- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Ahhh beeeee olsun da tatlilar bendennn olsunnnn:)))hadi hayırlısı canım benim çok seviniriz inşallah hayırlarla amin...tatlıları ne zaman yeriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh beeeee olsun da tatlilar bendennn olsunnnn:)))hadi hayırlısı canım benim çok seviniriz inşallah hayırlarla amin...tatlıları ne zaman yeriz![]()
baklava mı istesem çikolata mı istesem pasta mı istesemAhhh beeeee olsun da tatlilar bendennn olsunnnn:)))
Ahh kuzum yeter ki olsun sana söz ben de yollayacagim. Olmasini istediğin bir sey icin ufak tefek de olsa adaklar yapmak hayirla sonuclandirir iyidir yani.. Tamam baska adaklarimiz da var ama sana da cikolata yollayacagim :)))baklava mı istesem çikolata mı istesem pasta mı istesemböyle diye diye
evTik çikolata yollamıştı heheheh bir güzel yedim :
![]()
hehehehehAhh kuzum yeter ki olsun sana söz ben de yollayacagim. Olmasini istediğin bir sey icin ufak tefek de olsa adaklar yapmak hayirla sonuclandirir iyidir yani.. Tamam baska adaklarimiz da var ama sana da cikolata yollayacagim :)))
hehehehehaha çikolatalarım geliyor :) oy canım yapmış kadar oldun sağolasın ya acaba bir de ikiz olmasın senin bebekler
![]()
O kadarını da kalbim kaldirmaz artikkkhehehehehaha çikolatalarım geliyor :) oy canım yapmış kadar oldun sağolasın ya acaba bir de ikiz olmasın senin bebekler
![]()
ay canım benim ALLAH RAZI OLSUN...O kadarını da kalbim kaldirmaz artikkkayyyy bi tane benim olsun da öbürünü sana versin Allah canim benimmmm:)))
kurban mı adadınız canım adak olarak? ay ben sevineceğin kanaatindeyim senin için içim çok rahat bu sene gerçekten de geçen seneye oranla daha çok bebek haberi alıyoruz..maşallah ...Ahh kuzum yeter ki olsun sana söz ben de yollayacagim. Olmasini istediğin bir sey icin ufak tefek de olsa adaklar yapmak hayirla sonuclandirir iyidir yani.. Tamam baska adaklarimiz da var ama sana da cikolata yollayacagim :)))
Kurban dogunca insallah.. Simdi hamile haberini alsak da insanlari sevindirmek istiyoruz elimizden geldigince.. Yarin akşam bu saatte her şey belli olacak.. Nasip insallah insallahkurban mı adadınız canım adak olarak? ay ben sevineceğin kanaatindeyim senin için içim çok rahat bu sene gerçekten de geçen seneye oranla daha çok bebek haberi alıyoruz..maşallah ...
ay canım benim hadi inşallah hayırlısıyla sevineceksin inşallah ben inanıyorum ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİNKurban dogunca insallah.. Simdi hamile haberini alsak da insanlari sevindirmek istiyoruz elimizden geldigince.. Yarin akşam bu saatte her şey belli olacak.. Nasip insallah insallah
Amin insallah sizde güzel sonuçları alırsınız aşılama yapıldıktan 16gun sonra öğrendim kan değerim çok dusuktu bekleyin dediler biraz yükseldi ama ultrasonda göremedik henüz aşılamadan sonra jel verildi mi size ? Jel bitince adet gununuz geçsin yaptırın testi derimCanim hayirli olsun sanki aşılamadan hatırlıyorum seni.. Kacinci gununde öğrendin Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin:)
Jel vermedi bana canim progestan verdi ayni amac icin kullaniliyor. Yarin 14. Günüm test yaptirmayi düşünüyorum eger düşük de olsa bir sonuc cikarsa pazartesi tekrar kan veririm boylece degerin artip artmadigini görürüm canım. Biraz heyecanlıyım biraz korkuyorum.. Ama yapayim testi de ciksin aradan diyorumAmin insallah sizde güzel sonuçları alırsınız aşılama yapıldıktan 16gun sonra öğrendim kan değerim çok dusuktu bekleyin dediler biraz yükseldi ama ultrasonda göremedik henüz aşılamadan sonra jel verildi mi size ? Jel bitince adet gununuz geçsin yaptırın testi derim
inşallah yarın gebeliğin çkarsa pazartesi yenilersin hem değerin ne kadar artış gösteriyor görmüş olursun iki günde bir iki kat artması ya da iki kata yakın olması düzenli artması önemli zatenJel vermedi bana canim progestan verdi ayni amac icin kullaniliyor. Yarin 14. Günüm test yaptirmayi düşünüyorum eger düşük de olsa bir sonuc cikarsa pazartesi tekrar kan veririm boylece degerin artip artmadigini görürüm canım. Biraz heyecanlıyım biraz korkuyorum.. Ama yapayim testi de ciksin aradan diyorum
Aynen canim zaten ondan yarin test yaptirmak istiyorum ki varsa erken yol alalim pazartesiye birakirsam bütün hafta içi tahlil yapmakla beklemekle gececek.. Gerci 2.5 senedir bekliyoruz zaten :))) Rabbimden gelen her şey başım üstüne hayirlisi olsun insallahinşallah yarın gebeliğin çkarsa pazartesi yenilersin hem değerin ne kadar artış gösteriyor görmüş olursun iki günde bir iki kat artması ya da iki kata yakın olması düzenli artması önemli zaten
İnsalah herşey gönlünce olur ben 5 senedir bekliyorum kanda pozitif gorduk gün aşırı kan istediler yukseliyomu die oda tamm simdi ultrasonda goremediler geç dollenmisse gozukmezmiş sabret hast.gittiğin de acilede gitsen aşılama hast dersen hersaat kan verebiliyosun beta hcg içinAynen canim zaten ondan yarin test yaptirmak istiyorum ki varsa erken yol alalim pazartesiye birakirsam bütün hafta içi tahlil yapmakla beklemekle gececek.. Gerci 2.5 senedir bekliyoruz zaten :))) Rabbimden gelen her şey başım üstüne hayirlisi olsun insallah
Anladim canim insallah yarin hayirli haberlerle gelirimİnsalah herşey gönlünce olur ben 5 senedir bekliyorum kanda pozitif gorduk gün aşırı kan istediler yukseliyomu die oda tamm simdi ultrasonda goremediler geç dollenmisse gozukmezmiş sabret hast.gittiğin de acilede gitsen aşılama hast dersen hersaat kan verebiliyosun beta hcg için