
sağlık ocağnda bana ebe de dedi kilo ver her kilo sana sorun bebek için ne yazık ki bazılarını etkiler bazılarını etkilemez demiştiBenimkide demisti bunu olabilir tabi engeller dedi tesvik etmek içinmi söyledi bilemiyorum ama moralim bozulmustu
O zaman ramazandan sonra diyetr kesin basliyoruz canım birbirimzie diyet arkadasi olalım ne dersinsağlık ocağnda bana ebe de dedi kilo ver her kilo sana sorun bebek için ne yazık ki bazılarını etkiler bazılarını etkilemez demişti
olalım canım birbirimizi gaza getirelimO zaman ramazandan sonra diyetr kesin basliyoruz canım birbirimzie diyet arkadasi olalım ne dersin![]()
Daha yeni gördüm canım bildirim karışıklığı kusura bakma yarin basliyoruz öyleyse baklavaymis pilavmis beyaz ekmek hamur isi yok abur cubur yok bize artikolalım canım birbirimizi gaza getirelim