Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç belli olmaz canım yazdım senin batı da başka topikte buldum hemen ahh ahh bakalım bende de testosteron hormonu yksek çıktıYeni bat 3şubat
Aslında zaten olması büyük mucize ağustos gibi tüp bebek tedavisi başlıyorum
bebek istenmez mi benim de 3 senedir bebeğim olmuyor bakalım şubatta kısmetse aşılama yaptıracağız psikoloji iyice gittibende bebek istiyom. hatta psikolojim bozulacak bu ay iki kere gebelik testi yaptım tabi bişi çıkmadı![]()
görmedim canım aklımdaydın da neden umudun olmasın bence güzel haberlerini alacağız inşallah ben şunatta nasipse aşılama yapılacak canım testosteron hormonum yüksek çktıaaynaa canım ben bu grubu bulmayınca seni başka grupta etiketleyip yazmıştım. Görmedin galiba. Pazartesi günü transfer oldum. İki embriyo koyuldu. Belirti yok, pek umudum da yok zaten. Bakalım hayırlısı. Senin de aşılaman hayırlı olsun inşallah :)
Cnm benim bu ay kistim vr.. bilmiyorum ne zaman geleceğini.@Zuhalim23 @hsevda H Hayalimi_yasarkenZehreNur @TatliSumaklar @nisandeniz
Anti Depresan sizlerde durum ne batlar ne?
hayıt otu iç canım civan perçemiyle o getirirCnm benim bu ay kistim vr.. bilmiyorum ne zaman geleceğini.
İnşallah ilk denemede pozitifi görürsün canım. Allah hayırlı evlat nasip etsin :)görmedim canım aklımdaydın da neden umudun olmasın bence güzel haberlerini alacağız inşallah ben şunatta nasipse aşılama yapılacak canım testosteron hormonum yüksek çktı
Canım ben tarih vermiyim umutsuz vakayım ben 3 yılım bitti malum@Zuhalim23 @hsevda H Hayalimi_yasarkenZehreNur @TatliSumaklar @nisandeniz
Anti Depresan sizlerde durum ne batlar ne?
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SEN DE BİZİ SEVİNDİRİRSİN İNŞALLAH..İnşallah ilk denemede pozitifi görürsün canım. Allah hayırlı evlat nasip etsin :)