- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
hemen ekliyorum canımaaynaa hoş buldum canım eklersen sevinirm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen ekliyorum canımaaynaa hoş buldum canım eklersen sevinirm
Progestan rahim kasilmalarini onlemek icin degil mi. Benim düşük olurken doktor vermisti bana ama birakinca düştü bebek.. Hamile kalmadan kullaniliyor mu kiprogestan falan kullanan var mı arkadaşlar?
bende de kanama başladığında doktor vermişti ama kese bozulduktan sonra düşük kesinleştiği için bıraktırdı. yani düşük tehlikesine karşı veriyorlar diye biliyorum. ama hamile kalmadan kullanılmıyo sanırım.progestan falan kullanan var mı arkadaşlar?
kullananlar var canım bebek tutunsun diyeProgestan rahim kasilmalarini onlemek icin degil mi. Benim düşük olurken doktor vermisti bana ama birakinca düştü bebek.. Hamile kalmadan kullaniliyor mu ki
Hosbuldum Saol cnm insllah olurda kucagimada alirim cok saolHoşgeldin canım rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip e
Yaptim cnm bende geri tepti yok etmedigi gibi cogalttianladım canım allah yardımcın olsun. tez zamanda bebeğin olsun. soğan kürü yaptın mı hiç?
evet gerçekten de yeni arkadaşlar gelir umarım ben çok hastayım kuzum iyice nezle oldumkızlar günaydın
ya burası neden bukdr sessiz oldu ama![]()
merhaba canımMerhaba kızlar![]()
aynen canım benim bata bayağı var sizlerden bakalım müjde gelecek mi?Ayyyy hadi inşallah canım ya hepimiz bu haberi bekliyoruz
benim de 6 ocakbenim bat da 8 ocak canım epey bi zaman var beklemedeyiz :)
hayırlarla inşallah canım ay nezle oldum adama nasıl yaklaşayımİnşallah bu ay bizim ayımız olur