2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Merhaba arkadaşlar
Ben Ekim annesi olacaktım ama bebiş tutunamadı değerim düştü kese göremedik ve dün kanama başladı demek nasip böyleymiş
4.5 yıldır ikinci kez anne olmak istiyorum.
İnşallah sizlere 2017 de anne olma duygusunu tadarim
canım çokk geçmiş olsun . . allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun

aa süper ben sandım yeni evlisin ve ilk gebeliğin olacak . allah bağışlasın çocuklarını ve en kısa zamanda kız versin sana :) cinsiyet için formuller olduğunu bilmiyordum :) . Benim bata az kaldı evet umarım güzel haber veririm :KK76:
Yok canim cok sukur. Erkege de kizlarada var formuller ama Rabbim bilir tabikim hayirli evlat olsun onceligimiz. İnsallah guzel haberlerini bekliyotuz.

kızlar adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın ya da salıya doktora gideceğim iğneler başlar heralde...dua edin dostlar heyecan bastı
İnsallah bu ay hameli olursun cnm. Rabbim yar vr yardimcin olsun insallah. Esinde sende her sabah keciboynuzu ozu icin sifa olsun insallah.

doğru söylüyorsun canım beni akılları sıra beğenmediler hiç halbuki hani zengin aile olur çok kültürlü olur arada dağlar kadar fark olur o başka..
eşim memur ama kendi kendini evlendirdi ailesinin evini yaptırmış bir de öyle borç :KK70: bizim evliliğimizde bitti 4. seneye gidiyor evliliğimiz hala borç dershaneye gitmem lazım dedim kaynana borç var dedi ama kendine bulaşık makinesi vs. aldırdı benim var diye :KK70::KK70::KK70: şimdi de tedaviye masraf oluyor borç var diyor borç bitsin diyor bizim bu borç bitmez dedim yaş da geçer o zaman para olsa da evlat gelmez dedim sustu ben eşimden ne istedim ki dedim inan kpss kitaplarımı bile arkadaşlarım aldı kocaman yük olmayayım diye eşim de bana çok kızdı çok gururludur haklı olduğu çok şey var da insana gelinmiş gibi savranmıyorlar sanki eşinden bir şey isteme hakkım yokmuş gibi hissediyorum hep o kadar yıprandım..
ama düzenli çalışmayınca gerçekten de derslerden kopuyorsun cnım duandan eksik etme ablanı ben de hayırlarla inşallah buradan atandım diye yazar mıyım hayırlısı inşallah amin
Esin ailesinin evini mi oduyor hala
4 senelik evlilikte hala kv kp borcu odemek de insanin zoruna gider ya
Insallah canim dualarimdasin bol bol

ahşap evini tamir ettirmiş canım eşim evlenmeden önce 2 sene önce bitti şimdi de düğün borçları devam ediyor işte ama yine de kıymetli gelin olamadık..
anca memur gelinlerden bahseder kaynanam sana şunu dediler bunu dediler gibi..kaynatam 4 ay önce vefat etti üzerine ağırlık olmasın ama benim için o b...k okumuş diyormuş okusa işi olurdu diyormuş :( aman ağlamakla geçti seneler tek eşim tuttu ama işte psikolojim de bir yandan gitti şimdi kitaplarımı küçük odaya taşıdım daha da yerini değiştirmeyeceğim kızım bu kadar sıkıntı çektin sık dişini eskisi gibi uyuma etme dersine bak diyorum

hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar için de hayırlarla hayırlı bir devlet kurumunda severek çalışacağım bir iş için de bu ablana dua et canım 7-8 yıl önce de bir arkadaşım idari yargı hakimliğine hazırlanıyordu o zaman ben de yeni mezun falan hırslı daha azimli hayal ediyordum o kazandı sonra bana kitaplar yollamıştı tabii ben boşverince onları başkasına yolladım gerçekten hazırlanan birine sınava girdiğin kalemi banayolla dedim sonra zaten ösym kendi vermeye başladı kalemleri :D:D:D yoksa onun kalemiyle girmeyi düşünüyordum kpss ye :D hala saklıyorum memur olduğumda da masama kalemliğime koyacağım o kalemi.:)

ahşap evini tamir ettirmiş canım eşim evlenmeden önce 2 sene önce bitti şimdi de düğün borçları devam ediyor işte ama yine de kıymetli gelin olamadık..
anca memur gelinlerden bahseder kaynanam sana şunu dediler bunu dediler gibi..kaynatam 4 ay önce vefat etti üzerine ağırlık olmasın ama benim için o b...k okumuş diyormuş okusa işi olurdu diyormuş :KK43: aman ağlamakla geçti seneler tek eşim tuttu ama işte psikolojim de bir yandan gitti şimdi kitaplarımı küçük odaya taşıdım daha da yerini değiştirmeyeceğim kızım bu kadar sıkıntı çektin sık dişini eskisi gibi uyuma etme dersine bak diyorum
Canim cok uzuldum sana soylediklerine
Kiymetli gelin lafini arkadasim bana soylemisti bir an onu hatirladim
Benim abimle yengem evlendiginde yengemin isi yoktu yengem hamile kaldi annem de yanina gitti sonra yengem dusuk yapti annem 1 ay daha orda kaldi moral oldu destek verdi. Yengemle bir gün tartismamiz olmadi bu zamana kadar.
Al simdi ise de girdi yengem. Annem bir gun kaynanalik yapmadi.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi evlatlarimizi.
Esiminbir abisi var. Abisi evlenirken ev almislar icini siz doseyin demisler. Biz evlenirken de bize ev aldilar icini siz yapin dediler. Kvdem bizim 2 evladimiz var her sey onlar icin ikisine de esit seyler aldik der hep.

hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar için de hayırlarla hayırlı bir devlet kurumunda severek çalışacağım bir iş için de bu ablana dua et canım 7-8 yıl önce de bir arkadaşım idari yargı hakimliğine hazırlanıyordu o zaman ben de yeni mezun falan hırslı daha azimli hayal ediyordum o kazandı sonra bana kitaplar yollamıştı tabii ben boşverince onları başkasına yolladım gerçekten hazırlanan birine sınava girdiğin kalemi banayolla dedim sonra zaten ösym kendi vermeye başladı kalemleri :KK70::KK70::KK70: yoksa onun kalemiyle girmeyi düşünüyordum kpss ye :KK70: hala saklıyorum memur olduğumda da masama kalemliğime koyacağım o kalemi.:)
Mulakati gecersem ben de sana yollayayim kitaplarimi :)) belki şans getirir.

Canim cok uzuldum sana soylediklerine
Kiymetli gelin lafini arkadasim bana soylemisti bir an onu hatirladim
Benim abimle yengem evlendiginde yengemin isi yoktu yengem hamile kaldi annem de yanina gitti sonra yengem dusuk yapti annem 1 ay daha orda kaldi moral oldu destek verdi. Yengemle bir gün tartismamiz olmadi bu zamana kadar.
Al simdi ise de girdi yengem. Annem bir gun kaynanalik yapmadi.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi evlatlarimizi.
Esiminbir abisi var. Abisi evlenirken ev almislar icini siz doseyin demisler. Biz evlenirken de bize ev aldilar icini siz yapin dediler. Kvdem bizim 2 evladimiz var her sey onlar icin ikisine de esit seyler aldik der hep.
ALLAH RAZI OLSUN ANNENDEN DE EŞİNİN AİLESİNDEN DE CANIM DÜNYADA DA AHİRETDE DE KARŞILARINA ÇIKAR ALLAH'IN İZNİYLE...İNŞALLAH AMİN..
ya insanın maddi durumu olmayabilir ben de yetimdim zaten annem dul maaşıyla okuttu beni bir erkek kardeşim şimd, üniversite 3. sınıfta onu da okutuyor..
ama bu işler kısmet ben istemez miyim paramı kzanıp aileme yardım ediyim kendi anne kardeşime yardım edeyim tüm arkadaşlarım işini bulmuşken ama bunlar benim evde uyumayı çok sevdiğimi düşünüyorlar taşeron bir işe girdim 2 ay sonra çıktım o uyumak için çıktı demişler psikoloji gitti orada olsam zaten hamilelik de olmazdı it gibi azarlıyorlar annem de çok ağladı üzüldü benimle..
insan garip olmasın ya senin adam yerine koymadıkların bile sonra sana ahkam kesip seni ezmeye çalışıyorlar işte..
ama her karanlığın bir aydınlığı vardır ben yine de dua ediyorum kaynatama da ama kalp kırık hem de çok ALLAH'A HAVALE EDİYORUM ALACAKLARIMI...

canım hakimlik savcılık benim neyime sen gerçekten de çalışan bir arkadaşa yolla ama kalemlerine talibim kalem defter manyağıyım :KK70::KK70::KK70:
Kalemlerin fotosunu cektim ibrahim emre de yazdim ustune ama dosyayi isleyememis sunucu :)) benim kalemleri gorsen agzin acik kalir zaten.

Kalemlerin fotosunu cektim ibrahim emre de yazdim ustune ama dosyayi isleyememis sunucu :)) benim kalemleri gorsen agzin acik kalir zaten.
hadi ya o zaman kesinlikle kimselere söz verme emi kazanınca kalemler benim :D:D:D inşallah bana uğur getirir de ben de kpss ye hazırlanırken renk renk oh severek not tutarım :=) tüh neden dosya gelmedi ya telefondan falan çekilince de ekleniyor aslında :(

Tahlil yaptirdim kizlar sonuc negatif
hadi ya:( ALLAH ALLAH yumurtaların ne kadar büyümüştü canım ya mm olarak hatırlıyor musun? ay hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor insan ne diyeceğini bilemiyor ama aynı doktora mı devam edeceksiniz?

hadi ya o zaman kesinlikle kimselere söz verme emi kazanınca kalemler benim :KK70::KK70::KK70: inşallah bana uğur getirir de ben de kpss ye hazırlanırken renk renk oh severek not tutarım :=) tüh neden dosya gelmedi ya telefondan falan çekilince de ekleniyor aslında :KK43:
Bilmiyorum canim beceremedim boyutu nedeniyle olmuyor diyor

Back
X