2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Coklu alinti yapmak istedim olmadi.
Rabbim herkese Saglikli Hayirli Anali Babali Boool Rizikli Evlatlar nasip etsin.

aaynaa ruyan hayirli olsun.gercek hayattada hayal ettigin guzel seylride yasatsin.

Topikdeki diger arkadaslarada en guzel duygularimi gonderiyorum.
Allah razi olsun canım
Cumlemize inşallah hayirlarla evlat haberini vermek nasip olur inşallah amin
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder cumlemize inş amin
Yarın kan vereceğim biraz heyecanlı biraz tedirgin uyku da tutmadı sol kasigim ağrıyor hayırlısı

Allah razi olsun canım
Cumlemize inşallah hayirlarla evlat haberini vermek nasip olur inşallah amin
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder cumlemize inş amin
Yarın kan vereceğim biraz heyecanlı biraz tedirgin uyku da tutmadı sol kasigim ağrıyor hayırlısı

ayy benide heyecan basdi.:KK74:

slm kizlar bende sizler gibiyim Allah yardimcimiz olsun.
aaynaa, tesadufen okudum seni yazini 110 besmele serifi yazip gogsumde tasiyorum INSALLAH vesile olursun guzel haber alirim canim.
canım hoşgeldin aramıza. Rabbim en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.AMİNNN.
moralini hiç bozma ALLAH OL der hayırlısıyla inşallah en yakın zamanda 110 besmeleyi takan çok arkadaş var hamile kalan ben 1 sene önce nette öğrenmiştim ama yapmak nasip olmamıştı ben de bu ay takmaya başladım..
Kuzum hafta sonu giremedim nete hep aklımda sen vardın yeminle rabbim inşaallah bu ay dualarını geri çevirmez. sen bugün kan aldırmaya gidicen rabbim mutlu haberlerini bizimle paylaşmayı nasip etsin.heyecanla bekliyorum

Kızlar Günaydın

Ben hala adet olmadım tatlılar ve inatla adet söktürücü kullanmadan bekliyorum geçen forumda bi yazı okudum kafan karıştı bayanın biri adeti 10 gün geçmiş kan testi yaptırmış negatif çıkmış doktor söktürücü vermiş ama kullanmamış 7-8 gün sonra adet olmadığı için tekrar kan vermiş ve HAMİLE. Şok oldum ve böle olan bi çok kişi var o yüzden kullanmıyorum adet söktürücü. doktora gittiğimde alttan muayene yapmadı göbekten baktı kese felan görünmüyo dedi ama benim diğer hamileliklerimde hep alttan baktılar kilolu olduğum için keseyi göremeyiz diye bilmiyorum ya iyice kafam karıştı ne yapsam kızlar bi akıl verin ya :KK64::KK64::KK17:

Kızlar Günaydın

Ben hala adet olmadım tatlılar ve inatla adet söktürücü kullanmadan bekliyorum geçen forumda bi yazı okudum kafan karıştı bayanın biri adeti 10 gün geçmiş kan testi yaptırmış negatif çıkmış doktor söktürücü vermiş ama kullanmamış 7-8 gün sonra adet olmadığı için tekrar kan vermiş ve HAMİLE. Şok oldum ve böle olan bi çok kişi var o yüzden kullanmıyorum adet söktürücü. doktora gittiğimde alttan muayene yapmadı göbekten baktı kese felan görünmüyo dedi ama benim diğer hamileliklerimde hep alttan baktılar kilolu olduğum için keseyi göremeyiz diye bilmiyorum ya iyice kafam karıştı ne yapsam kızlar bi akıl verin ya :KK64::KK64::KK17:
bu doktorlar da bazen üstünkörü yapıyor işlerini ay bilemedim gebelikte çıkmayan kan testinde de çıkıyor ben de bugün sağlık ocağına gidecektim kan vermek için ama ayağım bir çekmedi bir gün daha geçsin kki varsa tam belli olsn diye düşündüm hayırlısı bakalım

2017 de anne olmak isteyen hanımlar nerelerdesiniz??????????????????? bakalım bu yeni sene listemiz daha kalabalık olacak inşallah

bu doktorlar da bazen üstünkörü yapıyor işlerini ay bilemedim gebelikte çıkmayan kan testinde de çıkıyor ben de bugün sağlık ocağına gidecektim kan vermek için ama ayağım bir çekmedi bir gün daha geçsin kki varsa tam belli olsn diye düşündüm hayırlısı bakalım
canım benim bende seni merak ediyodum ben adet oldum artık bidahaki aya kaldı hayırlısı inşallah rabbim sana tatdırsın o mutluluğu. Bu arada ankarada nerdesin bende ankaradayım canım

canım benim bende seni merak ediyodum ben adet oldum artık bidahaki aya kaldı hayırlısı inşallah rabbim sana tatdırsın o mutluluğu. Bu arada ankarada nerdesin bende ankaradayım canım
etimesguttayım canım sen hangi semttesin? ben de yarın gideceğim gülüm dua et hayırlısıyla

batıkentte oturuyorum canım eryamanda çalışıyorum dualarım seninle kuzum rabbim güzel haberler verdirsin bize inşallah
ankaradakilerle bir gurup oluştursak bir ara buluşsak benim ankarada bir eltim var o da el gibi zaten ::D
siteden bir dostum var o da çalışıyor ama onunla görüştük sağolsun telefonda da ara ara görüşüyoruz yoğun ve uzak olunca zor oluyor herkesin hayat düzeni malum...
ben de kpss ye yeniden çalaışmaya bir türlü başlayamadım çalışmak gibi olur mu ahh ahh bir memur olamadım hayırlısı her şeyin ankarada kafamıza göre iş de bulamadık

Back
X