2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

80.siradaymisim voouvv nasılsınız canlar iyi mi herkes ben karmasigim ya adet oldum bu ayda olmadı kafama takmiyim diyorum yok duramiyorum hic olmicakmis gibi hissediyorum:KK51:

80.siradaymisim voouvv nasılsınız canlar iyi mi herkes ben karmasigim ya adet oldum bu ayda olmadı kafama takmiyim diyorum yok duramiyorum hic olmicakmis gibi hissediyorum:KK51:
ben de artık kırmızıları görnce şaşırmıyorum artık eylülden sonra aşılama düşünür olduk canım

@sema-aaa da hamile sanırım bir konuda hamile olduğunu yazmış hadi bir hamiş daha kendim buldum listede kendisi söyleyen yok bazıları nazar değmesin diye mi düşünüyor ya da korktuğundan mı bilemedim ama zaten beraber sevilenelim ve de umutlanalım diye bu listeyi oluşturdum ama bakalım söylemeyeni de aslında böyle tek tek de araştırmam da umutlanalım diye diyorum artık kendim oluruna bırakacağım da

ben de artık kırmızıları görnce şaşırmıyorum artık eylülden sonra aşılama düşünür olduk canım
Belki eylüle kadar hamile kalmis olursun canım nasip vazgecip birakinca geliyormus ya bu uşaklar ne hikmetse pek nazli simdikiler :KK70:
Bende kilo var canim ya yorumlarini okudumda nasil vericem bilemiyorum hareketsiz bir yasamim var evdeyim uykular düzensiz beslenme duzensiz nasil olcak böyle bilmem :cry:

Belki eylüle kadar hamile kalmis olursun canım nasip vazgecip birakinca geliyormus ya bu uşaklar ne hikmetse pek nazli simdikiler :KK70:
Bende kilo var canim ya yorumlarini okudumda nasil vericem bilemiyorum hareketsiz bir yasamim var evdeyim uykular düzensiz beslenme duzensiz nasil olcak böyle bilmem :cry:
aynen ben de evdeyim ama yürüyüş yapacağım canım sıkıldım şu kilolardan

aynen ben de evdeyim ama yürüyüş yapacağım canım sıkıldım şu kilolardan
Yürüyüş ve yemeklere dikkat etmekle yol katedebilriz ama hırs lazım onu yakalayabilsem bir süper olucak

Yürüyüş ve yemeklere dikkat etmekle yol katedebilriz ama hırs lazım onu yakalayabilsem bir süper olucak
birbirimizi hırslandıralım ne giyeceğim derdi kadar kötü bir ley yok insanın eşi de bazen bir tuhaf bakıyor beni beğenmiyor mu acaba düşüncesii bile bize zülum

birbirimizi hırslandıralım ne giyeceğim derdi kadar kötü bir ley yok insanın eşi de bazen bir tuhaf bakıyor beni beğenmiyor mu acaba düşüncesii bile bize zülum
Esim zayiflamami istiyor destekte oluyor ama bende hırs yok ayy gobegime bak diyorum mesela epey kilo aldım falan ee beni dinlemiyorsunki diyor haklı olarak ne bebk ne es önce kendimiz icin yapmamiz lazım 2 gun kaldi ramazan bitsin baslicam diyete Allahin izniyle elimden geleni yapicam

Esim zayiflamami istiyor destekte oluyor ama bende hırs yok ayy gobegime bak diyorum mesela epey kilo aldım falan ee beni dinlemiyorsunki diyor haklı olarak ne bebk ne es önce kendimiz icin yapmamiz lazım 2 gun kaldi ramazan bitsin baslicam diyete Allahin izniyle elimden geleni yapicam
ben de ramazandan sonra başlayacağım eşim bebeğin olmamasını da kiloya bağlıyor

ben de ramazandan sonra başlayacağım eşim bebeğin olmamasını da kiloya bağlıyor
Benimkide demisti bunu olabilir tabi engeller dedi tesvik etmek içinmi söyledi bilemiyorum ama moralim bozulmustu

Benimkide demisti bunu olabilir tabi engeller dedi tesvik etmek içinmi söyledi bilemiyorum ama moralim bozulmustu
sağlık ocağnda bana ebe de dedi kilo ver her kilo sana sorun bebek için ne yazık ki bazılarını etkiler bazılarını etkilemez demişti

sağlık ocağnda bana ebe de dedi kilo ver her kilo sana sorun bebek için ne yazık ki bazılarını etkiler bazılarını etkilemez demişti
O zaman ramazandan sonra diyetr kesin basliyoruz canım birbirimzie diyet arkadasi olalım ne dersin:KK19:

üc aydir erken adet oluyordum sonra bi saydim üc aydir 28 güne bir oluyormusum ki normalde ben 32 güne bir olurum döngü seklini 32 den 28 e ayarladim bu ay nasil olcak bilmiyorum kizlar 32 yada 28 belkie de bASKA gün karisti gitti hersey bu ay

üc aydir erken adet oluyordum sonra bi saydim üc aydir 28 güne bir oluyormusum ki normalde ben 32 güne bir olurum döngü seklini 32 den 28 e ayarladim bu ay nasil olcak bilmiyorum kizlar 32 yada 28 belkie de bASKA

olalım canım birbirimizi gaza getirelim
Daha yeni gördüm canım bildirim karışıklığı kusura bakma yarin basliyoruz öyleyse baklavaymis pilavmis beyaz ekmek hamur isi yok abur cubur yok bize artik:KK66::KK5:

Oruc girdi gireli kesinlikle ekmek yemedim pilavda tatlida n hep kactim sadce bi Tabak yemekle Oruc actim bir ayin sojnunda 4 Kilo daha vermisim hem siskin kalmamami saglyodu cok iyi geliyodu

ayna canim hamilelik hakkinda liste yaptigin gibi zaqyiflama icinde liste yapabiliyormusun bu sayede belki grup halinde olunca daha güzle Motive olunur54 kiloyum iki Kilo kaldi 52 ye düsmek istiyorum bende diete devam verdikten sonrada dikkat etmeye calsimak lazim

Back
X