2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

inşallah hayırlarla olur canım benim de 2 seneyi geçti sorun yok ama tek sorun kilolarım mı demeye başladım hayırlısı bakalım eee belki de üzmeyeyim mi diye yazmıyorlar bazen de eee mutlular hamişlik konularında artık ne işimiz var mı diyorlar :KK70: aslında işin özü dertli olduğunda çok yazıyorsun biraz rahatlayınca yazma isteği kesiliyo
Canım benim de fazla kilom var ve bu insülin direnci oluşturuyor. İnsülin direnci de yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor. Bir ay doktor klomen yazdı. Ben de yememe dikkat edeyim dedim ve karbonhidratı tamamen bıraktım. 10 tane yumurta oluştu biliyor musun. Yani ilaca hiç gerek yokmuş. Ben de hamile kalırsam bebişim radyasyon almasın diye interenete fazla girmem :)

Canım benim de fazla kilom var ve bu insülin direnci oluşturuyor. İnsülin direnci de yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor. Bir ay doktor klomen yazdı. Ben de yememe dikkat edeyim dedim ve karbonhidratı tamamen bıraktım. 10 tane yumurta oluştu biliyor musun. Yani ilaca hiç gerek yokmuş. Ben de hamile kalırsam bebişim radyasyon almasın diye interenete fazla girmem :)
ekmeğimi kestin canım ben de 3 kez klomen kullandım yumurtalarım oluştu ama gebelik olmadı hamileliğimiz olsa hayırlısıyla daha dikkatli oluruz zaten ben bir de hep evdeyim atanamadım da :(
yeniden ders çalışamaya başlayacağım kpss çalışmaya ...ahhh ahh hepimiz hayırlarla seviniriz inş amin

Allah razı olsun canım.Tez zamanda senin ve bütün isteyenlerin de sağlıklı hayırlı bebişleri olacak inşallah.amin
amin hayırlısıyla canım benim bebeğin benim gibi yay burcu olacak heralde aralıkta doğacak hayırlı sağlıklı kolay doğumun olur inş gülüm

ekmeğimi kestin canım ben de 3 kez klomen kullandım yumurtalarım oluştu ama gebelik olmadı hamileliğimiz olsa hayırlısıyla daha dikkatli oluruz zaten ben bir de hep evdeyim atanamadım da :KK43:
yeniden ders çalışamaya başlayacağım kpss çalışmaya ...ahhh ahh hepimiz hayırlarla seviniriz inş amin
Canım Dukan diyeti yaptım. ( İyice araştırıp hazırlanıp başlanabilecek bir diyet yoksa sonuçlar kötü olabiliyor.) Reglim başlamadan bir gün önce başladım diyete. Bir de insülin direnci için doktorun verdiği hapı düzenli kullandım. Klomeni de kullandım. 10 tane yumurta oldu. Tabi öyle olunca OHSS yaşadım. Yani yumurtlamayla ilgili bir sıkıntım yokmuş. Ama olmadı işte 9 aydır. İnşallah artık olur. Ben de üç kez klomen kullandım, bir kez de aşılama yapıldı ama olmuyor. Hangi bölümden atanmak istiyorsun canım?

Canım Dukan diyeti yaptım. ( İyice araştırıp hazırlanıp başlanabilecek bir diyet yoksa sonuçlar kötü olabiliyor.) Reglim başlamadan bir gün önce başladım diyete. Bir de insülin direnci için doktorun verdiği hapı düzenli kullandım. Klomeni de kullandım. 10 tane yumurta oldu. Tabi öyle olunca OHSS yaşadım. Yani yumurtlamayla ilgili bir sıkıntım yokmuş. Ama olmadı işte 9 aydır. İnşallah artık olur. Ben de üç kez klomen kullandım, bir kez de aşılama yapıldı ama olmuyor. Hangi bölümden atanmak istiyorsun canım?
bol bol dua etmek lazım canım ben kamu yönetimi mezunuyum canım düz memur olmak için uğraştım ama atanamadım 2012 de 79 puan almıştım ama o zaman da kadro gelmedi puanım çöpe gitti..
sen çalışıyor musun canım

bana ismini yazarsan kendime dua ederken sana da ederim zaten tüm arkadaşlarıma ediyorum da hayırlısıyla çoğu arkadaş sevindi darısı bizlere hayırlısıyla

************:KK200: ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.@pinkneoneffect :anneadayı:
2.@beyazmelik :anneadayı:
3.@nisamelek :anneadayı: ERKEK:KK46:
4.@kremalicorek :anneadayı: İKİZ 2 KIZ :KK46::KK46:
5.@1234emremelek :anneadayı:
6.@sema-aaa :anneadayı:
7.@YASMINAAA :anneadayı:
8.@sinsirella :anneadayı:
9.@emelocco :anneadayı:
10.@nlgn2616 :anneadayı:
11.@ruziyye :anneadayı:
12.@YAGMURTOPRAKK :anneadayı:
13.@sevdaerdgn :anneadayı: ERKEK :KK46:
14.@esessevo:anneadayı:
15.@su perim :anneadayı:
16.@lale_cik :anneadayı:
17.@yusuf un annesi :anneadayı:
18.@nurcan4419 :anneadayı:
19.@Bonbon1601 :anneadayı: KIZ :KK46:
20.@Bhydmlr :anneadayı:
21.@ardey :anneadayı:
22.@sedefbxl :anneadayı:
23.@ecrinny :anneadayı:
24.@UMUDUMSABRIM:anneadayı:
25.@berivanberivan16 :anneadayı:
26.@Kitapkurdu1903 :anneadayı:
27.@profesor :anneadayı:
28.@showerbaby :anneadayı:
29.@veraerva :anneadayı:
30.@jtaime020626 :anneadayı:
31.@cceren1991 :anneadayı:
32.@evTik :anneadayı:
33.@izzetefe :anneadayı:
34.@aslibo :anneadayı:
35.@seyhancvn :anneadayı: ERKEK :KK46:
36.@Hulya90 :anneadayı: ERKEK :KK46:
37.@merve.b :anneadayı:
38.@darkgirl1906
39.@arkadasimes
40.@mavimart
41.@Madam_coco
42.@krkr
43.@smay
44.@miray30
45.@mavimli
46.@hijabiqueen
47.@avucdolusudua 7 ağustos
48.@yagmur559
49.@umut-90
50.@echomare
51.@Mezura
52.@zeynep lia
53.@hayatimin_rengi
54.@Ters Lale
55.@Bet_can
56.@elay1993
57.@sempatico1
58.@XXYYXXYY
59.@duyguyusuf
60.@hiranur3419
61.@pink_love_lady
62.@Nisa terzIsci
63.@Ahestecik
64.@gemstones
65.@Vildan_kalp_ibrahim
66.@poncikkkk
67.@ahucansu28
68.@ebrulic_9
69.@Mrlmerin
70.@tkglcn
71.@p0ly__
72.@masalolsunnn
73.@askininaskisi
74.@Derya su
75.@teory
76.@ARIKADIN
77.@sevdalidris
78.@Hibele
79.@Love5
80.@ponnyy26
81.@gelecekelbetgelecek
82.@bebegim-gel
83.@guselolurdu
84.@melekbaby
85.@aaynaa 22 temmuz
86.@umudunu-kaybetme
87.@Pinkhouselife61
88.@masal2994 19 ağustos
89.@Weravurus
90.@moonlight2135
91.@nisandeniz
92.@
Listenin basindayim insallah bu iki ay icinde hayirlisiyla hayirli haber veririm birlikte hepimiz veririz mujdelerimizi kizlar son 5 gun :)

kız nerelerdesin canım bir ara burası çok sessizdi sen nerelerdesin
Canim tayinimiz cikti kaynimin bayramda nisani vardi neler neler yogunluk var hep birazda stres tayini aciklanmasini bekle sonra darbe girisiminin yuzunden durdurulsun ne zaman aciklancak bekle sukur acildida simdi ev tasima nakliyat bulma derdindeyim yinede sukur halimize.Tabi bi Yandan ne zaman gelcek bu bebis hayirlisi hakkimizda canim sen nasilsin.yazamasamda takipdeyim .

Canim tayinimiz cikti kaynimin bayramda nisani vardi neler neler yogunluk var hep birazda stres tayini aciklanmasini bekle sonra darbe girisiminin yuzunden durdurulsun ne zaman aciklancak bekle sukur acildida simdi ev tasima nakliyat bulma derdindeyim yinede sukur halimize.Tabi bi Yandan ne zaman gelcek bu bebis hayirlisi hakkimizda canim sen nasilsin.yazamasamda takipdeyim .
ben de ne olsun canım kpss çalışmaya başlayacağım kitaplarımı ayıkladım işte kpss kötü geldi artık hedef 2018 ama seneye alana da girmeyi düşünüyorum çalışayım diyorum canım ..
hangi şehre çıktı tayininiz canım

ben de ne olsun canım kpss çalışmaya başlayacağım kitaplarımı ayıkladım işte kpss kötü geldi artık hedef 2018 ama seneye alana da girmeyi düşünüyorum çalışayım diyorum canım ..
hangi şehre çıktı tayininiz canım
canım inşallah hayırlısıyla kazanırsın . Şırnaka çıktı canım eşim gidecek ben ev bulduğunda daha sonra gidicem.

Arkadaşlar sizce hamile miyim acill cevap lütfen içimi rahatlatin

Eklentiler

• P_20160724_154831.webp
    P_20160724_154831.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 48
annemin komşusunun kızı aradı beni seneler oldu görüşmüyorduk aramıyordu aynı şehrde evliyiz ankarada doğum yapmış oğlu olmş da onu söylemeye arıyor beni siz düşünmüyor musunuz diyor bana :D ALLAH henüz nasip etmedi dedim biz de istiyoruz dedim hayırlısı dedim işe giremedin mi abla diyor kız bana artık kpss çalışmayı bıraktın mı pes mi ettin diyor yooo ALLAH büyük ekmeğim varsa beni bulur ders çalışmaya devam dedim EYYY ULU RABBİM ŞÖYLE İNSANLARIN AĞZINI KAPATMA VAKTİM İNŞALLAH ZAMANI GELİR DE HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLISIYLA ATANIRIM DA BEBEĞİM DE OLUR HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN ŞUNLAR DA TEK KELİME KONUŞAMAZ..
moralimi bozmayacağım dedim ya şeytan bak oturduğum yerden moralimi bozmaya çalışıyor

Back
X