2023 Ekim Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.878
2.661
Screenshot_20230914-073536_Instagram.jpg
 
eylül (6).jpg

Koç Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de ortaklıklar evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız. Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bu dönem ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek.

Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Fakat, uzun vade çözümler yerine kısa süreçleri tercih edeceksiniz. Kariyer evinizde retro yapan Plüton, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Sezgilerinizin doğru çıkması sizi farklı kılıyor. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bu ay ilginç olaylar sizi bekliyor.

Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var. Bu hafta doğal yapınıza ters gelse de, politik davranışlar içinde olacaksınız. Dostluk duygularınız için yoğun bir dönem...

28 Ekim'de finans evinizde Dolunay'la birlikte Ay tutulması gerçekleşiyor. Paraya bakış açınız ve maddi konularla aranızdaki bağlantıların yeni kurgusuna hazır olun. Her şey her an değişebilir. Kazançlarınız bir anda farklı bir çehreyle karşınıza çıkacaktır.


Boğa Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de Güneş tutulması, 28 Ekim'de Ay tutulması ve Uranüs'le birlikte gerçekleşecek olan bu tutulma, sürprizleri de beraberinde getirecek. Kariyer yaşamınızın güçlü olacağı bir ay. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Yeni durum değerlendirmeleri içinde olacaksınız.

Ekimde Mars, karşıt aşk evinizde; gücünüzü ispat etmeniz ve yaşam sınavlarından geçmeniz için uygun bir dönem. Kozmik etki, istekleriniz doğrultusunda size destek veriyor. Gireceğiniz topluluklarda sosyal olaylarla ilgilenecek ve ciddi girişim isteyen çalışmaların öncülüğünü yapacaksınız.

Alışılmışın dışında tutkuların, duyguların ve ilginç fantezilerin ortaya çıktığını göreceksiniz. Bu tür sevecen yaklaşımlarla, karşı cins üzerinde çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Beklediğiniz fırsatların beklemediğiniz bir şekilde size gelmesi ilginç bir yaşam deneyimi olabilir. Arzuların sihirli bir şekilde elinize sunulması için ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır.


İkizler Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de Güneş tutulması çevresel koşulları değiştiriyor. Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. İsteklerinize bir sınır çizmenizde fayda var. Bu konuda kendinize sıkı bir disiplin getirmeli fakat enerjinizi de baskı altında bırakmamalısınız. 28 Ekim'de Güneş tutulması gerçekleşiyor. Olayları akışına bırakmak, sizin için daha emniyetli olacaktır.
Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.

Duygu ve mantık karmaşası yaşatabilir. Kardeşlerle aranızda iletişim kopukluğu, kan bağı olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün. Mümkün olduğu kadar çevrenizin fikirlerinden faydalanmaya çalışın. Hoşnut olmadığınız şartları değiştirecek güce sahipsiniz.

Yolculuklarda dikkatli olmalı ve kazalara karşı temkinli hareket etmelisiniz. Sıra dışı bir operasyon durumları da ortaya çıkabilir. Özellikle dişlerinizin ihmal edilmiş problemleri bu ara sizi rahatsız edecektir. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve ruhsal dengenizi korumalısınız.


Yengeç Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de Güneş tutulması aile ve yuva evinde gerçekleşiyor. 28 Ekim'de Ay tutulması değişim ve yenilikler evinizde oluşuyor. Anneniz ve babanızla ilgili önemli, sizi mutlu edecek olaylar yaşayacaksınız. Belki de babadan kalan bir iş yerini siz işletebilir ve kendinizin patronu olursunuz.

Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Ekimde Güneş ve Ay tutulması sizi zorlayacak. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Enerjinizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarınız da güçlenecek.

Hayal kurma yeteneğinizin güçlü olmasıyla beraber, sevdikleriniz için iyi şeyler yapmayı arzulamanız, sizi farklı davranışlara yönlendirecek. 14 Ekim'de Güneş tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Olayları abartmanız iş ilişkilerinizde sorunlara neden olacak. İş ve ortaklık alanında gerilimli anlar yaşayacaksınız. Jüpiter, geri giderken sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.


Aslan Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

Ekim ayında iki tutulma gerçekleşiyor. 14 Ekim'de Güneş, 28 Ekim'de Ay tutulması oluşuyor. Birçok gezegensel açısal kuvvetin bir arada olduğu bu dönemdeki kozmik etkiler nedeniyle; sevdiğiniz bir iş alanında bulunmanız önem kazanıyor. Seçtiğiniz konular amaçlarınıza ters düşmemeli ve yüksek enerjinizi ortaya koyarak engelsiz bir iş çıkarmalısınız.

Eski şartların değişimi olarak kabul de edebiliriz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir dönem. Yine partnerinizin düşüncelerinden etkilenecek, duygusal ilişkilerinize zengin bir potansiyel kazandıracaksınız. Derin bir deneyim içinde olduğunuz ilişkilerinizi sorgulamak için iyi bir dönem içinde olacaksınız.

Sizin için uygun olan şey aslında kozmik enerjinizin size sağladığı güç olacaktır. Bu ay rejim listenizi değiştirmek size iyi gelmeyebilir. Bu dönemde düzenli egzersizlerle vücudunuzu zinde tutun. Beslenme ile ilgili konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.


Başak Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de finans evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. 28 Ekim'de seyahatler evinizde bir Ay tutulması oluşuyor. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Bu ay sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz.

23 Ekim'e kadar para evinizde ilerlemeye başlayacak olan Güneş, size güç ve sabır verecek. Para kazanacak ve bol bol harcayacaksınız. Birçok yerden maddi değerler gelecek ve isteklerinizde büyük bir artış olacak.

Bu dönem özellikle dikkat etmelisiniz ki düşüncelerinizi gerçekleştirecek dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yatırımlarınızı olumlu bir şekilde etkileyecek ve size en iyi finans kaynaklarını sunacaktır. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle kısa seyahatler edebilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızın bir parçası olan yolculuklar gündeme gelecektir.
Bu dönemde arkadaşlarınızla ortak aktivitelerinizi gerçekleştireceksiniz. Eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için kuracağınız beraberlikler olacaktır. Sağlığınız konusunda bu ay, ayak bileklerinizi zorlamamalısınız. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.


Terazi Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de Güneş tutulması kişisel evinizde gerçekleşiyor. Akıllı insanlar dikkatinizi çekiyor. Yaratıcılığınız kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve aynı zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz. 28 Ekim'de Ay tutulması finans karşıt evinizde. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz.

Bu dönem akademik kariyer yapmak isteyecek veya yarım kalan öğreniminizi tamamlayabileceksiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Duygusal takıntılarınız kafanızı meşgul edebilir. Kişisel başarılarınız çevreniz tarafından rağbet görecek. Aşk yaşamınızda yoğun bir etkileşim içine gireceksiniz. Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor. Onunla birlikte sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız.

Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar, partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak. Kendiniz için veya yakın çevrenizde resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir. Sağlık konusunda ekim ayında oldukça hassassınız. 13 Ekim'de Mars, Akrep burcuna geçiyor. 14 Ekim'de Güneş tutulması, Terazi burcunda gerçekleşiyor. Venüs, Başak burcunda ilerleyecek. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklanmayı sağlamalısınız.


Akrep Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de Güneş tutulması ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Ani başlayan yolculuklar size ilginç haberleri de beraberinde getirecek. Dış dünyaya açılmak, ufkunuzu genişletmek adına yolculuklar yapmak, kendi fikirlerinizi dış ortamlarda ifade edebilecek girişimlerde bulunmak anlamı taşıyor.

28 Ekim'de Ay tutulması karşıt evinizde oluşuyor. Girişimde bulunduğunuz alanlarda geri dönüşümleri hesaplarken zihniniz çok daha rasyonel çalışacak ve bilgilerinizi pratik bir şekilde ortaya dökeceksiniz. 14 Ekim'de Güneş tutulması ve 28 Ekim'de Ay tutulması kafanızı karıştıracak. Karşı cins ile olan ilişkilerinizde, ani gelişen duygularınız sizi yanıltacaktır. Söz vermeden önce düşünmelisiniz.

Enerjiniz, sizi sonradan vazgeçeceğiniz aşklara sürüklememeli. Maddi nedenlere dayalı ve yaşınızdan büyük aşklar da yaşayabilir, sonradan pişman olabilirsiniz. Yine, ani evlilikler ani boşanmalarla sonuçlanacaktır. Psikolojisi bozuk veya fazla işkolik bir sevgili yüzünden acılarınız ve kavgalarınız olabilir. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Sinir sisteminizi güçlendiren mineral ve vitaminlere ihtiyacınız olacak. Sinir sisteminizi yormamalısınız. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız, güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde hayalleriniz yüzünden çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız.



Yay Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de Güneş, 28 Ekim'de Ay tutulması gerçekleşiyor. Aklınıza gelen birçok düşünceyi yaşama geçirme konusundaki tereddütlerinizi yeneceksiniz. Sevdiğiniz işleri yapmak istiyor ve hızlı gelişen olayları seviyorsunuz. Uzak idealleri ve yolculukları kapsayan çalışmaların planları içinde olacaksınız. Yıllardır beklediğiniz fırsatların gündeme gelmesiyle, çalışmalarınız yüksek bir aktivite kazanacaktır.

Verilen sözlerin yerine getirilmesine özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir ay içindesiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir. Bu tür sohbetlerde karşınızdakini dinlemeye gayret edin. Bırakın, kendilerini ifade etsinler.

Venüs, 9 Ekim'e kadar Aslan burcunda, daha sonra Başak burcunda ilerlemeye başlayacak. 13 Ekim'de, Mars, Akrep burcuna geçiyor. Sağlık konusunda bu ay çok daha iyi durumdasınız. Vitamin ve mineral dengenizi korumalı, uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. 14 Ekim'de, Güneş tutulması, Terazi burcunda Yeni Ay'la birlikte oluşacak. Sağlık gezegeniniz Venüs, Başak burcunda ilerliyor. 28 Ekim'de, Ay tutulması, Dolunay'la birlikte Boğa burcunda oluşuyor. Maneviyat duygusu içinde hareket etmek sizi oldukça rahatlatacaktır.



Oğlak Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de, Güneş tutulması kariyer evinizde gerçekleşiyor. Yüksek mevki arayışı içindeyseniz dikkatli olmalı ve karşınıza çıkan sorunlarla savaşmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz. İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz.
Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni projelendireceğiniz çalışmaların alt yapısını kurarken, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

Yeni başlayacağınız işlerinizde kontrollü yol almaya çalışın, her şeyin en kötüsünü düşünerek önceden önlem alın. Özellikle, arkadaşlık ve yeni grupları da beraberinde getirecektir.

Sosyal hayatınızda birçok fırsatı önünüze çıkarıyor. Bu dönemde uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Plüton, burcunuzda ilerliyor. Kendi imajınıza yönelik gayretler içinde bulunacaksınız.



Kova Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de Güneş tutulması, 28 Ekim'de Ay tutulması gerçekleşiyor. Çevrenizle yaşadığınız çatışmalar ve meydan okumalar, daha dayanıklı olmanızı sağlarken, bir anlamda da sizi yoruyor. Hedeflerinizi saptarken, karşıt düşünceler içinde sıkıştığınız anlar olacaktır. Para sizin için değerli olacak. Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız.

Sizden yaşça büyük yöneticilerin desteğini göreceksiniz. Size maddi çıkar sağlayacak kişilerle iş yapacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız.

Bu ay duygusal hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz ama dikkatli olun. Bu durum, iki ucu keskin bir bıçak gibidir. Bazen tadınızı kaçırabilir. Güçlü duygularınız sizi yanıltabilir. Bu nedenle "kılı kırk yararak" adımlarınızı atmaya çalışın. Bu şekilde kontrollü adımlarla hatalı girişimlerinizi baştan engelleyebilirsiniz.

Sosyal yaşantınızın birden canlandığınız hissedeceksiniz. Çevre ilişkileriniz genişliyor ve uzak ülkelerle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için önemli bir devreye giriyorsunuz. Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmamalı ve iç disiplininizi bozmamalısınız. Kısacası aşk ilişkileriniz direkt olarak ruh halinize yansıyacak. Arkadaşlık ilişkilerinizde, pozitif kişileri seçmelisiniz. Sağlık gezegeniniz, ayak bileklerinizle ilgili problemleri gündeme getirebilir. Ayaklarınızla ilgili egzersizleri ihmal etmemelisiniz.



Balık Burcu - Ekim 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Ekim'de Güneş tutulması, 28 Ekim'de Ay tutulması gerçekleşiyor. Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti, iş yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi daha da çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var.
Bu ay, doğal yapınıza ters gelse de çevrenizle politik davranışlar içinde olacaksınız. Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir dönem. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınızın size kazandıracağı artılar önem kazanacak. Aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz.

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Fikirlerinizde hızlı bir aksiyon var. İş hayatınızla ilgili pratik yönleriniz ön plana çıkarken, rahatladığınızı göreceksiniz. Hayallerinize asılmalısınız. Duygularınızı baskı altında tutarak isteklerinize belli bir disiplin sağlamayı amaçlıyorsunuz. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Kendinizle ilgili bir takım planlarınız var. Karamsarlığa kapılmazsanız, motive olduğunuz işlerinizde istediğiniz başarı size gelecektir. Sabırlı davranmaya çalışmalı ve abartılardan kaçınmalısınız.



Filiz Özkol
 
Ekim ayına Koç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz! Bu dolunay yaşanacak Koç – Terazi tutulmalarını da tetiklediğinden aslında alma – verme dengesi ve ilişkiler, adalet konularını etkileyecek! Ekim ayı tutulmalar yüzünden önemli, hızlı gelişmelere açık bir ay olacak! Ayın en ön planda olan burçları ise Teraziler, Koçlar, Yengeç ve Oğlaklar olacak… Beni neler bekliyor derseniz önce yükselen sonra burç bazında yorumları okuyabilirsiniz!


ekimm (1).jpg



Koç & Yükselen Koç Burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de burcunuzda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Beklediğiniz haberlerin gelebileceği, sonuçların alınacağı ve hayatınızda gitmek istediğiniz yön ile ilgili gelişmelerin olacağı bir dolunay dönemi olacak.

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş tam sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular aktif olacak! Odağınız daha çok karşı tarafta olurken, iletişim, uzlaşma ve görüşmeler aktif olacak bu dönemde!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınıza güzel etkiler getirecek! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş size güzel etkilerle gelecek çünkü burç yöneticiniz kuvvetli olduğu alanda olacağından elinizi kuvvetlendirecek! Ortak para, yatırımlar ve bankalarla ilgili konularda güzel gelişmeler gelebilecek. Mücadeleniz de daha çok bu alanda olacak!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin karşıt burcunuzda olacak bu tutulma ve yeni ay size ikili ilişkiler alanında başlangıçlar getirecek. Bir ortaklık kararı, yeni bir ilişki başlangıcı veya evlilik ile ilgili konular gündeme gelebilir!

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin ortak para yatırımlar alanınıza daha çok iletişim ve odak getirecek! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık para konuları ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler odağınıza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma size beklediğiniz parasal konularla ilgili gelişmeleri getirecek!




Boğa & Yükselen Boğa Burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Biraz kapalı bir alanda olacağından bu dolunay, bilmediğiniz, gizli – saklı bazı konuları gündeme getirebilir! Sağlık konuları ile ilgili bazı konularda bugünlerde aktif olabilecek!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olurken, bu alanda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin aşk, iş, hobiler üretme alanınıza güzel etkiler getirecek! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde biraz daha detaylı düşünme, planlama ve parasal konulara odaklanma zamanı olacak…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin tam karşıt alanınızda olacağından, ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular, evlilik konularında mücadeleniz yoğun olacak. Birileri ile arayı bulmak ve dengeyi kurmak için uğraşacaksınız!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem sağlık konularında hem de iş konularında yeni adımlar atmak için iyi bir dönem olacak…

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine karşıt alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık ikili ilişkiler konuları ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler odağınıza gelecek!

28 Ekim akşamında burcunuzda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin burcunuzda olacağından beklediğiniz haberleri ve gelişmeleri getirebilecek! Kendiniz ve hayatınız ile ilgili önemli kararlar verebilirsiniz ve bir şeyleri geride bırakmanız gerekebilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!





İkizler & Yükselen İkizler Burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin hayalleriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dolunay olacak. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili bazı gelişmeler olabilir ve ilginizi isteyebilir. Birilerinin artık hayatınızdan çıkması da gerekebilir!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin aşk, çocuklar, sanatsal konunlar ve projeler alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olurken, bu alanda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınıza güzel etkiler getirecek! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde evin içinde veya aile ile daha güzel bir dönemi ve ilişkileri anlatabilecek bu geçiş!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak. Bu konularda yoğun bir mücadele dönemini anlatacak ve bazı iş alanında yoğun tempolu bir dönemi getirebilecek!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin aşk, çocuklar, projeler alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem sağlık konularında hem de iş konularında yeni adımlar atmak için iyi bir dönem olacak…

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine iş, çalışma alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık iş ve sağlık konuları ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizden bir önceki burçta olacağından gizli – saklı bazı konular bu dolunay ile ortaya çıkabilecek. Sağlık konuları ile ilgili bazı gelişmeler de bu dolunayın konuları arasında olabilecek! Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!





Yengeç & Yükselen Yengeç Burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin kariyeriniz ile ilgili gelişmelerin ve beklediğiniz haberlerin gelebileceği bir dolunay olacak. İş alanında önemli gelişmeler, kariyeriniz ile ilgili pozitif bir haber, gelişme ve daha görünür olacağınız bir dönem olması mümkün!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olurken, bu alanda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin iletişim, imzalar, seyahatler, iş anlaşmaları alanınıza güzel etkiler getirecek! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde hem iletişim açısından hem de iş ve iş anlaşmaları – bağlantıları alanında güzel etkiler getirecek!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin aşk, çocuklar, projeler ve sanatsal konuları anlatan alanınızda olacak. Bu konularda yoğun bir mücadele dönemini anlatacak ve hem çocuklarla ilgili konularda hem de çalıştığınız proje veya iş alanında yoğun bir dönem olacak. Kendi işinizi yapmak istiyorsanız veya hobi gibi yaptığınız bir şey varsa bu dönemde onun için mücadeleye geçmekte mümkün!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin ev, aile, alım- satım konularını anlatan alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem projeler ile ilgili hem de hobiniz olan bir konu ile ilgili yepyeni bir başlangıç için iyi bir dönem!

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine aşk, çocuklar hobiler, projeler ve sanatsal konular alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda olacağından bu konular ile ilgili önemli gelişmeler olabilecek. Yine bir dönemin, bir arkadaşlığın veya projenin bitişini de anlatabilir bu etki. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!





Aslan & Yükselen Aslan Burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin için yaptığınız başvurular varsa onlardan haberlerin gelebileceği, sonuçlanmalar olacak bir dolunay dönemi olacak. Hukuksal konular varsa onlarla ilgili gelişmeler de mümkün bu dönemde. Bir seyahat gerekliliği, uzaklardan gelecek haberler veya yurtdışı ile ilgili konularda bu dönemde aktif olabilecek…

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iletişim, sözleşmeler, seyahatler, işbirlikleri alanınızda olacağından bu konularda yoğun görüşmeler ve iletişim olabilecek…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde bu dönemde hem parasal konularda güzel gelişmeler hem de güzel şeyler için para harcamak mümkün olabilecek…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacak. Bu konularda yoğun bir mücadele dönemini anlatacak ve aile, alım – satım, köklenme konularında girişimler yapabileceksiniz.

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin iletişim, sözleşmeler, işbirlikleri, seyahatler konularını anlatan alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem yeni bir işe başlamak mümkün olacak hem de önemli bir evrağa imza atma durumu olabilecek. Bir eğitime başlamak ve yeni şeyler öğrenmek içinde güzel bir yeni ay olacak…

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin kariyer, görünür olma, evliliğiniz ve statünüz alanında olacağından bu konular ile ilgili önemli gelişmeler olabilecek. Yine bir projenin, bir işin veya pozisyonun bitişini de anlatabilir bu etki. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!





Başak & Yükselen Başak Burcu


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin için ortak para konularında haberlerin gelebileceği, yatırımlardan dönüşler alabileceğiniz bir dönem olacak… Aile ile ilgili bazı parasal konularda söz konusu olabilir bu dolunay ile…

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda yoğun görüşmeler ve iletişim olabilecek… Parasal konularda beklediğiniz haberler ve gelişmeler bu dönemde gelebilir…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs burcunuza geçecek, bu geçiş sizin hayatınıza güzellikler, sevgi ve güzel gelişmeler getirecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde bu dönemde hem parasal konularda güzel gelişmeler hem de güzel şeyler için para harcamak mümkün olabilecek…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iletişim, seyahatler, işbirlikleri, sözleşmeler konularınızı hareketlendirecek ve bu konularda yoğun bir mücadele dönemini anlatacak.

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin parasal konularını anlatan alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem yeni bir işe başlamak veya yeni bir para kaynağı yaratmak bu dönemde mümkün olabilecek…

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin iletişim, işbirlikleri, seyahatler konularını anlatan alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular alanınızı aktive edecek. Bu konularda beklediğiniz haberler ve sonuçlar gelebilir, yine bir davanın, bir işin veya işbirliğinin sonuçlanmasını da getirebilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!





Terazi & Yükselen Terazi Burcu:


Teraziler sizin için önemli bir aya başlıyoruz, Ekim ayı sizin ayınız olacak. Doğum günü ayınızda sürprizler arka arkaya gelebilir! İlk sürprizde benden olsun ve doğum gününüze özel %20 indirimli danışmanlık bana ulaşanlar için ay boyunca geçerli olacak…

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin tam karşıt alanınızda olacak bu dolunay ile ikili ilişkiler ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular ve durumlar aktif olacak… Evlilik ile ilgili bir karar veya birisi ile yollarınızı ayırma kararı bu dönemde gündeme gelebilir!

5 Ekimde Merkür burcunuza geçecek ve bu geçiş sizin için iletişimi aktive edecek! Hayatınızda bir hızlanma, birçok görüşme, işbirliği ve işlerle ilgili gelişmeler bu dönemde olabilecek!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizden bir önceki burçta olduğundan para ve aşk konularını biraz daha saklı tutmanız söz konusu olabilecek… Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin için bu dönem hızlı ilerleme değil biraz daha plan yapma ve bekleme zamanı olacak…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak. Parasal konularda hızlı gelişmeler olabilecek ve girişimler yapabileceğiniz bir dönem olacak… Para konularında adımlar atmak için iyi bir dönem başlayacak ama yeni ay sonrasında harekete geçmek daha doğru olacak!

14 Ekim akşamında burcunuzda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin burcunuzda olacak bu tutulma hayatınız ile ilgili yepyeni kararlar almanızı, başlangıçlar yapmanızı getirebilecek. Bu yüzden de bu yeni aya kadar hayatınızdan neler, kimler ve hangi düşünceler gitmeli iyi düşünün ve hayatınıza yeni neler gelsin istersiniz buna odaklanın! Bu yeni ay sonrasında yeni bir başvuru yapmak ve harekete geçmek için iyi bir dönem olacak!

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin parasal alanınızı hareketlendirecek, Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Para konularında iletişim iyice aktif olacak. Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin ortak para, yatırımlar, ailenin parası ve miraslar konularınızı aktive edecek. Bu konularda beklediğiniz haberler ve sonuçlar gelebilir, yine bir davanın, bir yatırımdan dönüş almayı da getirebilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!





Akrep & Yükselen Akrep burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu dolunay ile bu konularda gelişmeler yaşama ve sonuç alma etkisi yüksek olacak! Sağlık konularında gelişmeler yaşanabilir!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin biraz kapalı alanınızda olacağından biraz daha içsel bir dönemi anlatacak! İçinizde bazı şeyleri planlamak, düşünmek veya kapalı kapılar ardında bir şeyleri konuşmak – planlamak için iyi iken henüz dışarıya bu konuları ve düşünceleri açmaya hazır değilsiniz!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin sosyal çevre, arkadaşlar, hayaller alanınızı aktive edeceğinden bu konularda güzel gelişmeler ve daha sevgi dolu iletişim halinde olmanız mümkün! Bir aşk arayışınız varsa arkadaş çevrenizden birisi ile tanışabilirsiniz… Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek!

12 Ekim sabahında Mars burcunuza geçecek ve burç yöneticinizin burcunuza geçişi size iyi gelecek! Bu geçiş ile hayatınız hızlanacak, hayatınız ile ilgili birçok konuda harekete geçmek isteyeceksiniz (bireysel harita analizi bu durumu değerlendirmek için daha uygun olacaktır) önemli girişimleri Güneş burcunuza geçtikten sonra ve ayın ikinci yarısında yapabileceksiniz…

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizden bir önceki burçta olacak bu tutulma ile hem ilişkiler konularında hem de hayatınız ile ilgili bazı konularda ortaya çıkışlar olabilir. Bu beklenmedik ve öngörülmedik bazı durumlar ve konularla ilgili olabilecek. Sizden saklanan bir konunun veya sağlıkla ilgili bir durumun ortaya çıkışı da olabilir…

22 Ekim sabahında Merkür de burcunuza geçecek ve hayatınız, iletişiminiz iyice hızlanacak. Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık sizin döneminiz başlayacak, elinizdeki önemli konularla ilgili ilerlemek için daha iyi bir dönem olacak…

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin tam karşıt alanınızda olacağından, ikili ilişkiler, evliliğiniz, ortak para, veya beraber iş yaptığınız kişilerle ilgili konularınızı aktive edecek. Bu konularda beklediğiniz haberler ve sonuçlar gelebilir. Birisi ile ilişkinizi gözden geçirmek veya hayatınızdan çıkarmakta söz konusu olabilecek… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!





Yay & Yükselen Yay Burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin aşk, çocuklar, hobiler, eğlence, keyif ve proje bazında yapılan işler konularınızı anlatan alanda olacak bu dolunay etkisi ile bu konularda gelişmeler yaşamak ve haberler almak söz konusu olabilecek. İş konularında beklediğiniz bazı haberler de gelebilir bu etki ile birlikte! Yine ben demek ve ben ne istiyorum, ne yöne gidiyorum sorularını sormak için de iyi bir dolunay dönemi olacak!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin sosyal çevre, hayaller, umutlar alanınızda olacağından bu konularda iletişim, görüşmeler ve sosyallik etkisi yüksek olacak…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin haritanızın yüksek bir alanında olacağından işiniz, kariyeriniz ve görünür olduğunuz alanla ilgili güzel gelişmeler olabilecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek, sizin kariyer alanınıza ise güzel etkiler getirecek!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizden bir önceki burçta olduğundan biraz daha kapalı bir alanda aktif olacak. Sağlık konuları ile ilgilenmek ve biraz daha kimsenin görmediği – bilmediği bir mücadele içinde olmak mümkün!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin sosyal çevre, arkadaşlar, hayaller – umutlar alanınızda olacak bu yeni ay ile hep hayal ettiğiniz hayat yolunda adımlar atabilirsiniz. (Yükseleniniz Yay burcunuz Terazi ise bu tutulma sizi daha çok etkiler) Yeni bir sosyal çevre veya hep hayal ettiğiniz bir şey için yapılacak başvuru bu dönemde söz konusu olabilecek…

22 Ekim sabahında Merkür de Akrep burcuna geçecek ve yine biraz kapalı bir alanda olacağından içsel düşüncelerde olmanız, daha planlarınıza odaklanmanız mümkün olacak. Aklınız bazı sağlıkla ilgili konularda da olabilir… Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve sizin için biraz yavaşlama dönemi olacak. Burcunuza Güneş gelmeden önceki bu dönem daha çok kapanış yapma ve eskilerle vedalaşmayı anlatacak sonrasında ise yepyeni döngüler başlayacak!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak. Bu dolunay ile iş konuları ile ilgili gelişmeler, sonuçlar almak, projelerin bitişi gibi konular aktif olacak.. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!






Oğlak & Yükselen Oğlak Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacak bu dolunay ile beklediğiniz haberler gelebilir. Bu ev konusu ile ilgili bir gelişme veya bir alım – satım yapmak istiyorsanız onun sonucunu görmek olabilir. Yine hayatınız ile ilgili köklü bir karar ve gelişme de söz konusu olabilecek…

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin kariyer, görünür olduğunuz alan, işiniz ile ilgili konuları anlatan alanda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular ve eğitimler alanınıza güzel etkiler getirecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek, uzaklardan güzel haberler ve hatta aşk getirebilecek. Yine hukuksal bir konunuz varsa bu davadan bir para gelişi olabilir…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin sosyal çevre, kulüpler, gruplar ve hayaller alanınızı aktive edecek! Bir amaç veya yardım uğruna harekete geçebilirsiniz yine sosyal çevrenizde bir hareketlilik olabilir!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin kariyer konularınızda yeni bir başlangıç getirebilecek bu etki ile önemli bir başlangıç yapabilirsiniz… Yeni bir adım atmak, iş kurmak veya yeni bir kariyere başlamak bu dönemde mümkün!

22 Ekim sabahında Merkür de Akrep burcuna geçecek ve yine sizin sosyal çevre, hayaller alanınıza hareket getirecek… Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve bu alana iyice güzel etkiler saçacak. Yeni bir projeye başlamak, içinde bulunduğunuz grupta ön plana çıkmak veya güzel destekler almanın mümkün olacağı bir dönem…

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin aşk, çocuklar, sosyallik, eğlence, proje bazında yapılan işler alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler yaşama ve sonuç alma etkisi yüksek olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!





Kova & Yükselen Kova Burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin iletişim, kardeşler – akrabalar, iş bağlantıları alanınızda olacak bu dolunay ile beklediğiniz haberler gelebilir. Bu bir anlaşması veya beklediğiniz önemli bir haberin gelmesi de olabilir!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular, hukuksal konular ve eğitimler alanınızda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin ortak para, finans, yatırımlar, miraslarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek, yine sizi parasal konularda güzel gelişmeler ve karlı işler getirebilecek!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin haritanızın yüksek bir alanında olacağından görünür olduğunuz alanda, kariyerinizde hızlı gelişmeler ve mücadeleli bir dönem getirecek! Kariyeriniz ile ilgili önemli bir gelişme ve yoğun bir tempo söz konusu olabilir…

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular ve hukuksal alanınızda yeni başlangıçlar getirebilecek bu etki ile önemli bir adım atabilirsiniz…

22 Ekim sabahında Merkür de Akrep burcuna geçecek ve yine sizin kariyer, statü, evlilik alanınıza hareket getirecek… Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve bu alana iyice güzel etkiler saçacak. Kariyerinizde yeni bir dönem ve önemli, güzel başlangıçlar mümkün bu dönemde…

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin ev, aile, alım – satım konuları anlatan alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler yaşama ve sonuç alma etkisi yüksek olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!






Balık & Yükselen Balık Burcu:


Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu dolunay ile beklediğiniz haberler gelebilir. Bu bir para girişi veya para ile alakalı bir konuda yaşanacak gelişmelerde olabilir!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin ortak para, finans, yatırımlar, miraslarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, evlilik ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konularda güzel gelişmeler getirecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek, yine bu dönemde yeni bir aşk başlangıcı veya evlilik kararı da gündemde olabilir!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin haritanızın uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular ve hukuksal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda yoğun tempolu ve biraz mücadeleli bir dönem olacak!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin ortak para, miraslar, yatırımlar ve bankalarla ile ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek bu etki ile önemli bir adım atabilirsiniz… Yine bir yatırım yapmak veya bir şey satın almakta söz konusu olabilir!

22 Ekim sabahında Merkür de Akrep burcuna geçecek ve yine sizin uzaklar, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konuları alanınıza geçecek ve bu konularda iletişiminiz ve görüşmeleriniz yoğun olacak… Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve bu alana iyice güzel etkiler saçacak.

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin iletişim, işbirlikleri, sözleşmeler, seyahatler ve başvurular konularını anlatan alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler yaşama ve sonuç alma etkisi yüksek olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!






Güliz Kına
 

2023 yılı Ekim ayında gökyüzünde neler olacak?​

  • Gücümüzü ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 23 Ekim saat 19.21’e kadar Terazi burcunda kalacak ve bu tarih itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu da demek oluyor ki; özellikle 23 Ekim tarihine kadar aşk, ilişkiler ve adalet konuları ile ilgili konular ön planda olacak.
  • Mücadele gezegeni Mars, 12 Ekim’e kadar Terazi burcu seyahatine devam edecek ve bu tarih sonrası en sevdiği konum olan Akrep burcuna geçecek. İlişkiler ile ilgili, bu tarih sonrası daha güçlü adımlar atabilir hale geleceğiz.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 5 Ekim’e kadar Başak burcu seyahatine devam ediyor ve bu tarih sonrası Terazi burcuna geçecek. Bu dönemde daha politik davranabilir, dolayısıyla istediklerimize sahip olmak adına daha dengeli ilişkiler geliştirebiliriz.
  • Merkür, 22 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalacak ve bu tarih sonrası Akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde dikkat etmemiz gereken en önemli konu; şüpheci davranmamamız ve kesin, kırıcı sözlerden kaçınmamız olacak. Sezgilerimiz bu tarih itibariyle daha da güçlenecek.
  • Maddi-manevi değerlerimizi, aşk ve ilişkilerimizi anlatan Venüs, Aslan burcu seyahatine 9 Ekim’e kadar devam edecek ve bu tarih itibariyle Başak burcu seyahatine başlayacak. Tüm bu temalar ile ilgili daha detaycı ve daha eleştirel bir bakış açısı geliştirme olasılığımız yüksek.
  • Bolluk ve bereket gezegenimiz Jüpiter, 4 Eylül’de Boğa burcunda başladığı geri hareketine halen devam ediyor ve geri hareketi 31 Aralık’a kadar devam edecek. En önemli gündem maddemiz; tüm dünya geneli ve bizler için de ekonomi, para piyasaları, gıda ve yatırım konuları olacak.
  • Bunun yanında hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcu gerilemesine 28 Ağustos’ta başladı ve gerileme 28 Ocak 2024’te bitecek.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve hatta kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni, Balık burcunda halen gerilemekte ve gerilemesi 7 Aralık’ta son bulacak.
  • Hayatımızı yıkıp tekrar yapılandıran, değişim ve dönüşüm enerjisini getiren ve bu ay da Oğlak burcunda geri hareketine devam eden Plüton, 11 Ekim’de düz hareketine dönecek.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. Yeni Ay bir Güneş Tutulması, Dolunay ise bir Ay Tutulması olarak gerçekleşecek. 14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda bir Yeni Ay ve Güneş Tutulması, 28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda bir Dolunay ve Ay Tutulması gerçekleşecek.



Astrolog Burcu Özen
 
ekimm (4).jpg


Koç ve Yükselen Koçlar​

Sevgili Koçlar,
Bu ay; günlük iş akışınız, evlilik, ikili ilişkiler ve maddi değerler alanınıza dikkat çekiyor. Özellikle çalıştığınız yapıda bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle pozisyon değişiklikleri olası. Buna bağlı olarak maddi kaynaklarınızda bazı değişimler de olabilir. Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınıza, özellikle 12 Ekim sonrası bazı çatışma ve kırgınlıklara yer vermemek adına daha sakin ve dengeli davranmanız gerekebilir. Yine özellikle bu ay yeni bir hobiye başlayabilirsiniz, ki bu ciddi anlamda önümüzdeki dönem için ruhunuza iyi gelecektir. Özellikle 22 Ekim sonrası herhangi bir yatırım yapma fikri gündeminize gelebilir, dolayısıyla bir kredi kullanımı gerçekleşebilir sevgili Koçlar. Bununla birlikte uzun zamandan beri ilişkisi olan Koç burçları bu ay sürpriz bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da ortak bir iş girişiminde bulunabilirler. Bir uyarı olarak sağlığınız ile ilgili eğer uzun zamandan beri ertelediğiniz kontrolleriniz var ise, bu ay gerçekleştirmek için en uygun dönem sevgili Koçlar.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde bekar Koçlar evlilik kararı alabilir ya da ilişkilerinde bir form değişikliğine gidebilirler. Bu tutulma özellikle siz Koç burçları için önemli. Önemli kararlar alma ve hayatınızın her alanında değişiklikler olası. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle maddi değerleriniz önümüzdeki dönemde yenileniyor olacak sevgili Koçlar. Yeni bir işe geçişiniz ile özlük haklarınızda iyicil anlamda değişiklikler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Boğa ve Yükselen Boğalar​

Sevgili Boğalar,
Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz, zira burcunuzda 28 Ekim’de bir Ay Tutulması gerçekleşecek ve siz zaten etkisini uzun zamandan beri hissediyor olmalısınız. Bu ay günlük iş akışınızın yoğun olacak gibi duruyor. Bazı yeni girişimler ya da ortaklık yapıları gündeme gelebilir ya da yine artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz bir iş ya da ortaklığı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Özellikle 12 Ekim sonrası evlilik ve ikili ilişkilerinizde bazı gerginlik ve çatışmalar olası; dolayısıyla sakin kalmanızı tavsiye ederim. İlişkisi olmayan Boğalar’ın bekledikleri aşk, özellikle 9 Ekim sonrası kapılarını çalabilir ve hatta bu, iş vesilesi ile tanışacağınız bir kişi de olabilir. Yine uzun zamandan beri bebek haberi almak isteyen Boğa burçları, bu güzel haberi bu ay yakınları ile paylaşabilirler. Bununla birlikte uzun zamandan beri ilişkisi olan Boğa burçları, özellikle 22 Ekim sonrası sürpriz bir şekilde evlilik teklifi de alabilirler.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde iş hayatınızda bazı organizasyon değişiklikleri olabilir, hatta yeni bir işe geçiş de yapabilirsiniz. Sağlık açısından da bu ay, ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz var ise yaptırmak için en doğru zaman. 28 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle fiziksel görüntünüzde bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz ancak en önemlisi, hedefleriniz doğrultusunda yepyeni kararlar alma olasılığınız yüksek sevgili Boğalar. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

İkizler ve Yükselen İkizler​

Sevgili İkizler,
Bu ay; günlük iş akışınız, ev hayatınız, yerleşim ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri beklediğiniz ilişkiye bu ay başlayabilirsiniz sevgili İkizler. İlişkisi olan İkizler burçları ise özellikle 12 Ekim’e kadar daha sakin kalsınlar. Günlük iş hayatınızda ve çalışma ortamınızda bazı yeni organizasyon değişiklikleri ile gelen pozisyon değişiklikleri olası. Hatta uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz de. Özellikle 22 Ekim sonrası iş hayatınızda oldukça yoğun zamanlar sizleri bekliyor olacak. Bununla beraber özellikle 5 Ekim; yeni bir hobiye ya da spora başlamak için güzel etkiler barındırıyor sevgili İkizler. Bebek bekleyen İkizler burçları, özellikle bu ay bu haberi yakınları ile paylaşabilirler. Bunun yanında 9 Ekim sonrası uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini gerçekleştirebilir, yine evinizde bir tadilata başlayabilirsiniz. Yerleşim konuları da gündeminizi bu ay ayrıca meşgul edebilir.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da bir ilişkiniz varsa ve artık size iyi gelmediğine inanıyorsanız, onu sonlandırma kararı da alabilirsiniz. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bazı kadersel gelişimler gündeminize gelebilir sevgili İkizler. Hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler​

Sevgili Yengeçler,
Bu ay; özellikle ev, yerleşim, aile büyükleri ve ticari alanınıza dikkat çekiyor. Tüm bu konulara dair yeni gelişmeler olası. Özellikle 22 Ekim’e kadar, uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini yapabilirsiniz. Yine bu dönemde aile büyükleri ve kardeşlerinize dair konular ile ilgili olarak daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. 22 Ekim sonrası özellikle aşk, ilişkiler ve varsa çocuklarınıza dair konular dikkat çekiyor. İlişkisi olmayan Yengeç burçları yeni bir aşka yelken açabilir ya da ilişkisi olan Yengeçler yeni kararlar alabilir ve bir form değişikliğine gidebilirler. Bununla birlikte özellikle 12 Ekim sonrası çocuklarınızın okul hayatı ya da günlük aktivitelerine dair yeni kararlar alma olasılığınızda yüksek sevgili Yengeçler. Özellikle eğer sosyal medya ya da dijital kanallar üzerinden iş yapıyorsanız, 9 Ekim sonrası güzel fırsatlar olası. Maddi değerleriniz ile ilgili olarak yine 9 Ekim’e kadar uzun zamandan beri beklediğiniz para giriş ya da artışını görebilirsiniz sevgili Yengeçler.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması sizler için önemli bir dönemi işaret ediyor. Mesela önümüzdeki dönemde bir ev değişikliği yapma fikri gündeminize gelebilir. Bu tutulma sizin için önemli bir dönemin başlangıcını ifade ediyor. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle yeni gruplara katılabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda da değişimler olası sevgili Yengeçler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Aslan ve Yükselen Aslanlar​

Sevgili Aslanlar,
Bu ay; ev, yerleşim, aile, ticari konular, kardeşler ve maddi değerler konularına ışık tutuyor. Özellikle 5 Ekim sonrası gerek kardeşler, gerek yakın çevre ilişkilerinizde yeni gelişmeler olası. Onların hayatlarına dair konular ile bu ay bir miktar daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu arada eğer dijital kanallar üzerinden bir iş yapma fikriniz var ise, yine bu ay güzel fırsatları beraberinde getirebilir sevgili Aslanlar. Yerleşime dair konular, özellikle 12 Ekim sonrası gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Bir ev değişikliği yapmak durumunda kalabilirsiniz mesela ya da uzun zamandan beri yapılması gereken tadilata bu ay başlayabilirsiniz. Maddi değerler anlamında 9 Ekim sonrası daha şanslı zamanlar başlayacak ve yine bu dönem itibariyle iş hayatınız bir miktar daha yoğunlaşmaya başlayabilir. Tek uyarıyı sağlığınız ile ilgili yapmam gerekiyor ki, eğer ertelediğiniz ve geç kalınmış bir sağlık kontrolünüz var ise bu ay gerçekleştirmenizi tavsiye ederim sevgili Aslanlar.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde ticari ve iş hayatınızda yeni gelişmeler ya da yatırımlar olası. Hatta kardeşleriniz ile bir iş yapma fikri de gündeminize düşebilir. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizler için önemli bir döngüyü anlatır nitelikte. Özellikle kariyer, iş hayatınız ve hedefleriniz ile ilgili yeni kararlar alabilir, bazı değişimlere gitmek durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Başak ve Yükselen Başaklar​

Sevgili Başaklar,
Bu ay; özellikle maddi değerleriniz, kişisel hedefleriniz, ticari hayatınız, kardeşler ve yakın çevre alanlarınız ışık tutuyor. Özellikle 5 Ekim itibariyle maddi anlamda çok pozitif bir süreç sizleri bekliyor. Özellikle kendi işinizi yapıyorsanız ve eğer bugüne kadar alamadığınız bir ödemeniz var ise, bu tarih itibariyle alabilirsiniz. Yine yapacağınız yeni anlaşmalar, sözleşmeler vasıtasıyla bazı para girişleri olabilir. Eğer yeni bir iş kurma fikriniz var ise özellikle 5 Ekim – 22 Ekim arası güzel fırsatlar barındırıyor sevgili Başaklar. Bu ay, özellikle 12 Ekim sonrası kardeşler ya da yakın çevreniz ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir ve onlarla bir miktar daha fazla ilgilenmeniz söz konusu olabilir. Yine 9 Ekim itibariyle gerek özel, gerekse hayattaki hedefleriniz ile ilgili yepyeni kararlar almanız gereken durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz sevgili Başaklar. Özellikle 23 Ekim itibariyle iş hayatınızda ekstra yoğunluklar gözlemlenecektir.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde maddi manevi değerler anlamında yeni bir dönem başlayacak ve yeni somut değerler elde edeceksiniz gibi duruyor. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bazı planlı plansız yurt dışı seyahat ve organizasyonları gerçekleştirmeniz gerekebilir. Ayrıca hayatınızda uzunca bir zamandan beri var olan hukuki bir durum çözüme kavuşabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Terazi ve Yükselen Teraziler​

Sevgili Teraziler,
Bu ay; sizler için çok önemli zira burcunuzda 14 Ekim’de bir Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Önümüzdeki altı aylık dönemde hem özel, hem de iş hayatınız ile ilgili önemli döngüler yaşayacaksınız gibi duruyor. Bu ay; özellikle maddi konular ve hayattaki hedefleriniz ile ilgili alacağınız kararlar alanınıza ışık tutuyor. Özellikle 20 Ekim sonrası maddi ve somut değerler anlamında şanslı bir döneme giriş yapacaksınız sevgili Teraziler. Gerek yeni yapacağınız iş anlaşmaları sebebiyle, gerek bir iş değişikliği sebebiyle özlük haklarınızda ciddi değişimler ve artışlar olası. Bu vesile ile siz de yeni dönemde gerçekleştirmek istediğini projeleriniz ile ilgili gereken motivasyonu yakalayacak gibi duruyorsunuz ancak bir uyarı; çok yoğun ve çalışmanız gereken süreçler sizi bekliyor. En önemli uyarım; özellikle 22 Ekim sonrası yapacağınız tüm sözleşme ve anlaşmaları çok iyi inceleyin ve katılacağınız gruplarda ya da toplantılarda sizlerden esirgenen, saklanan bir bilgi var mı, yok mu çok emin olarak adım atın derim. Bu arada ev ve aile hayatınıza dair, eşiniz ya da partneriniz ile ilgili bazı değişiklikler olası.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde hayatınızdaki tüm hedefleriniz ile ilgili yeni başlangıçlar zamanı. Hayat planınızda değişimler olası. Bu tutulma sizin için önemli bir dönemin başlangıcını ifade ediyor. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bazı para çıkışları olabilir ancak bu bir yatırım amacıyla gerçekleşecek gibi duruyor. Yeni somut değerler elde edeceksiniz ancak sağlığınızı bu dönem önemsemenizi tavsiye ederim. Gerekli kontrolleri yaptırmak için güzel bir zaman dilimi. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Akrep ve Yükselen Akrepler​

Sevgili Akrepler,
Bu ay; özellikle sosyal çevre, kariyer, sağlık ve hayatınızdaki yeni hedefler alanınıza ışık tutuyor. Özellikle 9 Ekim sonrası çok sosyal olacağınız bir döneme giriyorsunuz sevgili Akrepler. Hatta bekar Akrepler için yeni bir aşk fırsatını da getirebilir bu ay. Bununla birlikte kariyer ve özel hayatınıza dair de bazı değişim ve gelişmeler olası. Artık size hizmet etmeyen birçok ilişkiyi dönüştürebilir ve hatta bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilirsiniz. Bu dönem, çok yakın çevrenizden birileri olmadıkça; gerek özel, gerekse iş hayatınız ile ilgili özelinizi çok kimseyle paylaşmanızı tavsiye etmem. Zira haberiniz olmadan bazı dedikodulara maruz kalabilir, hatta kendinizi bir anda gizli kapaklı işlerin içinde bulabilirsiniz. Farkındalığınızın çok yüksek olması gereken bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Akrepler. Sağlığınıza bu ay daha fazla dikkat etmenizi, ertelenmiş ya da gecikmiş kontrollerinizi bir an önce yaptırmanızı tavsiye ederim.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde kadersel bazı yeni başlangıç ya da bitişlere şahit olabilirsiniz. Bir konu ile ilgili yüzleşme yaşama olasılığınız yüksek. İş hayatınızda bazı organizasyon değişiklikleri olabilir, hatta yeni bir işe geçiş yapabilirsiniz. Sağlık açısından da bu ay, ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz var ise yaptırmak için en doğru zaman. 28 Ekim’de Boğa gerçekleşecek olan Ay Tutulması özellikle siz Akrepler için oldukça önemli. Önümüzdeki dönemde en önemli gündeminizi evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık konuları oluşturacak. Bir anda tüm bu ilişkileri sonlandırma kararı verebileceğiniz gibi, bekar iseniz ani bir evlilik kararı da alabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar​

Sevgili Yaylar,
Bu ay; sosyal çevre, arkadaşlıklar ve kariyeriniz ile ilgili alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle 5 Ekim itibariyle oldukça sosyal ve eğlenceli bir dönem sizi bekliyor. Eğer bekarsanız, aşk kapınızı yine bu organizasyonlar esnasında tanışacağınız bir kişi vesilesi ile çalabilir. 9 Ekim itibariyle özellikle kariyeriniz ile ilgili yoğun bir zaman dilimine giriş yapacaksınız. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfi, bu ay gerçekleşebilir ya da siz bir iş değişikliği yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu ay özellikle geçmişe dair bazı konular ya da kişiler ile ilgili haberler, gelişmeler de olası. Bazı kadersel olaylar gerçekleşebilir ve siz insanların başka yüzlerini görme şansı yakalayabilirsiniz. Özellikle iş yerinizde aklınızdakileri çok dile getirmemenizi ve kimseyle özelinizi paylaşmamanızı tavsiye ederim. Zira arkanızdan bazı dedikodular ya da konuşmalar dönebilir. Bu ay en çok buna dikkat edin derim sevgili Yaylar.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde bir ev değişikliği yapma fikri gündeminize gelebilir. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle yeni gruplara katılabilir, sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda da değişimler yaşayabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar​

Sevgili Oğlaklar,
Bu ay; kariyer, yurt dışı seyahatler, eğitimler ve sosyal çevrenize dair konular ile ilgili alanlarınıza ışık tutuyor. Çok sosyal ve yoğun geçireceğiniz bir aya giriyorsunuz. Özellikle kariyeriniz ile ilgili yeni anlaşmalar, sözleşmeler 5 Ekim sonrası bolca gündeminizi meşgul edebilir, hatta uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini yapabilirsiniz. Yine hayata dair hedeflerinizde ve hayata bakış açınızda bazı değişimler olası. Özellikle 22 Ekim sonrası sosyal anlamda oldukça yoğun zamanlara giriş yapacaksınız. Yeni gruplara katılabilir ve bazı organizasyonları yönetme anlamında görev almak durumunda kalabilirsiniz. Bu bir dernek ya da STK konusu da olabilir sevgili Oğlaklar. 9 Ekim sonrası uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime başlayabilir ya da internet ya da dijital kanallar üzerinden bir iş yapma fikriniz var ise bu ay harekete geçebilirsiniz. Güzel fırsatlar veya ortaklıklar gündeminize gelebilir.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde gerek özel, gerekse kariyer hayatınızda yeni yapılanmalar, form değişiklikleri ve dolayısıyla başlangıçlar olacaktır. Bu tutulma sizin için önemli bir dönemin başlangıcını ifade ediyor. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bekar Oğlaklar aradıkları aşkı sonunda bulabilir, bebek haberi bekleyen Oğlak burçları ise bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Kova ve Yükselen Kovalar​

Sevgili Kovalar,
Bu ay; yurt dışı, organizasyonlar, eğitim ve kariyer alanlarınıza ışık tutuyor. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz seyahati gerçekleştirebilir ya da özellikle 5 Ekim itibariyle yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu bir hobiniz ile ya da yabancı bir dile başlamak ile ilgili de olabilir. Kariyeriniz ile ilgili özellikle 22 Ekim sonrası yeni başlangıçlar ya da değişimler olası. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliği bu ay gerçekleşebilir ya da hayatınızdaki hedeflerinize dair yeni aksiyonlar almak için motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Eğer aksatmış olduğunuz ya da yapılması beklenen sağlık kontrolleriniz varsa, 9 Ekim sonrası güzel zamanlar, değerlendirin derim. Evlilik, ikili ilişkiler ya da ortaklıklar ile ilgili özellikle 9 Ekim tarihine kadar sakin kalmalısınız. Farkındalığınız yüksek olsun sevgili Kovalar.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde bir mahkeme ya da hukuki dava gündeminize gelebilir. İş ya da özel sebeplerle bir seyahat organize etmek durumunda kalabilirsiniz. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle ev ve yerleşime dair konular gündeminizi oluşturabilir. Evinizde bir tadilata başlayabilir, dekorasyon değişikliğine gidebilir ya da uzun zamandan beri yapmayı planladığınız ev değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Balık ve Yükselen Balıklar​

Sevgili Balıklar,
Bu ay; yatırımlar, yurt dışına dair konular, seyahatler, eğitim hayatınız, evlilik ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Özellikle yeni bir yatırım ya da bazı harcamalarınızı kontrol altına almak adına 23 Ekim’e kadar bir kredi kullanımı gündemize gelebilir. Yine sağlık açısından bu ay, eğer ertelenmiş kontrolleriniz mevcutsa, yaptırmak için çok güzel bir dönem. 22 Ekim sonrası bir yurt dışı seyahat programı gündeminize gelebilir ya da uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime başlayabilirsiniz sevgili Balıklar. Eğer online ticaret ya da sosyal medya üzerinden bir iş yapıyorsanız, bu ay yine yeni anlaşmalar ve fırsatlar oluşabilir. İlişkisi olan bekar Balık burçları beklenmedik bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da ilişkilerini daha kalıcı bir zemine taşıyabilirler. Günlük iş akışınız bu ay yoğunlaşacak gibi duruyor sevgili Balıklar.
14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönem; gerek yatırımlar, gerekse bazı beklenmedik harcamalar sebebiyle para çıkışlarına gebe. Bir kredi kullanımı da gündeme gelebilir. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle yakın çevre, kuzenler ya da kardeşlerinize dair yeni gündemler oluşabilir. Yine ticari girişimler için bazı başlangıçlar olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.




Astrolog Burcu Özen
 
Zaman ve fırsat, en fırtınalı günlerin arasından geçer.

tumblr_1e384c277b482b6a4b94d6c8eec686a7_6dd0bc40_1280.jpg

EKİM AYI GÜNDEM

Bu ay; hayatınla ilgili bazı gerçek kararlar alabilirsin. Kimsenin etkisi altında kalmamaya özen göster. Kariyerin adına yapacağın önemli görüşmeler sana yeni işbirlikleri doğurabilir.

5 Ekim Perşembe saat 03.09’da Merkür, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Seyahatler veya eğitimin ile ilgili konuların gündemine ansızın oturması söz konusu olabilir. İlişkilerinde ısrarcı davranmak yerine daha sabırlı olmaya doğru kendini motive etmelisin. Yeni eğitime başlamayı seç.

9 Ekim Pazartesi saat 04.11’de Venüs, Başak burcuna geçiş yapıyor. Hissettiğin her şey bugün yanılgı olabilir. Hissettiklerine bir isim koymak için doğru bir dönem değil. Lütfen önyargılı davranışlarda olma ve bu dönemde eleştirel davranma.

11 Ekim Çarşamba saat 04.09’da Plüton, Oğlak burcunda ileri hareketine başlıyor. İş çevrende yeni teklifler alabileceğin, terfi ya da yeni girişimler içerisinde olacağın, yönetici figürleriyle önemli görüşmeler yapabileceğin bir gün. Yeni bir hedefi hayata geçirebilirsin. Buna odaklanmayı seç.

12 Ekim Perşembe saat 07.04’te Mars, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kendi içinde problem yaptığın bazı konuları partnerinle konuşmayı tercih etmelisin. Aşırı kuşkucu tavrın sana hata yaptırabilir. Haklıyken haksız duruma düşme. Zorluklar karşısında azmini, inancını yitirme.

14 Ekim Cumartesi saat 21.00’de Terazi burcunda 21 derecede bir “Halkalı Güneş Tutulması” gerçekleşiyor. Kariyerin adına önemli roller üstleneceğin, dengelerin senin adına değişim gösterebileceği bir zaman başlıyor. Planlarını iyi yapmalısın. Bazı şeyler değişmek zorunda kalabilir. Sana hizmet etmeyen şeylerden artık kopmalısın. Özellikle burada 12 Eylül-20 Eylül 2022 senesinde yaşadığın olayların rövanşını alacaksın.

20 Ekim Cuma saat 08.37’de Güneş ve Merkür, Terazi burcunda kavuşuyor. Sosyal zirvenin en tepesinde olacağın bir anı deneyimleyeceksin. Işığın ve faydan herkese işleyecektir. Mümkün oldukça özgüvenini toparla ve kariyerindeki yeni başlangıçlara hazırlıklı ol.

22 Ekim Pazar saat 09.49’da Merkür, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Hedeflerin ya da eğitimin ile ilgili bazı kararlar alabilirsin. Geleceğe yönelik kendinde eksik hissettiğin konuların üzerine ilerlemek için ideal bir gündesin. İlişkilerde ne istediğini fark edip, net bir tavır belirlemelisin.

23 Ekim Pazartesi saat 19.21’de Güneş, Akrep burcuna geçiş yapıyor. Her ayrıntıyı görebildiğin ve sezgilerinin ön plana çıktığı bir dönem. Gerçekçi ve mantıklı olmak isterken sezgilerinden asla şüphe etme. Karamsarlığı bırak, acısıyla tatlısıyla gerçek hayata dön.

28 Ekim Cumartesi saat 23.15’te Boğa burcunda 5 derecede bir “Ay Tutulması” gerçekleşiyor. Karamsarlık yaşamak yerine kendini keşfetmeyi tercih etmelisin. Sanatsal konulara yönelmek sana iyi gelebilir. Korkularının üzerine gitmelisin. Herhangi bir nedenle kendisine kırıldığın, darıldığın insanların iyi yönlerini görmezlikten gelme.

29 Ekim Pazar saat 17.21’de Merkür ve Mars, Akrep burcunda kavuşuyor. Yeni bir başlangıç heyecan verici olacaktır. Çalışma ortamındaki bazı değişimler ve senin için düşünülen teklifler seni yeni kararlar vermeye sürükleyebilir. Risk almadan önce çok yönlü düşünmelisin.



Aygül Aydın
 
Son düzenleme:
X