- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım biz ayni gün regl olmustuk zaten seninle :) hadi bakalim en azindan birimiz hayirlisiyla sevinelim inşallah ama gönül ister hepimiz alalim o güzel haberi :) eşim vitamin ilaci ve bal ceviz polen kullaniyor. Bu ay etki edecegini sanmam ama yine de kendi haline bıraktık bu ay beklenti icine girmeyecegiz kuzumevet evet iyi değerlendirdik :)) aynen canım bizimde bu günden sonra bekleme zamanı. Balık yağını duymamıştım nerden alacağım?Birdilimkek sende bekleme dönemine girdin mi :) üçümüzün bu ay denk geldi :)
Alırım canim omega3 oldugu için cok saglikli balik yagi biliyorum bizim memleket karadeniz ildugu icin cok faxla balık tuketiyoruz aslinda. Burada deva lokman adli meshur bir aktar var oraya gidip karışım da yaptiracagim eşim ve kendim içinBirdilimkek kuzum siz de alın balık yağı yarın hemen içmeye başlayın günde bir kez karı koca sitede de okudum folik asit ve balık yağını düzenli kullananlar da hamile kalmış ALLAH'IN İZNİYLE..
canım inşallah hepimiz alacağız güzel haberi önünde sonundaAynen canım biz ayni gün regl olmustuk zaten seninle :) hadi bakalim en azindan birimiz hayirlisiyla sevinelim inşallah ama gönül ister hepimiz alalim o güzel haberi :) eşim vitamin ilaci ve bal ceviz polen kullaniyor. Bu ay etki edecegini sanmam ama yine de kendi haline bıraktık bu ay beklenti icine girmeyecegiz kuzum
çok iyi olur canım belki şu birkaç ayda kendiliğinden olacak sen eşine de bol bol moral ver nice sorunlar varken ben bir kez hamile kaldım yani kendimize iyi bakalım ALLAH hayırlarla sağlıcakla yine verir inşallah de onun morali ve de kafası iyi olsun ki ilişki de strese girmesin aklında sıkıntılar olmasın canım erkekler bizden daha fazla stres oluyrlar benim eşim rahattı adamı ben stres yaptım yani...Alırım canim omega3 oldugu için cok saglikli balik yagi biliyorum bizim memleket karadeniz ildugu icin cok faxla balık tuketiyoruz aslinda. Burada deva lokman adli meshur bir aktar var oraya gidip karışım da yaptiracagim eşim ve kendim için
Canım ben iki kere normal düşük yaptim gectigimiz ay yapilan aşılama da kimyasal gebelikle sonuçlandı. Elhamdulillah benim hamile kalmam kolay ama imtihan olacak ya esimde çıktı sorun. Doktor dedi bu degerler düşük yapmaya olur diye. Ama olsun onun canı sagolsun. Düşük o kadar kötü bi agri veriyor ki 10 tane doğuma bedel Allah kimseye yasatmasin. Hamile kalsam da korkacagim yine düşer mi diye. Dün gece rüyamda gördüm bana diyorlar ki sen hamilesin. Ben diyorum bu ay beklemiyorduk nasil hamile kaldim. Ama yine düşebilir ben korkuyorum sevinmek icin cok erken diyorum. Korkma bu sefer düşmeyecek diyorlar... Psikolijimi düşük korkusuyla bozdum bende bir de o dert var :)çok iyi olur canım belki şu birkaç ayda kendiliğinden olacak sen eşine de bol bol moral ver nice sorunlar varken ben bir kez hamile kaldım yani kendimize iyi bakalım ALLAH hayırlarla sağlıcakla yine verir inşallah de onun morali ve de kafası iyi olsun ki ilişki de strese girmesin aklında sıkıntılar olmasın canım erkekler bizden daha fazla stres oluyrlar benim eşim rahattı adamı ben stres yaptım yani...
yok yok gülüm sen ALLAH'IN izniyle hiç olumsuz düşünme gülüm..eşin kelle paça falan çorbası sever mi bak öyle işte koyun gözü bilmem ne beyni falan öyle et yemeği falan da spermlere çok etkili canım rahmetli anneannem derdi bence içir gitsin içsin canım öyle macun da yaptır balık yağına da başlayın bak bakalım hiç bilinmez ALLAH EN İYİSİNİ BİLENDİR...her zaman kötü olacak diye bir şey yok canım eşin de iyi beslendim mi ondan sonra her şey güzel olur inşallah bizler için hayırlarla sağlıcakla inşallah amin...Canım ben iki kere normal düşük yaptim gectigimiz ay yapilan aşılama da kimyasal gebelikle sonuçlandı. Elhamdulillah benim hamile kalmam kolay ama imtihan olacak ya esimde çıktı sorun. Doktor dedi bu degerler düşük yapmaya olur diye. Ama olsun onun canı sagolsun. Düşük o kadar kötü bi agri veriyor ki 10 tane doğuma bedel Allah kimseye yasatmasin. Hamile kalsam da korkacagim yine düşer mi diye. Dün gece rüyamda gördüm bana diyorlar ki sen hamilesin. Ben diyorum bu ay beklemiyorduk nasil hamile kaldim. Ama yine düşebilir ben korkuyorum sevinmek icin cok erken diyorum. Korkma bu sefer düşmeyecek diyorlar... Psikolijimi düşük korkusuyla bozdum bende bir de o dert var :)
aaa ben seni hiç hamile kalmadın diye biliyordum. düşük mü yaptın sonra?çok iyi olur canım belki şu birkaç ayda kendiliğinden olacak sen eşine de bol bol moral ver nice sorunlar varken ben bir kez hamile kaldım yani kendimize iyi bakalım ALLAH hayırlarla sağlıcakla yine verir inşallah de onun morali ve de kafası iyi olsun ki ilişki de strese girmesin aklında sıkıntılar olmasın canım erkekler bizden daha fazla stres oluyrlar benim eşim rahattı adamı ben stres yaptım yani...
Eşim yemek seçmez canim her şey yer. Bakalim doktor vitamini duzenli kullanirsan 3 ayı bulmaz hamile kalirsin dedi. Hayirlisi olsun artik elimden geldigince iyi gelen her şeyi yedirecegimyok yok gülüm sen ALLAH'IN izniyle hiç olumsuz düşünme gülüm..eşin kelle paça falan çorbası sever mi bak öyle işte koyun gözü bilmem ne beyni falan öyle et yemeği falan da spermlere çok etkili canım rahmetli anneannem derdi bence içir gitsin içsin canım öyle macun da yaptır balık yağına da başlayın bak bakalım hiç bilinmez ALLAH EN İYİSİNİ BİLENDİR...her zaman kötü olacak diye bir şey yok canım eşin de iyi beslendim mi ondan sonra her şey güzel olur inşallah bizler için hayırlarla sağlıcakla inşallah amin...
ben bir kere düşük yaptım buna rağmen o korkuyu yaşıyorumCanım ben iki kere normal düşük yaptim gectigimiz ay yapilan aşılama da kimyasal gebelikle sonuçlandı. Elhamdulillah benim hamile kalmam kolay ama imtihan olacak ya esimde çıktı sorun. Doktor dedi bu degerler düşük yapmaya olur diye. Ama olsun onun canı sagolsun. Düşük o kadar kötü bi agri veriyor ki 10 tane doğuma bedel Allah kimseye yasatmasin. Hamile kalsam da korkacagim yine düşer mi diye. Dün gece rüyamda gördüm bana diyorlar ki sen hamilesin. Ben diyorum bu ay beklemiyorduk nasil hamile kaldim. Ama yine düşebilir ben korkuyorum sevinmek icin cok erken diyorum. Korkma bu sefer düşmeyecek diyorlar... Psikolijimi düşük korkusuyla bozdum bende bir de o dert var :)
vitamin ne vitamini canım?Eşim yemek seçmez canim her şey yer. Bakalim doktor vitamini duzenli kullanirsan 3 ayı bulmaz hamile kalirsin dedi. Hayirlisi olsun artik elimden geldigince iyi gelen her şeyi yedirecegim
Allah yardimcin olsun canim bende bi ara cok sorun yasadim esimin ailesiyle rabbim herkeze huzur versin cok zoedurAynen canim gecen haftasonu biz oradaydik daha. Gezdiler dolastilar yedil
yediler ictiler. Tamam helali hoş olsun ona diyecegimiz yok. Ama bize rahat vermiyorlar simdi kayinpederim eşimin maaşını aldı yavas yavas eline. Arsa aldı yarı parasını eşim ödedi ev yapacak yari parasini eşim verecek. Ki biz orada hic yasamayacagiz çünkü kendi evimiz var cok şükür. Şimdi eşim arabasini satti son model pahali araba alip eşimi kredi altina sokmaya çalışıyor. Ben de kesinlikle izin vermiyorum borc istemiyorum çünkü. Devamli bize bir masraf buluyor. Bir de ben neden en iyi kadın doktorlarina gittim diye anası diyor ki Allah ogluma bir evlat versin de onu kurtarsın bu masraflardan. Sinir krizi geçirdim evet dedim cok para harciyorum ama benim kocam bana onu layik görüyor ve cok şükür imkani da var. Hangi cocugu olmayan aile masraf etmiyor ki? Sorun bende değil korkma para giderse de senin oğlun icin gidecek onda sorun vat çünkü... Beni delirttiler beni cildirttilar degolup gittiler. Eşim sinir krizi gecirdi ben karimla doktor parasi veriyorum suzin niye zorunuza gidiyor o kadar masrafim oldugu halde yine size tomarla para veriyorum. Verdigi arsa parasi yaninda benim doktor masrafim devede kulak.. Offffff cok doluyum arkadaşım cokkkkkk
Amin canım Allah razi olsun. Allah onlara akil fikir versin insallahAllah yardimcin olsun canim bende bi ara cok sorun yasadim esimin ailesiyle rabbim herkeze huzur versin cok zoedur
Bilmiyorum kuzum doktor yazdi ilaç degildir yaziyo kutunun üstünde birkqc vitamini barindiran bir hap sanirim. Sigorta karsilamiyor ilac olmadigi icinvitamin ne vitamini canım?
Allah kimseye yasatmasin o korkuyu... Aklima geldikce bile kötü oluyorum.. Ilk bebegim düşmesiydi simdi 2 yaşına yaklasmis olacakti. Ikincidi dusmeseydi simdi 4 aylik yasiyor olacakti.. Bunlari dusunmek bile insani huzunlendiriyor ister istemezben bir kere düşük yaptım buna rağmen o korkuyu yaşıyorum![]()
yok canım hiç hamile kalmadım ben gülüm..ssadece kendi stresimi eşime de çok yansıtıyorum olmadıkça onu anlatmaya çalıştımaaa ben seni hiç hamile kalmadın diye biliyordum. düşük mü yaptın sonra?
ay canım ALLAH yardımcın olsun neden düşmedi değer acaba ...hayırlarla sağlıcakla bu sıkıntıyı atlatırsın da gülüm ondan sonra hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımız olur cümlemizin inşallah aminkızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen benim değer bir türlü düşmüyor dr kürtaj yapacakmış haber bekliyorum ne zaman gelmemi isteyecek diye
İNAN BİLMİYORUM AMA BU SÜREÇ BENİ ÇOK YIPRATTI ALLAH BETERİNDEN KORUSUN CANIMay canım ALLAH yardımcın olsun neden düşmedi değer acaba ...hayırlarla sağlıcakla bu sıkıntıyı atlatırsın da gülüm ondan sonra hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımız olur cümlemizin inşallah amin
aşılamadan vazgeçtik canım 900 tl dediler yumurtalarım fazla diye de normal ilişki de olabilir dedi bu haftasonu düzebli ilişki yaptık gülüm bundan sonra dinlenme zamanı...İNAN BİLMİYORUM AMA BU SÜREÇ BENİ ÇOK YIPRATTI ALLAH BETERİNDEN KORUSUN CANIM
SENİN AŞILAMA SÜRECİ NASIL GİDİYOR