doğru söylüyorsun canım beni akılları sıra beğenmediler hiç halbuki hani zengin aile olur çok kültürlü olur arada dağlar kadar fark olur o başka..
eşim memur ama kendi kendini evlendirdi ailesinin evini yaptırmış bir de öyle borç

bizim evliliğimizde bitti 4. seneye gidiyor evliliğimiz hala borç dershaneye gitmem lazım dedim kaynana borç var dedi ama kendine bulaşık makinesi vs. aldırdı benim var diye

şimdi de tedaviye masraf oluyor borç var diyor borç bitsin diyor bizim bu borç bitmez dedim yaş da geçer o zaman para olsa da evlat gelmez dedim sustu ben eşimden ne istedim ki dedim inan kpss kitaplarımı bile arkadaşlarım aldı kocaman yük olmayayım diye eşim de bana çok kızdı çok gururludur haklı olduğu çok şey var da insana gelinmiş gibi savranmıyorlar sanki eşinden bir şey isteme hakkım yokmuş gibi hissediyorum hep o kadar yıprandım..
ama düzenli çalışmayınca gerçekten de derslerden kopuyorsun cnım duandan eksik etme ablanı ben de hayırlarla inşallah buradan atandım diye yazar mıyım hayırlısı inşallah amin