2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

evet gerçekten de yeni arkadaşlar gelir umarım ben çok hastayım kuzum iyice nezle oldum
Kıyamam sana tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla ben bi süre bebek işini erteledim kilo vermeye verdim kendimi bildiğin hırs yaptım sabah akşam spor yapıyorum deli gibi bakalım hayırlısı ama sizlerin hamiş haberlerini almak mutlu olmak için hep buralardayım :KK54::KK54:

Bebişlere (ayy bebişler diyorum rabbim söyletti inan ) gidecek her yol mübahtır :)
ay ALLAH söyletti heralde inşallah hayırlısı ah bir bir tane hayırlısıyla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımız olsun belki ikinci hamileliklerimiz daha kolay olacak rahatlamış olacağız çünkü

Kıyamam sana tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla ben bi süre bebek işini erteledim kilo vermeye verdim kendimi bildiğin hırs yaptım sabah akşam spor yapıyorum deli gibi bakalım hayırlısı ama sizlerin hamiş haberlerini almak mutlu olmak için hep buralardayım :KK54::KK54:
ay beraber birbirimizi gaza getirelim canım ben bugüm hastayım da spor yapamadım iyice kötüyüm

selam kızlar, bende sizin gibi umutla bekleyenlerdenim..... herkes için hayırlısı inşallah:anne:
hoşgeldin canım aramıza...
listemize ekleyeyim mi seni de ister misin? hem d esohbetlerimizde olursun hep...
ikinci bebeğini istiyorsun heralde profilinde yazıyor da vefat eden bebeklerin için başın sağolsun canım onlar melek oldu

hoşgeldin canım aramıza...
listemize ekleyeyim mi seni de ister misin? hem d esohbetlerimizde olursun hep...
ikinci bebeğini istiyorsun heralde profilinde yazıyor da vefat eden bebeklerin için başın sağolsun canım onlar melek oldu
hoşbulduk canım olur sevinirim.. evet kızıma kardeş istiyorum, diğerleri melek oldu nasip böyleymiş, iyi dileklerin için teşekkür ederim:anne:

hoşbulduk canım olur sevinirim.. evet kızıma kardeş istiyorum, diğerleri melek oldu nasip böyleymiş, iyi dileklerin için teşekkür ederim:anne:
ay hayırlarla canım en yakın hayırlızamanda ikinci bebeğine de kavuşursun...
ben de geçen ay 110 besmeleyi bir kağıda yazdım 7 kat poşet sonra da bezle sarıp üzerimde taşıyorum hamile kalmaya etkiliymiş üzerimden ayırmıyorum sizler de yapın arkadaşlar

(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK:anneadayı::KK46::KK36:)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 6 ocak
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 27 aralık
4.@hiranur3419
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 24 aralık
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86
32.@ekimkahvesen
33.@hiranur3419 23 aralık
34.@gelecekelbetgelecek
35.@replarse
36.@35_oz
37.@zeynoo esmerim :anneadayı:

38.@moonlight2135
39.@dilakiz
40.@kemanist
41.@Yariiimm
42.@sahra41
43.@nickminckyok
44.@ahlas
45.@

şimdiden 5 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

2016===>46
2017===>5
______+___
51 hamişimiz :anneadayı::KK46::KK200:

ay beraber birbirimizi gaza getirelim canım ben bugüm hastayım da spor yapamadım iyice kötüyüm
olur valla tatlım ben bu sefer fena gaza geldim bakalım ne olcek
selam kızlar, bende sizin gibi umutla bekleyenlerdenim..... herkes için hayırlısı inşallah:anne:
Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda kucagına almayı nasip etsin bebişini senin ve tüm bebiş isteyenlerin

olur valla tatlım ben bu sefer fena gaza geldim bakalım ne olcek

Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda kucagına almayı nasip etsin bebişini senin ve tüm bebiş isteyenlerin
gerçekten ben de rejim arkadaşı istiyorum tek başına olmuyor

ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın ben o canı karnımda taşımayı daha hiç tatmadım hayırlısıyla hepimiz hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inşallah amin

Bende adet oldum. Onumuzdeki ay INSALLAH .
Nasip kismet artik. Rabbim cumlemizr hayirlisini nasip etsin.
hayırlısı olsun cnım ben de nezle olmasam bugün Kuran-ı Kerim okuyacaktım yarım hatmim var onu tamamlamak istiyorum birkaç arkadaşım da bana yardıma cüz aldı bir arkadaşımız umreye gidecek de hatmimin duasını orada yapsın istiyordum eğer yetişmezse de hatim zamanı hepinizin ismiyle dua edeceğim inşallah hayırlarla amin

ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın ben o canı karnımda taşımayı daha hiç tatmadım hayırlısıyla hepimiz hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inşallah amin

Bende hic hamile kalmadim.O duyguyu hic yasamadim.Bir bebekle nasil yasanir hic bilmiyorum. odadan cikinca pesime aglamasini cok isterdim.

Back
X