2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK:anneadayı::KK46::KK36:)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 6 ocak
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 27 aralık
4.@hiranur3419
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 24 aralık
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86
32.@ekimkahvesen
33.@hiranur3419 23 aralık
34.@gelecekelbetgelecek
35.@replarse
36.@35_oz
37.@zeynoo esmerim :anneadayı:

38.@moonlight2135
39.@dilakiz
40.@kemanist
41.@Yariiimm
42.@sahra41
43.@

şimdiden 5 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

2016===>46
2017===>5
______+___
51 hamişimiz :anneadayı::KK46::KK200:

2016 şubattan beri istiyoruz :) Aslında haziranda hamile kaldım fakat, eylülde düşük yaptım . Şimdi bekleme süremiz sona erdi. Tekrardan istiyoruz :)
Sen peki?
ben de 2.5 senedir istiyorum canım 3 seneyi geçti evliliğim..ben hiç hamile kalmadım canım üzüldüm bebeğine melek olmuş o artık ...hayırlısıyla en yakın zamanda hayırlarla yine hamile kalırsın inşallah amin

Ben de sabah ihlamur yaptim akşam da birkac bardak osmanli
ben de üşüttüm gülüm boğazım balgam olmuş hep bir ıhlamur yapmayım da boğazım yumuşasın
cayi icecem insallah toparlarim ya boğazm da önemli degil de insallah asagida enfeksiyon yoktur agrim var kasiklarimda. Sogan suyu yapsam gebelik ihtimali olursa zarari olur mu acaba

Ben de sabah ihlamur yaptim akşam da birkac bardak osmanli

cayi icecem insallah toparlarim ya boğazm da önemli degil de insallah asagida enfeksiyon yoktur agrim var kasiklarimda. Sogan suyu yapsam gebelik ihtimali olursa zarari olur mu acaba
canım soğan suyunu yumurtlama gününe kadar içiyorlar heralde

yeni heyecanlarla burası dolar taşar demiştim ama biraz durgun sohbetlerimiz

tig-sis-cicek-motifli-battaniye-modelleri.jpg

ben de 2.5 senedir istiyorum canım 3 seneyi geçti evliliğim..ben hiç hamile kalmadım canım üzüldüm bebeğine melek olmuş o artık ...hayırlısıyla en yakın zamanda hayırlarla yine hamile kalırsın inşallah amin
Aminn inşallah canım. Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. Hiç doktora gittin mi?

Aminn inşallah canım. Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. Hiç doktora gittin mi?
gittim canım sorun yok dendi eşimde de çıkmadı sorun rahim filmi de çekindim tüplerim de açık ama nasip kısmet gülüm 3 kez de klomen tedavisi kullandım

Benim de yeni bitti ama kasiklarimda cok agri var enfeksiyon mu acaba canim sikıldı ga bu ay bebis isine yogunlasacam ama enfeksiyon varsa olmaz ki.. Bilemedim insallah olur
canım ayaklarını sıcak tut bide soğan suyu enfeksiyonu önlüyormuş ama bebeğe etkisi olur mu bilmem . yada soğan suyu buharına oturabilirsin onun zararı olacağını sanmıyorum.

Back
X