- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
birkaç ay daha oluruna bıraktım canım ondan sonra yeniden hastaneye gideceğim artık sürekli git gel yoruluyor insan bakalım ondan sonra çare ararız canım inan bak memlekete gittiğimde ben anneme yardım etmem gerekken dul maaşı alan annem benim bavulumu dolduruyor yani kiradır yiyecektir vs kredi borcuna zaten gidiyor bin tl geriye maaştan bir şey kalmıyor anca şu kredilerin bitmesi lazım nasip kısmet belki ben de pat diye müjdelenirim bak kpss ye çalışırken bile ben eşime bana kitap al demeye çekiniyordum birçok arkadaşım inan bana kitap yolladı siteden bile var yani yollayan sağolsunlar şimdi borç varken yeni borca şahsım adına giremem ama gün doğmadan neler doğar ben devlette düzzenki br doktora gittim 3 sefer klomeni bastı tamam sabret sabret demekten başka bir şey demedi moral verdi ama insan sıkılıyor ..Yapiskan parca dedikleri smeat testidir onu her sene yapilmasi gereken birsey.. Ben size nelerin yapilmasi gerektigini soyluyotum. Doktora gidip de doktorun agzina bakmayin ayni sureclerden bende gectim her doktor ilgili degil arastirin ben tek tek tup bebek sitelerini gezip hangi testlerin yapilmasi gerektigine kadar bakardim sonra sonuclarini netten arastirirdim hepimizin imkani var . Bu dedigim testlerde devlette yapilan testler en azindan doktora gittiginizde bu testlerin yapilmasini istiyorum dersiniz. kilo bencede engel adet duzensizliginin nedeni kilo bile olabilit hatta.. Herkesin tabikide imkwni yok ama devlettede bazi seyler yapilabiliyor. Ve bence hic birsey cocuktan onemli degil imkaninz varsa borc harc kendinize ayirin ve cocuk ocin ugrasin.. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
annem de sen kendinle çok oynatıyorsun sende iltihap var onun için ilaç iste diyor ben doktora dedim mesela iltihabım var diye adetim düzensizleşti de dedim hiç oralı olmadı bile bundan sonra artık diğer aya gidersen önce bunları diyeceğim