• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

o laflar bitmiyor canım aman aman düşünmüyoruz de biraz daha geçsin de düşünüyoruz olmuyor dedik mi daha soruların ardı astarı olmuyor hiç renk verme...
aslinda en iyisi onu demek lazim artik.
ya bizden isteyeceklerine bizim için allaha dua edip allahtan istesinler.

Amin canım. Ben evlendigim gunden beri bu insanların baskisindan kaçıyorum. Mecbuten araya mrsafe koymakta buldum çareyi. Ama buna kendileri sebep oldu. Kaynanam diyor ki en gakin zamanda Allah size bir evlat versin ama sizi çok üssün diyor. Resmen beynim yandı sinirden ulan benim hasret kaldigim evlada daha rahmime düşmeden beddua etmeye basladilar.. Cahil insanlar cahil olmasalar böyle davranirlar mi. Cahil ve kötü kalpli insanlar
o ne biçim laf ya ...cahillikten peter bu durum ya insan kendi evladına beddua eder mi amann o beddua döner durur onları bulur hele de haksız beddua yani..
yanından gitmediler mi canım ?
aynen ya haksız beddua sahibini bulur ne terbiyesizlermiş. ayyyyy sinir oldum onlara.diyeydin itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış . tövbe yaa insanı kendilerine benzetir bunlar

ya kuzum çokk çirkin laflar etmişler ama eşin güzel cevap vermiş bu laflar üzerine azıcık düşünmeleri lazım. aslında anladığım kadarıyla eşin kırmamak için kendini tutuyor o kendini tuttukça bunlar üzerinze geliyor e patlamış sonunda. allah akıl fikir versin . ne denir ki
Eşim tek erkek evlat canım ve olması için cok beklemişler. Açık açık söylüyorlar kiskandiklarini. Ulan bu benim kocam siz de ailesi herkesin yeri farklı. Benim eşim de bana çok düşkündür annesi kiz kardesleri yaninda zorla sever öper beni bu sefer daha çok kiskaniyorlar. Kaynatam elinden gelse yataklarimizi ayiracak. Salonda oturuyorlar ben mutfaktan eşime sesleniyorum gelir misin diye babası diyor otur niye gidiyorsun :))))) şaka gibi vallahi ama bunlari ben gercekten yasiyorum

ahh ahh kimse dört dörtlük değildir elbet ama iyilikten anlayanı da görmedim kötülük edenlerden çekinirler dili dikenli olana tatlı görünürler ama herkes zaman gelir hatası kaba konur onun için üzülmekle de olmuyor ALLAH ıslah etsin demek lazım bizden de uzak olsun kötüler diyelim ne diyelim gülüm..
inşallah hayırlarla sağlıcakla seviniriz de şunların çenesi de susar
Aynen kuzum kocam da diyor beni tek durduran şey bi evlat hasreti. Evladim olsun o zaman tamamen yuvama döneceğim yüzümü iyilikten anlayam yanimda olur anlamayan arkamda kalir

Bugün gittiler canim tatilimiz bitti ya artik kendimize ayiracak zamanimiz kalmayinca gittiler. Hani bir laf vardır........... Duasi kabul olsa gökten kemik yağar diye. Aklima geldi o anda ama tabiki söylemedim. Ama durum aynen böyle. Ben Rabbimden hayirli saglikli isterim Rabbim verecek insallah. Sanki çok cektirmisiz onlara ulan biz napiyoruz onlara. Hep bizi yönlendirme çabaları kocamin maaşı yatinca napsak da el koysak cabalari.. Eşim de görüyor bunlari mesafe koyuyor o cahiller de saniyir ki ben dolduruyorum kocami o zaman beddua ediyorlar.. Allah büyük ve her şeyi görüyor. Ben ona havale ediyorum hepsini
ahahahah bende aynısını düşündüm.

Eşim tek erkek evlat canım ve olması için cok beklemişler. Açık açık söylüyorlar kiskandiklarini. Ulan bu benim kocam siz de ailesi herkesin yeri farklı. Benim eşim de bana çok düşkündür annesi kiz kardesleri yaninda zorla sever öper beni bu sefer daha çok kiskaniyorlar. Kaynatam elinden gelse yataklarimizi ayiracak. Salonda oturuyorlar ben mutfaktan eşime sesleniyorum gelir misin diye babası diyor otur niye gidiyorsun :))))) şaka gibi vallahi ama bunlari ben gercekten yasiyorum
:D:D:D hehe benim eşim de az bana düşse rahmetli babası sinirlenirdi rahmetli kaynatam beni çok kırdı bu anlattıklarına şaşıramıyorum bile ama iyi ki eşin düşkün gülüm sana canımcım...inşallah hayırlarla sağlıcakla kuzum benim evladınız olunca bunlar üzüntüden ne yaparlar acaba :) bence evladınız olunca daha da sıkı bağlar olacak aranızda ona tahammülleri yok bunların neyse :D:D:D sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum ama ayaaklarına dolanır bunların kötülükleri...

Aynen kuzum kocam da diyor beni tek durduran şey bi evlat hasreti. Evladim olsun o zaman tamamen yuvama döneceğim yüzümü iyilikten anlayam yanimda olur anlamayan arkamda kalir
kesinlikle gülüm benim sen eşine de kendine de bol bol nazar duası ayetelkürsi oku bunların fesat gözleri seni etkiler içme suyunuza yemek pişiriken bile oku et canım gerçekten bak ben de öyle oluyordum omuzlarım kalkmıyordu..

:KK70::KK70::KK70: hehe benim eşim de az bana düşse rahmetli babası sinirlenirdi rahmetli kaynatam beni çok kırdı bu anlattıklarına şaşıramıyorum bile ama iyi ki eşin düşkün gülüm sana canımcım...inşallah hayırlarla sağlıcakla kuzum benim evladınız olunca bunlar üzüntüden ne yaparlar acaba :) bence evladınız olunca daha da sıkı bağlar olacak aranızda ona tahammülleri yok bunların neyse :KK70::KK70::KK70: sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum ama ayaaklarına dolanır bunların kötülükleri...
Amin kuzum kim hakkimda ne düşünüyorsa Allah ona iki katini versin.

Amin kuzum kim hakkimda ne düşünüyorsa Allah ona iki katini versin.
öyle kuzum ...;) hiç de takma canım ee siz ne zaman tatil yapacaksınız? neyse eşin yanında olsun da yine kafa dağıtırsınız? yeşil türbeye ne zaman gideceksin gülüm?

kesinlikle gülüm benim sen eşine de kendine de bol bol nazar duası ayetelkürsi oku bunların fesat gözleri seni etkiler içme suyunuza yemek pişiriken bile oku et canım gerçekten bak ben de öyle oluyordum omuzlarım kalkmıyordu..
Aynen canim ben de iyi niyetli Allah rizasi icin bakan bir hocaya da gitmek isterdim. Gercekten de etrafta cok fazla cekemeyen var üzerimizde etki mi yapiyor bunlar biz de son zamanda bunlari düşünüyoruz

öyle kuzum ...:KK66: hiç de takma canım ee siz ne zaman tatil yapacaksınız? neyse eşin yanında olsun da yine kafa dağıtırsınız? yeşil türbeye ne zaman gideceksin gülüm?
Gidemedim kuzum kaynanamlar bugün gittiler kac gündür yanindan geciyorum ama icine girmek nasip olmadi. Bu persembe ya da cuma turbeleri gezmeyi düşünüyorum canim insallah orasi yolumun üstü zaten selamini da iletecegim insallan

Aynen canim ya valla kocam diyor haftaya gidelim diye ama ben gitmek istemiyorum bu hafta yumurtlama donemime giriyorum ne kadar cocuk beklemesek de belki tutarsa kaplıca iyi gelmez.. Belki onumuzdeki ay artik kuzum..
canım bence eşinin hevesini kırma endişeni anlıyorum . hem ne olacağının garantisi varmı Allah nasip ettikden sonra 1 ilişkiylede hamile kalan kalıyor.yeterki Rabbim nasip etsin.İyi gelebilir size başbaşa kalmanız. Bende yumurtlama döneminde aman az ev işi yapayım ağır kaldırmaym yok yediklerimize dikkat edelim diyorum.ama ne kadar dikkat edersek edelim yoksa nasibimizde olmuyo.Halbuki günlük 1 paket sigara içen akrabalarım var 4üncü ye hamile bitanesi.

Gidemedim kuzum kaynanamlar bugün gittiler kac gündür yanindan geciyorum ama icine girmek nasip olmadi. Bu persembe ya da cuma turbeleri gezmeyi düşünüyorum canim insallah orasi yolumun üstü zaten selamini da iletecegim insallan
ALLAH RAZI OLSUN canım...
ahh bursaya tayinimiz de çıksın çok istedik ama nasip olmadı eğer günün birinde gelmek nasip olursa gitmek istediğim yerler çok yeşil türbe Fatih sultan mehmetin annesinin türbesi hüma sultanın falan ..

:KK70::KK70::KK70: aynen..
sahra canım sen ne yapıyorsun? senin yastıklar ne alemde :KK70::KK70::KK70::
canım bu hafta çok yoğundum malum yumurtlama dönemi . yastık işine gelince ya yarım bıraktım yaz tatilinde deavm edeceğim inşallah bu sıralar hiç vakit bulamıyorum. hafta içi iş hafta sonu ev işi :D

canım bu hafta çok yoğundum malum yumurtlama dönemi . yastık işine gelince ya yarım bıraktım yaz tatilinde deavm edeceğim inşallah bu sıralar hiç vakit bulamıyorum. hafta içi iş hafta sonu ev işi :KK70:
öyle canım ya değerlendirdiniz mi?
kızlar balık yağı da için karı koca benim doktor verdi bana forumda öyle hamile kalanda gördüm ben yani yararı var zararı yok

canım bu hafta çok yoğundum malum yumurtlama dönemi . yastık işine gelince ya yarım bıraktım yaz tatilinde deavm edeceğim inşallah bu sıralar hiç vakit bulamıyorum. hafta içi iş hafta sonu ev işi :KK70:
biz de bugüne kadar çalıştık artık bundan sonra bekleme zamanı :)

canım bence eşinin hevesini kırma endişeni anlıyorum . hem ne olacağının garantisi varmı Allah nasip ettikden sonra 1 ilişkiylede hamile kalan kalıyor.yeterki Rabbim nasip etsin.İyi gelebilir size başbaşa kalmanız. Bende yumurtlama döneminde aman az ev işi yapayım ağır kaldırmaym yok yediklerimize dikkat edelim diyorum.ama ne kadar dikkat edersek edelim yoksa nasibimizde olmuyo.Halbuki günlük 1 paket sigara içen akrabalarım var 4üncü ye hamile bitanesi.
Kesinlikle canim benim olumca oluyor. Bakiyorsun insanlarin bir dünya hastaligi var hatta 75 yaşındaki adamin bile çocuğu oluyor. Benim eşim boylu poslu su gibi delikanlı ama degerleri dengesiz çıktı. Hiç onda sorun olabilecegini tahmin edemezdik çünkü günlük hayatimiza yansiyan bisey yok. Çok şükür tek sebebi vitamin eksikliği çıktı ama yine de vitamin ilacı kullanirken süreç geçecek. Cok şükür esimin ailesi bize 110 km uzakta biz yalniziz bakalim duruma gore gidebiliriz belki

evet evet iyi değerlendirdik :)) aynen canım bizimde bu günden sonra bekleme zamanı. Balık yağını duymamıştım nerden alacağım? Birdilimkek Birdilimkek sende bekleme dönemine girdin mi :) üçümüzün bu ay denk geldi :)
ezcaneden canım karı koca içmeye başlayın bence yarın ilk işiniz almak olsun doktor balık yapına devam dedi bize

Back
X