2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin:KK42:
gönlünü ferah tut. stres yapma rahat geçirmeye çalış günlerini. iki gün sonra tekrarla ve doktorunla görüş. aksatmaman gerek önemli bi durum çünkü. inşallah sağlıkla tutunur sana bebeğin.

Merhabalar, beni de ekler misiniz 2017 bebiş bekleyenler listesine? tanıştığıma çok memnun oldum uzun süredir takip ediyordum sizi ama henüz Yeni yazabildim.Herkese selamlar umarım 2017 bize Bebişlerimizi getirir
Hoşgeldin canım ben şimdi cepten giriyorum memleketteyim eve geçince listeye hemen eklerim
Birbirimize destek olalım

Kızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin:KK42:
Allah hayırlı ugurlu etsin canım

kızlaaaarrrrr zamanı geçmeyen bi ben mi varım :( gelmiyor sanki nisan ayıııı. 6 haftalıkken 10lu haftaları ne zaman görcem dedim. 10. haftadayken bi 20leri görsem diyodum. şimdi gözüm 30lu haftalarda :) evleneli 2 seneyi aşmış zaman geçiyor diyorum ama sanki zaman geçiyo ama nisan ayı benden kaçıyoooo:skandal::skandal: hadi oğluşumm zaman çabuk geçsin de gel annenin kollarına :anne::anneadayı:

Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.. allah nasip ederse ben de haziranda bebeğime kavuşacağım

Kızlar bugün ilk kez doktora muayene oldum ultrason la baktı görünmüyor henüz çok küçük hücre aşamasında dedi 10 gün sonra gel bakalım buarada bol bol sıvı tüket ve bol bol istirahat et dedi :anneadayı::KK200:

Kızlar bugün ilk kez doktora muayene oldum ultrason la baktı görünmüyor henüz çok küçük hücre aşamasında dedi 10 gün sonra gel bakalım buarada bol bol sıvı tüket ve bol bol istirahat et dedi :anneadayı::KK200:
Hayırlı olsun gülüm bizlere de dua et canım
Benim bata altı gün kaldı

Erken adet oldum dostlar hayırlısı artık Üzgünüm ama elden gelen bir şey yok

Back
X