- 1 Ekim 2015
- 927
- 4.616
- 63
- 40
Slm cnm bende geldim aranıza katılmak isterim. Benide eklermisin topiğinize...2017 de anne olmak isteyen hanımlar nerelerdesiniz??????????????????? bakalım bu yeni sene listemiz daha kalabalık olacak inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm cnm bende geldim aranıza katılmak isterim. Benide eklermisin topiğinize...2017 de anne olmak isteyen hanımlar nerelerdesiniz??????????????????? bakalım bu yeni sene listemiz daha kalabalık olacak inşallah
tabii eklerim gülüm hoşgeldinSlm cnm bende geldim aranıza katılmak isterim. Benide eklermisin topiğinize...
Hoş bulduk cnm sağolasıntabii eklerim gülüm hoşgeldin
Rahim gibi suyun içinde açılıyor o otu sen hamile kaldığında tekrar suya koyup kolay doğum yapmani sağlıyor bir kısmını üzerinde tasiyorsun hamile kalmak için ama hamile olduğunu öğrenince onu hemen üzerinden cikaracaksin ama dusuge sebep oluyormuş hamile kalana kadar takacak sın ben şimdi Besmele ile meryem Ana otu nu da taşıyorum üzerimdeaaynaacigim sagol Allah razi olsun. iyiki dua edenlerimiz var.
evet Meryem ana otunu ilkbaharki tedavimde suyunu 7 gun icdim.
heralde meryem ana otuydu. bir yaprak gibi. duasini yiyenimin arkadaslari okumusdu. o otu atmiyosun baska cocugu olmayanlarda iciyor.bende arkadasima verdim.
Rahim gibi suyun içinde açılıyor o otu sen hamile kaldığında tekrar suya koyup kolay doğum yapmani sağlıyor bir kısmını üzerinde tasiyorsun hamile kalmak için ama hamile olduğunu öğrenince onu hemen üzerinden cikaracaksin ama dusuge sebep oluyormuş hamile kalana kadar takacak sın ben şimdi Besmele ile meryem Ana otu nu da taşıyorum üzerimde
Ilk kan tahlili yaptirdiginda canım kaç günün geçmişti kan tahlili sonucun kaç çıkmıştı
Pazartesi günü günüm üç gün geçmiş olacak bakalım eğer bebeğim benimleyse çıkar heralde inşallah hayirlarla amin
İnşallah kuzum rabbim ne verirse hayırlısını versinaaynaa hakkindan hayirlisi olur INSALLAH
Yarini beklemen iyi olmus canim eger bekliyebilirsen yarinda bekle derim.
efeemmmm, hosbulduk canim.Benim tlfda alinti yapmakda zorkaniyom. INSALLAH hersey beklediginden hayal ettiginden daga guzel olur.
Hoşgeldin canım aramıza sen ne zamandır evlisin ne zamandır bebek bekliyosunSlm cnm bende geldim aranıza katılmak isterim. Benide eklermisin topiğinize...
kuzummmmm hayırlı mutlu haberlerini bekliyorumtabii eklerim gülüm hoşgeldin
Canım inşallah bugün güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın benim 2 düşükten sonra oğlumda çok sıkıntılar çektim her kontrole gittiğimde bişey dicekler diye aklım çıkıyodu ama rabbim çok şükür kucağıma almayı nasip etti darısı sana ve tüm hamişlerin başınacanım ben de zehırlı guatr var kontrole gıtmıstım guatr ıcın o gun adet gunumdu. kan aldılar troidlere bakmak için. ama hamıleymısım hamılelıkte cıktı :) adet gunumde 117dı. yukselme tam ıkı kat olmadı bnde. ıkı gunde bır kan ıstedı doktor . 117 nın ertesı gunu 147 olmustu ıkı gun sonra 230 ıkı gun sonra 391 oldu. bır hafta sonra da 1570 olmuş ve kese gorundu.ama bna gıttıgım ılk doktor dıs gebelık veya dusuk dedı. aklımı aldı bir hafta boyunca. cok sukur dıs gebelık yok kanamam da yok sımdılık.yarın yıne gıdecegım ultrasonda bakmaya. eger varsa ve gec dollenme degılse cıkar canım.hayırlısı olsun inşşallah
günaydın canım...Kızlar Günaydınnnn
İnşallah kuzum rabbim ne verirse hayırlısını versin
Hoşgeldin canım aramıza sen ne zamandır evlisin ne zamandır bebek bekliyosun
kuzummmmm hayırlı mutlu haberlerini bekliyorum
Canım inşallah bugün güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın benim 2 düşükten sonra oğlumda çok sıkıntılar çektim her kontrole gittiğimde bişey dicekler diye aklım çıkıyodu ama rabbim çok şükür kucağıma almayı nasip etti darısı sana ve tüm hamişlerin başına
bol bol dua et canım sana da çok dua edeceğim 11 sene beklemek kolay değil kesinlikle de..seklini tam hatirlamiyorum. Insallah ugurlu gelir. bebislerine kavusursun
hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim rabbim güzel haberini almamızı nasip etsingünaydın canım...
ben de kan verdim bakalım yarın çıkacak sonuç
ay hayırlarla inşallah gülümhadi hayırlısı olsun inşallah canım benim rabbim güzel haberini almamızı nasip etsin
ay canım benim çok üzüldüm dersem de senin canının yanmasını gidermeyecek kuzum....Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazmıyodum çünkü moralim çok bozuktu benim adım bahtsizlarr kralicesi bahtsiz im bahtsiz başka açıklaması olamaz bir bebeğim kalbi durdu kurtaj oldum 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdide boş gebelik mış rahmimde kocaman bomboş bir kese var 3 haftadır ha göründü ha görünecek derken bugün umutların son bulduğu gündü ve ben hergün kendime pihtilasma için iğne vuruyorum canımın yandiginami yanayım ruhumun incindiginemi bilmiyorum şimdi gecmisolsun sahteligiyle evime dolusan eşimin akrabalariyla ugrasicam çok yoruldum çok
Canım cok geçmiş olsun uzme kendini ben de iki kere bebegimi düşürdüm ama Rabbim daha guzelini verecek diyip sabrettim yapacak baska bisey de yok çünkü. Üzülme imtihanimizin sonu guzel olacak insallah.. Bol bol dinlen ve ağır işler yapma.merhaba kizlar bende ne zamandir yazamadim benim gebeligim dis gebelik oldugu anlasildi ve bugün sonlandirilmak icin igne yapildi cok üzgünüm. ve benim artik yapilan ilactan dolayi 3 ay korunmam gerkecek. bu ikinci dis gebeligim ve bir daha kendiliginden gebe kalmami istemiyor doktorum gerci bu ilkti ama olsun. simdi mart ayinda durumu düzeltebilirsek tüp bebek olacak insallah.aaynaa canim senin sonucun nasil cikacak merak ediyorum benide bilgilendir
canım bugün kan verdim yarna çıkacak sonucum gülüm...merhaba kizlar bende ne zamandir yazamadim benim gebeligim dis gebelik oldugu anlasildi ve bugün sonlandirilmak icin igne yapildi cok üzgünüm. ve benim artik yapilan ilactan dolayi 3 ay korunmam gerkecek. bu ikinci dis gebeligim ve bir daha kendiliginden gebe kalmami istemiyor doktorum gerci bu ilkti ama olsun. simdi mart ayinda durumu düzeltebilirsek tüp bebek olacak insallah.aaynaa canim senin sonucun nasil cikacak merak ediyorum benide bilgilendir
Canim benim col geçmiş olsun. Rabbimin nasibi böyleymiş sabrimizin sonu selamet olacak insallah ben de iki kere kaybettim bebegimi.. Hiç kolay bir durum degil sil baştan başlıyorsun her şeye kurdugun hayaller boşa cikiyorm ama yeniden hayal kuracagiz insallah ve gerceklesecek.. Üzülme sabirli ol Allah bizi isyan eden kul olmaktan korusun..Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazmıyodum çünkü moralim çok bozuktu benim adım bahtsizlarr kralicesi bahtsiz im bahtsiz başka açıklaması olamaz bir bebeğim kalbi durdu kurtaj oldum 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdide boş gebelik mış rahmimde kocaman bomboş bir kese var 3 haftadır ha göründü ha görünecek derken bugün umutların son bulduğu gündü ve ben hergün kendime pihtilasma için iğne vuruyorum canımın yandiginami yanayım ruhumun incindiginemi bilmiyorum şimdi gecmisolsun sahteligiyle evime dolusan eşimin akrabalariyla ugrasicam çok yoruldum çok
cok sagol canim sabretmekten baska elden gelen bir sey yok haklisin insallah bundan sonra hayirli saglikli bir gebelik nasip olur. sanada cok gecmis olsun yasadiklarimiz cok zor Allah daha beterlerinden korusun.Canım cok geçmiş olsun uzme kendini ben de iki kere bebegimi düşürdüm ama Rabbim daha guzelini verecek diyip sabrettim yapacak baska bisey de yok çünkü. Üzülme imtihanimizin sonu guzel olacak insallah.. Bol bol dinlen ve ağır işler yapma.
insallah güzel sonuclarin olur canim. benim günüm gecmemisti canim ben adetime neredeyse 15 gün varken ögrendim yani diger adetim bittikten 12 gün sonra ögrendim. degerim düzensiz yükseldi canim. ilki 149du ikinci 234 ücüncü degerimde 278. ara ara kanamam oluyordu birde. ilk dis gebeligimde de böyle olmustu.canım bugün kan verdim yarna çıkacak sonucum gülüm...
ay çok üzüldüm ya neden peş peşe dış gebelik haberi aldık ama hayırlısı olsun da evlatlarımızı hayırlı sağlıklı olsun da biraz daha sabrederiz artık senin günün ne kadar geçmişti canım değerin yükselmedi mi