2023 Ekim Ayı Burç Yorumları

Tutulma Sezonu Resmen Başladı​

ekimmm (1).jpg


Ekim Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!


KOÇ

Tutku dolu bir Ekim ayına "Merhaba" diyorsunuz!
Kozmik yöneticiniz Mars, aylık döngünüzün başlangıcında, güneşle birlikte yedinci evinizde yer alıyor ve ilişkilerinizde liderliği üstlenme konusunda size enerji veriyor. Ancak, Mars'ın Güney Kader Düğümü'nün üzerinde konumlanması ve Ekim ayının ilk haftasında Plüton ile çatışması, güç mücadelelerine veya eski zararlı alışkanlıklara kapılmamanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Ancak, 2 Ekim'de Venüs'ün Kuzey Kader Düğümü'ne gönderdiği şans ve 4 Ekim'de Merkür'ün ilişki evinize girişi, bu sertlikleri yumuşatıyor. Bu, ayın başlangıcında büyülü bir atmosfer yaratıyor ve tutkulu projelerinizde veya romantik ilişkilerinizde derin anlamlar keşfetme fırsatı sunuyor.

14 Ekim'deki Terazi yeni ay güneş tutulması, yoğunluğu bir üst seviyeye çıkarıyor. Bu tutulma, ilişkilerinizde sarsıntılara neden olabilir ve geçmişteki yaralarınızı ve ihanetlerinizi bırakarak daha uyumlu duygusal bağlantılara yer açmanızı teşvik edebilir. Bu hafta, güneş ve ayın hassas Chiron ile karşılaşması ve hassas konuları gündeme getirmesi nedeniyle kendinize karşı nazik olmanız önemli.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişi, sekizinci evinizi aydınlatıyor ve seks ve sırlarla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. 23 Ekim'deki Akrep mevsimiyle birlikte, güneş ve Merkür de aynı evi aydınlatıyor. Bu dönem, bilinçaltı arzularınızı, korkularınızı ve enerjik bağlarınızı keşfetmek için ideal.

Ay, 28 Ekim'deki Boğa ay tutulmasıyla sona eriyor. Bu tutulma, odak noktanızı iç dünyanızdan maddi dünyaya kaydırıyor. Bu güçlü ay, para ve değer konularındaki takıntılarınızı aşmanıza ve yeni bir sayfa açmanıza yardımcı olacak.






BOĞA

Romantizm dorukta...
Terazi dönemi, ayın ilk haftalarında günlük rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı öne çıkarır. 4 Ekim'de Merkür'ün güneş ile birleşmesiyle iş hayatınızda daha verimli olmak ve sağlığınıza daha fazla değer vermek için ilham bulacaksınız. Ancak, her şey iş mi, yoksa oyun da var mı? Boğa burcunuz için Ekim 2023'te romantik anlamda önemli fırsatlar da bulunuyor.

8 Ekim'de yönetici gezegeniniz Venüs'ün seks ve romantizm alanınızı aydınlatmaya başlamasıyla hareketlilik başlar. Bu, flört hayatınız için olumlu bir işaret ve mevcut ilişkilerinize uyum getirecek bir gelişme. Mars'ın birkaç gün sonra ortaklık evinize girişi, aşk hayatınıza ve kişilerarası ilişkilerinize enerji ve girişimcilik getirir. Ayın geri kalanı, bir ilişkiye başlama veya bitirme isteğiniz varsa, ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu sağlayabilir.

İş ve yaşam dengenizi iyileştirmeye odaklanıyorsunuz ve 14 Ekim'deki Terazi güneş tutulması, bu çabanızı öne çıkarmanızı sağlar. Yeni fırsatları ağırlamak veya zihinsel ve fiziksel sağlığınızı daha iyi korumak için programınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Eğer hayatınızı her iki yönden de yoğun yaşıyorsanız, bu tutulma önemli şeylere öncelik vermeniz için gereken uyanışı sağlayabilir.

23 Ekim'de başlayan Akrep dönemi, güneş ve Merkür'ün Mars ile birlikte yedinci evinize girişiyle, kişisel ilişkilerinize duygusal derinlik ve yoğunluk getirir. Bu yeni güneş dönemi başlarken, burcunuzdaki Jüpiter, aşk yöneticiniz Venüs'e kozmik bir öpücük gönderir ve bu haftayı, sevgililerle tutkulu bir bağlantı kurmak ve belki de yaratıcı bir projeye ilham vermek için harika bir hafta haline getirir.

Ay, 28 Ekim'de burcunuzda dönüştürücü bir ay tutulmasıyla sona erer. Bu son derece kişisel ay, genişleyen Jüpiter ile aynı hizada, bu da bunu büyük bir ruhsal büyüme ve serbest bırakma zamanı haline getirir. İki yıllık tutulma döngüsünün sonunda, bu kapanış bölümünü işaret eder ve her şey söylendiğinde ve yapıldığında, ruh amacınıza her zamankinden daha fazla bağlı hissedeceksiniz.







İKİZLER

Ekim ayında ruh ikizinizle tanışabilirsiniz.
4 Ekim'de hızlı ve zeki Merkür, romantizm ve yaratıcılık evinize adım atarak, Ekim 2023'e kadar İkizler burcunuzda neler olacağını belirleyen olumlu bir atmosfer oluşturuyor. Kozmik liderinizin birkaç hafta boyunca güneşle birlikte seyahat etmesi, Terazi sezonunu, flört etmek, eğlenmek ve hayatın keyifli yanlarıyla bağlantı kurmak için mükemmel bir dönem haline getiriyor.

12 Ekim gece yarısında, bu tutkunuzu alın ve Mars'ın enerjik girişiminin iş ve sağlıklı yaşam alanınıza getirdiği enerjiyi üretkenliğe yönlendirin. Mars bu hafta Satürn'den çok destek alıyor, bu da alışkanlık oluşturma ve uzun vadeli kariyer hedeflerinize doğru adımlar atma konusunda bu odaklanmayı kullanmanızı sağlar. Bu hafta ayrıca 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulmasını da getiriyor; bu, eski hayallerden vazgeçmeye başlama ve kalbinizi yeni ilham kaynaklarına açma konusunda güçlü bir dönem. 20 Ekim'deki Merkür cazimi, tutulma sırasında gelen içgüdüsel veya dışsal her türlü bilgiyi işlemek için ideal bir zaman.

23 Ekim'de Akrep sezonu başlıyor, bu da sizin için derinlemesine çalışmaya başlama ve sağlığınıza odaklanma zamanıdır. Güneş, Merkür ve Mars, üretken olmanızı ve uzun süre bekleyen görevlerinizi tamamlamanızı sağlamak için bir araya geliyor.

Ancak, 28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması sırasında durup, düşünüp ve kendinize biraz bakım yapmanız gerekecek. Bilinçaltınızda hangi ruhsal yükleri taşıyorsunuz? Sezgilerinize kulak veriyor musunuz? Bazı şeylerden vazgeçme zamanı gelmiş olabilir ki gerçek sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz.





YENGEÇ

Sırlar bir bir açığa çıkıyor...
Terazi döngüsü, dördüncü evinize yoğun bir enerji odaklamasıyla, aile ve evle ilgili konulara daha fazla önem atfedilmesini gerektirir. Özellikle Yengeçler gibi, eviniz sizin sığınma alanınızdır, bu yüzden bu süreci, yaşam alanınızı ve iç dünyanızı olabildiğince rahat ve dengeli hale getirmek için kullanın.

Ayın ilk yarısında, kişisel konulara yoğunlaşmak faydalıdır çünkü 14 Ekim'deki Terazi Güneş tutulması, geçmişte kaçırılan fırsatlarla ilgili anıları tetikleyebilir veya beklentilerinizi karşılayamama korkusunu ortaya çıkarabilir. Bu tür duygular hoş olmasa da, kendinize karşı nazik ve şefkatli olun; kendinizi güvende hissetmeyi ve parlama yeteneğinize inanmayı hak ediyorsunuz. Otoritenizi sahiplenme ve becerilerinizi geliştirme konusunda derin bir dönüşüm sürecine giriyorsunuz, bu nedenle iç dünyanızı temizlemeye ve sağlam bir temel oluşturmaya çalışın, böylece yaklaşan fırsatları açık bir kalple karşılayabilirsiniz.

Bir haftadan biraz daha fazla bir süre sonra, Merkür ve Güneş, su burcu Akrep'e geçerek 2023 Akrep sezonunu başlatıyor ve tutku ve romantizm alanınızı aydınlatıyor. Sezon başladığında, Güneş ve Merkür'ün şanslı gezegen Satürn ile oluşturduğu üçgen açılar sayesinde, kalbinizi yüksek ideallerinizle hizalamaya ve kendinizi en büyük arzularınıza doğru itmek için güzel bir fırsatınız var.

28 Ekim'deki Boğa Ay tutulması, daha uyumlu bir topluluk bulmaya ve size gerçekliğinizden uzaklaştıran arkadaşlıklardan kurtulmaya yönlendirecek. Tutulmayı takip eden günler, Mars ve Merkür'ün kalp merkezli beşinci evinize katılımıyla, tutkularınıza yönelik ilham verici eylemler yapma veya birine karşı duygularınızı cesurca ifade etme zamanıdır.







ASLAN

Kariyerinizde güzel gelişmeler yaşanacak!
Ekim 2023, Aslan burcunuz için sosyal etkileşimler ve zihinsel uyarımlarla dolu bir ay olacak. 4 Ekim'de, Merkür'ün güneşle birleşmesiyle iletişim alanında hareketlilik artacak. Arkadaşlarınızla keyifli sohbetler yapın ve sevdiğiniz yerlerde vakit geçirin.

Ayın ilk haftası, kaderinizi şekillendirecek büyülü bir dönem aynı zamanda. Romantik Venüs'ün, Kuzey Kader Düğümü ile oluşturduğu şanslı üçgen açı, size yeni maceralar, geniş kapsamlı ilişkiler ve kişisel gelişim fırsatları çekme gücü veriyor. Aşk gezegeni Venüs, dört aylık Aslan burcu ziyaretini 8 Ekim'de tamamlayarak Başak burcuna geçiş yapacak. Bu yazın uzun Venüs turu, zevkleriniz, değerleriniz ve ilişkilerinizde bir dizi değişiklik getirdi ve artık Aslan burcunuzun parıldaması için zaman geldi. Kendinize güvenin ve gelişiminizi kabul edin. Bahardaki halinizden çok farklı bir insan gibi hissedebilirsiniz. 14 Ekim'deki yeni ay tutulması, çevrenizdeki dünyaya gerçekliğinizi aktarmanızı sağlayacak yeni bilgi ve fikirlerin yolunu açacak.

23 Ekim'de başlayan içe dönük Akrep sezonu, yoğun iş ve sosyal hayatınıza bir mola vermeniz için ideal bir zaman olacak. Güneş, Merkür ve Mars'ın dördüncü evinizde birleşmesi, ailevi duygusal konuların çözülmesi ve evde daha huzurlu bir ortam yaratılması için sizi teşvik edecek.

28 Ekim'deki Boğa burcundaki dolunay ay tutulması, kariyerinizdeki önemli değişiklikleri pekiştirecek. Bu nedenle, ay sonuna doğru rahat bir sığınak oluşturmanız önemli olacak. Kendinizi güvensizlikten veya sahtekârlık sendromundan kurtarmanız için bir fırsat bu. Büyük hedefler için yaratıldınız ve bu ay, hayatınızdaki önemli bir bölümü tamamlayıp yeni bir bölüme geçmenize yardımcı olacak.








BAŞAK

Maddi durumunuz tahmin ettiğinizden bile iyi olacak!
Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, Terazi sezonu sizi maddi kazanımlar ve büyüme üzerine yoğunlaştırmaya teşvik edecek. Lüksün tadını çıkarın ve kendinizi ödüllendirecek bütçe oluşturun. 8 Ekim'de Venüs'ün burcunuza girişi, bu durumu daha da vurgular. Venüs'ün ilk birkaç gününde sert Satürn ile karşılaştığını ve bu durumun geçici bir süre için tatlı ve sosyal duygular üzerinde baskı oluşturduğunu hatırlayın. Ancak, ay boyunca sevgi ve uyum gezegeni Venüs'ün yanınızda olması, kalbinizin arzuladığı her şeyi çekmenizi sağlar. Cazibenizi etkili bir şekilde kullanın.

14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, mali durumunuzu çözme ve finansal dengenizi sağlama konusunda önemli gelişmelere yol açabilir. Tutulma sırasında ani kararlar vermekten kaçının, çünkü birkaç gün sonra Merkür tutulması ile daha fazla netlik kazanabilirsiniz.

Ayın son bölümünde, sosyal enerjinizi yükseltin ve çevrenizle bağlantı kurmak için ilham alın. 22 Ekim'de Başak burcundaki Venüs, bereketli Jüpiter'e bir öpücük göndererek romantizm ve ilişkilerde bol şans sunar. Akrep mevsimi ertesi gün başlar ve güneş, Merkür ve Mars'ın izinden giderek iletişim odaklı üçüncü evinize girer. Yakın arkadaşlarınızla bağlantı kurun ve hayatın küçük ayrıntılarının büyüsüne kapılın. Ancak, 28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması, geniş çaplı düşünmenizi ve sınırlarınızı zorlamanızı gerektirir. Eski inançlarınızı bırakın ve perspektifinizi genişletin. Dünya, sınırsız olanaklarla doludur.






TERAZİ

Sürprizlerle dolu bir Ekim ayına hazır mısınız?
Ekim 2023, Terazi burçları için heyecan verici ve hareketli bir ay olacak. İlk haftalar, güneşin burcunuzda parladığı ve Merkür'ün 4 Ekim'de katıldığı bir dönem. Bu durum, kişisel girişimlerinize daha fazla özgüven, açıklık ve coşku getirecek. Kemerlerinizi sıkıca bağlayın, çünkü Ekim ayı, Terazi burcunuz için aksiyon dolu olacak.

Mars, ayın ilk haftasında burcunuzda olacak, bu da hedeflerinize yönelik bilinçli eylemler atmanın ve sizi hedeflerinizden alıkoyan engelleri ortadan kaldırmanın tam zamanı. Ancak, 8 Ekim'de Venüs'ün on ikinci evinize çekilmesi ve Mars'ın birkaç gün sonra burcunuzdan ayrılmasıyla enerji değişecek. 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, hayatınızı sarsmaya hazır olduğundan, biraz yavaşlamak iyi bir fikir olabilir.

Terazi sezonunun sonlarına doğru, burcunuzdaki Merkür cazimi, yeni yıla girerken hangi alışkanlıklardan vazgeçmeniz gerektiğini gösteriyor. 23 Ekim'de başlayan Akrep sezonu, güneş ve Merkür'ün finans sektörünüzde Mars ile birleşerek, harcamalarınızı gözden geçirme ve doğum günü harcamalarınızı dengeleme fırsatı sunuyor.

28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması, sekizinci evinize çarparak, bilinçaltı korkularınızı aşmanızı, enerjik yüklerinizi serbest bırakmanızı ve içsel gerçekliğinizle yüzleşmenizi sağlayacak. Bu ay, tüm korkularınızı ortaya çıkaracak, ancak bu sayede onları tamamen serbest bırakabileceksiniz.







AKREP

Hayatınızdaki gelişmeler hızlanıyor!
Terazi dönemi, yalnızlık ve huzurun hüküm sürdüğü on ikinci evinizi canlandırırken, enerjik Mars'ın da bu evde soluklanmasıyla Ekim 2023, Akrep burcunuz için sakin bir başlangıç yapmaktadır. Ancak, bu sessizliği dinlenme ve yenilenme fırsatı olarak değerlendirmenizi öneririm çünkü tempo arttığında durmak için zamanınız olmayacak.

10 Ekim'de, yönetici gezegeniniz Plüton'un gerilemesinin sona ermesi, sözlerinize güç katıyor ve sizi kendi gerçeğinizle tekrar bir araya getiriyor. Bir sonraki gün, yardımcı yönetici gezegeniniz Mars'ın burcunuza girişi, enerjinizi toparlamanız ve uyanmanız için gereken motivasyonu sağlıyor. 14 Ekim'de Terazi burcundaki güneş tutulmasıyla başlayan tutulma dönemine giriş yaparken enerjiye ihtiyacınız olacak. Bu yoğun yeni ay, sezgilerinizi güçlendirerek iç gözlemler yapmanızı teşvik ediyor. Ancak, Mars, ayın yöneticisi Satürn ile uyumlu bir enerji oluşturarak, tutkularınızın peşinden gitme konusunda size dayanıklılık ve azim sağlıyor.

Asıl hareketlilik, bir hafta sonra başlıyor; zihinsel gezegen Merkür ve güneş, Mars'la birleşerek 23 Ekim'de Akrep sezonunu resmen başlatıyor. Şimdi, özgüveninizi artırmanın ve özgünlüğünüzü öne çıkarmanın tam zamanı. Akrep mevsimi başladığında, hem Merkür hem de güneş, Satürn ile uyumlu bir enerji oluşturarak, tutulma döneminde hissetmiş olabileceğiniz enerjiyi yansıtıyor. Sorumluluklarınızı yerine getirin ve yerinizi sağlamlaştırın; çünkü siz bu kozmik gösterinin yıldızısınız.

28 Ekim, Boğa burcundaki önemli bir ay tutulması ile hayatınızın son iki yılında yaşadığınız büyük dönüşüm sürecini tamamlıyor. Bazı ilişkilerden veya beklentilerden vazgeçerek ihtiyaçlarınıza daha fazla yer açmanız gerekebilir, bu nedenle sizin için önemli olmayan şeylere tutunmayı bırakın. Zihinsel gezegen Merkür ve enerjik Mars, ertesi gün burcunuzda birleşerek, bir sonraki adımlarınızı dikkatlice düşünmenizi ve düşüncelerinizi korkusuzca ifade etmenizi teşvik ediyor.







YAY


Yeni aşklar kapıda!
Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, Terazi mevsimi, sosyal yaşamınızı aydınlatıyor ve gruplar ve arkadaşlıklarla dolu on birinci evinizi hareketlendiriyor. Merkür'ün 4 Ekim'de bu sosyal atmosfere katılmasıyla, topluluğunuzla daha yoğun etkileşimler içinde olacaksınız. Ancak, bu durum, Ekim 2023'e kadar sürecek olan Yay burcunuzdaki geniş bir sürecin sadece başlangıcıdır.

8 Ekim'de, Venüs'ün kariyer evinize girişi ve profesyonel ilişkilerinizi tatlandırmasıyla enerjiler değişmeye başlar. 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, topluluğunuzun gücünü vurgulayacak ve sizin, umutlarınızı ve vizyonlarınızı daha net bir şekilde paylaşmanızı sağlayacak. Lider olarak öne çıkmaktan çekinmeyin ve kalbinizi ortaya koyun. Aynı düşüncelere sahip kişilerin sizi bulacağına emin olun, çünkü tutulma mevsimi tamamen bu anlamda bir buluşmayı ifade eder.

23 Ekim'de Akrep mevsimi başlar ve güneş, on ikinci evinizdeki Merkür ve Mars'ı yakalar. Oldukça sosyal geçen bir ayın ardından, Ekim ayının son dönemini dinlenerek ve enerjinizi toplayarak geçirebilirsiniz. 28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması, Jüpiter ile birleşerek rutininizi değiştirecek ve kendinize bakmanın önemini hatırlatacaktır. Sağlıklı yaşamın herkese uyan tek bir formülü olmadığını unutmayın ve bu ay, artık işe yaramayan alışkanlıklarınızdan veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Akrep sezonunun enerjisi, hızınızı yavaşlatmanızı gerektirebilir. Ancak, kariyer evinizdeki Venüs'ün Jüpiter ile bağlantı kurması, amirleriniz üzerinde iyi bir izlenim bırakmanız için hala mükemmel bir zaman olduğunu gösteriyor. Ay sonunda, Venüs'ün Uranüs ile uyumu, size ilham verecek ve beklenmedik bir üretkenlik artışı sağlayacak. Bu sezonun tuzakları olabilir, ancak aynı zamanda birçok sürprizi de beraberinde getirecektir.








OĞLAK

Bu ay bütün gözler üzerinizde olacak!
Terazi mevsimi, onuncu evinizi aydınlatarak kariyer hayatınıza enerji katıyor. 4 Ekim'de Merkür'ün güneşe ve enerjik Mars'a katılmasıyla, iş ilişkilerinizi güçlendirme ve yeteneklerinizi kullanarak patronlarınızı etkileme beceriniz artıyor. Ekim 2023, Oğlak burcunuz için ofiste ve daha ötesinde, özgüveninizi artırma fırsatlarıyla dolu bir dönem olacak.

Enerji dengesi, ayın ortasında değişmeye başlıyor. 10 Ekim'de Plüton, çoğunlukla sizin burcunuzda gerçekleşen yıllık gerilemesini tamamlıyor ve bu, Ocak ayında yaşadığınız hayatınızdaki alt akıntıların hafif bir yankısını hissetmenize neden olabilir. Birkaç gün sonra, Mars'ın on birinci evinize çarpmasıyla, ağ oluşturma, toplulukları harekete geçirme ve ekibinizde liderlik etme konusunda motivasyonunuz artıyor. 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, kariyerinizde önemli değişimlere işaret ediyor. En yüksek hedeflerinize ulaşmak için kalbinizi açmanız ve geçmişteki yaraları iyileştirmeniz gerekebilir ve bu ay, bu süreci destekleyebilir.

23 Ekim'de Akrep sezonu başlıyor ve bu dönem, topluluk bağlantılarınızı derinleştirmek ve gelecekteki vizyonlarınızı güçlendirmek için ideal bir zaman olacak. Ancak, bu güneş değişimine giden günlerde, kariyer ve tanıtım odaklı onuncu evinizdeki Merkür cazimi, Plüton ile kare oluşturacak ve tutulmayla ilgili her türlü açıklığı derinlemesine incelemenize ve bir eylem planı oluşturmaya başlamanıza yardımcı olacak. Bu süreçte problem çözme yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanın. Bu dönemde, burcunuzdaki Venüs-Jüpiter üçgeni, romantik ilişkilerinize uyum getirirken, tutku projelerinizi canlandırıyor ve daha iyimser düşünmenizi sağlıyor.

Akrep sezonunun ilk haftasında bu iyi hisleri yaşayın, ancak biraz yoğunluğa da hazırlıklı olun. 28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması, kendinizi daha özgün bir şekilde ifade etmeniz için sizi teşvik ediyor. Kendinizi gösterme ve ışığınızı parlatma zamanı geldi; artık tutkularınızı bastırmaya veya ışığınızı karartmaya gerek yok. 31 Ekim, başka bir güzel Venüs üçgen açısıyla öne çıkıyor; bu sefer flört sektörünüzde Uranüs var.








KOVA


Yepyeni bir bakış açısı kazanacaksınız!
Ekim 2023'te, Kova burcunuzun ufkunu genişletecek ve konfor alanınızın dışına çıkmanızı sağlayacak olan Güneş, çoğunlukla Terazi burcunda olacak. Bu dönemde atacağınız adımlar, kariyerinizi genişletme konusunda size yardımcı olabilir.

4 Ekim'de, bilgiye olan açlığınızı ve perspektifinizi genişletme isteğinizi artıracak olan Merkür, dokuzuncu evinize giriyor. 12 Ekim'de Mars, kariyer alanınıza giriyor ve profesyonel hedeflerinize ulaşma ve yeni projeler başlatma konusunda size motivasyon sağlıyor. Mars'ın Satürn ile olan etkileşimi, uzun vadeli finansal hedeflerinize destek sağlıyor. 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, yeni bir düşünce tarzını tetikleyebilir. Bu dönemde, sınırlayıcı düşünceleri bırakma ve kendinizi iyileştirme zamanı gelmiş olabilir.

20 Ekim'deki Merkür cazimi, eski inanç sistemlerinden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Sabit burç olan Kova, yeni durumları keşfetmeye başlıyor. Bu açık fikirlilik, kariyeriniz için de olumlu olabilir. 23 Ekim'de başlayan Akrep sezonu, profesyonel yaşamınıza daha fazla enerji getirecek. Bu ay, istikrarlı çalışma ahlakınızın karşılığını alacak ve doğru insanların dikkatini çekeceksiniz.

28 Ekim'deki ay tutulması, kişisel hayatınızdaki önemli konularla ilgilenmenizi gerektirebilir. Bu, işlerinizi bir süreliğine bir kenara bırakmanızı gerektirebilir, ancak sağlam bir temel oluşturmanız, en büyük hedeflerinize ulaşmanız için gereklidir.





BALIK


Yeni sevdalara, yeni maceralara kucak açıyorsunuz!
Ekim 2023'te Balık burcunuz, sekizinci evinizin gizemli ve hassas enerjileriyle dolup taşıyor. Bu ayın sonuna kadar savunmasızlığınızı güçlü bir silah olarak kullanmayı öğrenecek ve yeni denizlere yüzme cesaretini bulacaksınız.

Ayın başında, yönetici gezegeniniz Neptün'ün Merkür ile karşılaşması, sezgilerinizi kullanmanız için mükemmel bir fırsat yaratıyor. Ancak, bu durum iş ve kişisel iletişimle ilgili bazı kafa karışıklıklarına neden olabilir. Aşk hayatınızda, duygusal ifadenin önemini unutmayın ve sevgilinize duygularınızı bir şarkı veya şiirle ifade edin. Venüs'ün 8 Ekim'de yedinci evinize girişi, aşk hayatınızdaki engelleri aşmanızı sağlayabilir.

14 Ekim'deki Terazi burcundaki yeni ay güneş tutulması, sizin için derin ve duygusal bir deneyim olacak. Bilinçaltınızdan çıkan korkular, arzular veya enerjisel karışıklıklar, dikkatinizi çekebilir ve onlarla yüzleşmenizi gerektirebilir. Bu durum, duygusal yaraları ve toksik ilişki dinamiklerini iyileştirmek için bir fırsat olabilir.

Akrep sezonu 23 Ekim'de başladığında, daha canlı bir atmosferle karşılaşacaksınız. Akrep burcundaki güneş, zeki Merkür ve başarılı Mars'ın da desteğiyle, ufkunuzu genişletmeye ve zihninizin daha derinlerine dalmanızı teşvik ediyor.

Akrep mevsimi, yeni bakış açıları ve derin bilgi arayışı için mükemmeldir. 28 Ekim'deki Boğa burcundaki dolunay ay tutulması, benzersiz bakış açınızı ifade etme ve gerçeğinize sadık kalma fırsatı sunar. Bu dönem, ayrıntıların büyük resimdeki hedeflerinizi gölgelemesine izin vermemeniz gerektiğini hatırlatır. Jüpiter'in dolunayla aynı hizada olması, büyük düşünme ve dramatik olma izniniz olduğunu gösterir.









Onedio
Astrolog Gizem
 
ekimmm (2).jpg


Koç burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Koçlar Ekim ayı sizler için oldukça önemli bir ay olacak. Hayatınızın her alanında hızlanma ve hareket gözlemleyebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler alanından alacağınız Güneş tutulması ile uzun süredir ilişkileri devam eden Koçlar evlilik kararı alabilir. Ortaklı işlerinizde işbirliklerinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşen tutulma ile de finansal tablonuzu masaya yatırabilirsiniz. Alma verme dengenizi iyi ölçmeli ve ani riskli yatırım kararlarından kaçınmalısınız.

Boğa burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Boğalar oldukça koşturmacalı geçecek olan Ekim ayına hazır mısınız? Günlük rutinlerinizi kapsayan alandan bir tutulma gerçekleşecek ve bu tutulma ile önceden kaçan iş fırsatları önünüze gelecek. Son fırsatlar olabilir elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Bu ay rutinleriniz ve rahatınız biraz sarsılacak. Çalıştığınız ortam değişebilir. Diğer yandan sağlık konularından bel bölgesinde hassasiyet olabilir. Ay sonu burcunuzdaki Ay tutulmasıyla uzun süredir almak istediğiniz kararları uygulamaya başlayacaksınız.


İkizler burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili İkizler aşk hayatınızın fazlasıyla hareketleneceği bir aya giriş yapacaksınız. Bolca flört etme şansınız olacak. Eski aşklarında birer birer ortaya çıktığı bu ay sizi oldukça şaşırtacak. Ebeveyn iseniz çocuğunuzun sınavları, eğitimi, sağlığı sizleri meşgul edebilir. Finansal açıdan yatırım konuları da ön plana çıkacak. Aysonu Boğa burcundaki tutulma ile sağlığınız için verdiğiniz emeğin karşılığını alabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları yaptıysanız zihinsel olarak kendinizi daha rahat hissettiğinizi fark edeceksiniz.


Yengeç burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Yengeçler Ekim ayı tutulmalarından oldukça fazla etki alacak burçlardan birisiniz. Hayatınızda radikal kararlar alabilecek potansiyelleriniz ön planda olacak. Taşınma kararı alabilirsiniz. Aile büyükleri ve onların hayatındaki değişimler birinci elden sizi etkileyebilir. Miras paylaşımları mevzular dahilinde olabilir. Diğer yandan bu ay sosyal çevrenizden bazı insanları hayatınızdan çıkabilirsiniz. Hedeflerinize sıkı sıkı tutunacağınız bu ay size vizyon katan insanlarla ilerleme kararı alacaksınız.

Aslan burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Aslanlar hayatınızın oldukça hareketleneceği bir aya giriş yapıyorsunuz. Ticari faaliyetler bu ay ön plana çıkacak. Bolca anlaşma ve sözleşme imzalayabilir, Araç alım satımı ile ilgilenebilirsiniz. Ufak tefek seyahat programları organize edeceksiniz. Kardeş ve kuzenlerinizle görüşmeleriniz artabilir. Ve ortak projeler yapmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde değişimi tetikleyecek bir Ay tutulması olacak. Kariyer ve aile konularında bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Alacağınız kararlar finansal gündeminizi de etkileyecektir.


Başak burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Başaklar finansal gündemlerinizin ön plana çıktığı bir Ekim ayı geçireceksiniz. Bir mülk satışından toplu bir gelir elde edebilirsiniz. Ya da yeni bir gelir kapısı açılma şansı yakalayabilirsiniz. Kariyerinize de görünüm atan bu tutulma ile kariyerden gelen gelir ve giderlerinizi masaya yatıracaksınız. Fazla efor az gelir mantığının artık sizi yorduğunu fark edeceksiniz. Yurtdışı bağlantılı planlarınız ve taşınma kararlarınız için artık o adımı atabilirsiniz. Dava konularınız varsa nihayete erecek ve yepyeni başlangıçlar yapacaksınız.

Terazi burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Teraziler Ekim ayı sizin ayınız. Her anlamda ön plana çıkacaksınız ve ışığınız tüm ortamları aydınlatacak. Aldığınız radikal kararlar çevrenizi oldukça şaşırtacak. Belki de bu vesileyle gerçek dostlarınızın farkına varacaksınız. Ve hayatınıza daha az insanla devam etme kararı alacaksınız. Yepyeni sosyal çevrelere dahil olacaksınız. Diğer yandan Ay sonunda ortaklı gelirlerinizden etki alacağınız tutulma ile bir borcunuzu kapatabilir, yatırımcı kaynaklı bir iş yapıyorsanız finansal desteğinizi alabilirsiniz.


Akrep burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Akrepler yüzleşmelerle dolu Ekim ayına hazır mısınız? Hayatınızda olup biten gündemler önünüze gelecek ve ileriye yönelik net bir görüş elde edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Gelişen gündemlerle baş edebilmek için iç dünyanıza da dönmek size iyi gelecektir. Takıntı yapmadan, hayatı kontrol etmeye çalışmadan bu ayı geçirmeye özen gösterin. Kariyer hayatınızda önemli sonuçlanmalar olabilir. Terfi alabilir ya da bölüm değişikliği yapabilir, otorite figürleriyle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Yay burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Yaylar Ekim ayı size umutlarınızı tazelemek için fırsatlarla gelecek. Satürn’den aldığınız tüm baskılara rağmen Terazi burcundaki Güneş tutulması ile kendinizi yeniden motive etme şansı yakalayacaksınız. Belki arkadaş çevrenizden bir iş fırsatı gelebilir. Sosyal ortamlarda sıklıkla bulunmaya bakın, fayda göreceğiniz karşılaşmalar bu ayın ana konusu olacak. Diğer yandan çalışma koşullarınızda değişiklik olup, bolca seyahat edebileceğiniz, yeni eğitimlere başlayabileceğiniz bir pozisyona da geçiş yapabilirsiniz.


Oğlak burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Oğlaklar Ekim ayı size yepyeni kariyer planlarıyla gelecek. Terazi burcundaki Güneş tutulması ile kariyerinizde pozisyon değişikliği yapabilirsiniz. Belki terfi, belki de bambaşka bir sektöre geçiş yapmak gibi radikal kararlar alabilirsiniz. Toplumsal statünüzü etkisi altına alan bu tutulma ile evlenebilir ya da ebeveyn olabilirsiniz. Diğer yandan Ay tutulması ile aşk hayatınızda bir yol ayrımına gelebilir. Hayatınızdaki insanla ilişkinizi ya tamam ya devam modunda nihayete erdirebilirsiniz.

Kova burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Sevgili Kovalar Ekim ayı sizler için hayatın anlamını sorgulayacağınız felsefi görüşlerinizin artacağı bir Ay olacak. Eğitim hayatı için güzel bir Güneş tutulması bu ay size eşlik edecek. Yurtdışına taşınma kararı alabilirsiniz. Bu dönemde gelişen tüm konular sizi bir adıma ileriye taşıyan destekli gündemler olacak. Diğer yandan Ay tutulması ile aile ve yuva alanınızda bir sonuçlanma olacaktır. Belki bir mülk satışı olabilir ya da siz aile evinizden çıkabilir daha bağımsız hareket etmeye başlayabilirsiniz.


Balık burcu Ekim 2023 aylık burç yorumları​

Ekim 2023 burç yorumları içeriğimizde sıra Balık burcunda… Sevgili Balıklar Ekim ayı size finansal gündemlerle geliyor. Ortaklı gelirleriniz ile ilgili güzel bir destek alacaksınız. Pasif gelirlerinizde artış, primli işlerinizde de bolca satış yapma şansı elde edeceksiniz. Bu ay özellikle bel bölgesi fazlasıyla hassas olacak. Sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Diğer yandan yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatında da bir konu sonuçlanabilir. Ekim ayının sonunda ise önemli ticari faaliyetler yapabilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz.




Pınar Kanbak
 
ekimmm (3).jpg


12 Ekim’de Mars’ın akrep burcuna geçişi bizlerin iş bitirici yönünü ortaya çıkaracak.14 Ekim 2023’te terazi burcunda gerçekleşecek olan bir Güneş Tutulması var. Bu tutulma özellikle; ilişkiler konusunda olumlu yönde ilerleyecektir. Evlenme kararı, aile olma, yuva kurma, eşler arasındaki problemler gibi konular gündeminiz olacak. Bu güneş tutulması özellikle burçları ilişkiler konusunda hareketlendirecek.

20 Ekim’de yönetici gezegenimiz Merkür’ün Güneş ile terazi burcundaki kavuşumu becerilerimizi fark etmek ve hayatımızı güzelleştirmek adına çok büyük fırsatları önümüze getireceği gün.

22 Ekim’de akrep burcuna geçecek olan Merkür ev ve iş düzenimizi gözden geçirmemiz gerektiğini ve detaylı incelemenizi sağlayacaktır.

23 Ekim güneşin akrep burcuna geçişi gündelik yaşantımızda yepyeni faaliyetleri gündeme getirecek.

28 Ekim’de boğa burcunda gerçekleşecek olan bir ay tutulması var. Bu tutulmada ki etkiler; doğa olayları, piyasa ile ilgili haberler, para birimlerinin değişmesi, bankalarla ilgili gündem içeren haberler olacaktır. Bu konularla ilgili biraz gerilmeler, zorluklar yaşayabiliriz. Gizli saklı konuları olan bakış açımız değişeceği gibi bilinmemesi gereken bilgilerin açığa çıktığı sürecin başladığı tarihtir.

Türkiye genelinde; büyük anlaşmalar, siyasetle ilgili kişilerin istifaları, sağlık problemleri gibi konular gündemde olacaktır.

29 Ekim’de akrep burcunda olan Merkür ve Mars kavuşumuyla empati yeteneğimize kullanmanın önemini fark edeceğiz. Duygusal konuşmalar içerisinde olacağız. Bizler detaylardan kaçmak istesek de detayların içine sürükleneceğimiz döngü başlangıcında olacağız. Doğru tarafı seçtiğinizden emin olmanız gereken gün içerisinde olacaksınız. Arka planda dönen konular öne çıkacak.



Elif Pehlivan


 
ekkkm.jpg

Koç Burcu
Ekim ayı içerisinde; sorun yaşadığımız kişiler, resmiyetle ilgili olan evraklar, mahkeme ya da devlet daireleri gibi bizleri sıkıntı içinde bulunduran konular hareketli bir şekilde geçecektir. Tutulmaların etkileri ile birlikte kendinizle ilgili yeni sorumluluklar edinebilirsiniz. Yatırımlarınız, mal varlıklarınız ile ilgili konular gündemde olduğu gibi, mevcut imkanlarınızı değerlendireceğinizle ilgili aydınlanma yaşayacağınız bir ay içerisine girdiniz. Sonuç alamadığınız konularla ilgili netlik kazanacaksınız. Hızlı düşünüp, hızlı uygulayacağınız zaman diliminde olacaksınız.Hakların ve adaletin döndüğü dönem döngüsü içerisindesiniz sevgili koçlar.


Boğa Burcu
Boğa burcu hem iş hayatına, hem de sağlığına bu ekim ayı içerisinde çok dikkat etmeli. Hijyen çok önemli. Duygusal bağlamda yaşadığınız sıkıntılardan kurtulup özgüven içinde olacaksınız.Yeni bir aşk, Yeni bir düzen ve yeni bir aile yapıları oluşabilir. İş hayatında istediğiniz gibi huzurlu çalışacağınız ortama kavuşacaksınız. Ekim ayı içerisinde sorunların çözümünü bulabilir, kendinizi güvende hissedeceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. Çevrenizin farkına varabilir insanların da sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz.


İkizler Burcu
Sizleri sıkan, fazladan uğraştıran ve duygulardan uzaklaştıran konuların etkileri gidiyor. Ekim ayı içerisinde aile ortamınızdaki konular ve işler gündemde olacaktır. Duygusal konularda şansınız ve yolunuz açık. Hayatınızı daha da güzelleştirebilmek için önünüze çok büyük fırsatlar ve şanslar gelecek. Hayatınızda daha da detaylı bakacağınız bir ay döngüsü içerisindesiniz. Bugüne kadar gizlenmiş saklanmış konulara olan bakış açınızı değiştireceksiniz. İç huzurunuzun farkındalığına varacaksınız. Her şeyin ortaya çıktığı zamandasın. Değişim ve dönüşüm ay içerisinde olduğun için her şey değişecektir. Bu ay içerisinde gelen şansları değerlendirmek istiyorsanız bu şansı kullanmaya istekli olun. Kariyerinizle ilgili zirve yapacağınız Ekim ayı içerisindesiniz.


Yengeç Burcu
Yengeç burcunda; bağımlılıklar, alışkanlıklar, aile konuları gündemde olacaktır. Özellikle duyguların korunması atalarla ilgili gelişmeler, sözler, sosyal çevremizdeki insanlar, maddi konumumuz ve miraslar gibi konular içerisinde olacaksınız. Yoğun, aktif bir çalışma içinde; grupların oluşması, iş hayatında kazandığın gelirler, ciddi anlamda hareketli bir şekilde yükseliş içerisine olacak. Satın alma taşınma gibi ev işlerine hızlanacaktır. Daha önce deneyip başarılı olamadığınız konularda başarı elde edeceksiniz. Ay sonuna doğru ;arkadaşlıklar ve sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler hakkında hareketlilik yaşamınız mümkün.


Aslan Burcu
Uzun zamandır haberini beklediği konularda aydınlanma yaşayacak. Uzun vadeli olmayan planlar, projeler hakla ilgili ilişkiler, sosyal çevre gibi konular hakkında şimdi yaşayacaksın. İkili ilişkilerle ilgili kararlarınız hızlanacak. Fiziksel ve duygusal konular gündeminiz olacak. Arkadaş çevrenizi ve seçimlerinizi değiştirebilirsiniz. Gizli düşmanlıklara dikkat etmeliyiz.Yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, miraslar gibi konular hakkında değişim yaşayacağınız süreçtesiniz. Duygusal anlamda bugüne kadar aramış olduğunuz mutluluğu buluyorsunuz. Ticari işlerle ve kariyerinizle ilgili hakkınızı alacağınız döngüdesiniz. Ay sonuna doğru aile konuları gündeminiz olacaktır.


Başak Burcu
Bu ay maddi konular, para akışları, güvenlik duygusu gibi konuları gündemde tutacaksınız. Ekonomik anlamda çalışmalar yapmak bunların netleştirmek için şanslı bir dönem içerisindesiniz. Maddi anlamda beklenti içerisinde olduğunuz konulardan olumlu sonuç alacaksınız. Ekonomik anlamda çalışmalar yapmak ve bunların neticelendirmek için önemli bir zaman dilimi içerisindesiniz. Hayatınızda oluşturduğunuz her değişikliğin, aldığınız her kararın olumlu sonucunu göreceksiniz. Bu sayede bunları kullanarak kendinize mutlu olacağınız ve mutlu edebileceğiniz yeni bir alan oluşturacaksınız.


Terazi Burcu
Arzu ettiği hayal ettiği konularda çok hızlı bir gelişme yaşayacak. Bu dönemde biraz sosyal çevresinin hafif bir baskısından dolayı psikolojik sıkıntılar çekebilir. Değerlerine özen göstermesi gerekiyor. Ay sonuna doğru; yeni doğuş konuları, evlilik haberleri gündem içinde olacak. Teklif alabileceğiniz, çevrenizin de desteği ile kendi girişimlerinizi gündeme getireceğiniz ve kazanç elde etmekle ilgili tereddütlerinizi aşacağınız gelişmelerle karşılaşacaksınız. Ev ve iş arasındaki sınırları yeniden belirleyeceksiniz. Ekonomik anlamda yükseleceğiniz ve güzel yatırımlar yapacağınız döngüler için adım atacağınız ay içerisindesiniz. Dışa dönük işbirliğine yatkın bir kişi olacaksınız.


Akrep Burcu
Duygusal travmalara dikkat etmemiz gerekiyor. Endişe ve korku içeren durumlar ya da ortamlardan uzak olmalısınız. İkili ilişkilerdeki belirsizlikleri çözüme kavuşturacaksınız. Bazı gerçekleri gün yüzüne çıkartacaksınız. İçinizdeki iyi niyetin ölmesine ya da bastırılmasına izin vermeyin. Bu duygularınızı başka insanlara ya da konulara bağlamayın. Öğrendiklerinizin sizin için her zaman yeterli olmayacağını bilmelisiniz. Ay sonuna doğru size açıkça düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler, iş alanlarınız; en önemlisi vekalet verdiğiniz insanlar, avukatınız gibi konular hakkında hareketlilik yaşamınız mümkündür. Hayatınızla ilgili planları detaylandırabilir ve bunlarla ilgili stratejiler oluşturabilirsiniz.


Yay Burcu
Arkadaşlıklar, sosyal çevrede çok etken olduğunuz güzel çalışmaları içeren toplumsal değişimler ve bunun içinde dernekler, sosyal ortamlar, etkinlikler gibi konularda yoğunluk yaşayacaksınız. Hayatınızdan, kariyerinizden kazandığınız gelirlerle daha iyimser daha yardımlaşma yapacağınız destekçi olacağınız bir döngüde olacaksınız. Çabalarınızı hedeflerinizi ve yeteneklerinizi net bir şekilde ortaya koyduğunuz bir ay içerisinde olacaksınız. İç dünyanızla meşgul olacağınız bir dönemdesiniz. Şehir değiştirme, hane iş ortamı ve koşullarınızda bir takım değişmeler yaşayabilirsiniz. Gelir getirici faaliyetlerin hızlanması ve sorunların çözülmesine yardımcı olacak bir şans elde edeceksiniz. Ay sonuna doğru ise iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, sağlık, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar gibi konular hakkında hareket yaşayacaksınız.


Oğlak Burcu
Patronlarla olan ilişkileriniz, başarı, göz önünde olma, kariyerde yükselme çabası, anne ile ilgili konular hakkında bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız gibi şans ve risk taşıyan işler hakkında olumlu yönde ilerleyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Ekim ayının ortalarından sonra hayatınızda yepyeni açılan sayfalar olacak başlangıçlar yapacaksınız. İş hayatınızla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapılacak. Her şeyin en iyisini yapma isteğiniz ve arzunuz artacak. Maddi ve manevi yatırımlarınızın karşılığını alacaksınız.


Kova Burcu
Daha çok; eğitim, yurt dışı planlarını içeren ve toplumla birlikte nasıl bir arada olunur, bunlarla nasıl başa çıkabilirim ve bir harita oluşturabilirim duyguları içerisinde olacaksınız.Bu ay başlayacak olan ilişkileriniz evlilik yolunda ilerleyebilir eğer evliysek de çocuk gündemde olabilir. Yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayacaksınız. Bilinç altınızda tuttuğunuz her şeyin yerini değiştirip, bazı konuları ortadan tamamen kaldıracaksınız. Kişisel gelişiminizdeki yeniliklere kariyerinize taşımaya başlayacaksınız. İş hayatınızla ilgili konulardaki yaklaşımlarınızı bu süreç içerisinde değiştirmeniz gerekiyor. Ay sonuna doğru yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar ve alışkanlıklar, ev aile içi durumlar, özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler miras konuları ciddi anlamda gündemde olacaktır.


Balık Burcu
Maddi anlamda biraz temkinli ve dikkatli olacağımız bir ay içerisindeyiz. Ölümler, yeniden doğuş konuları, ödenmek zorunda olan bazı borçların resmi kurumlarla ilgili olan ilişkilerimiz bunlar gündemde olup bizi birazcık zorlayabilecek. Ancak ay sonuna doğru biraz daha bu problemlere ortak nokta bulabileceğiniz kişilerle karşılaşma ve bunların yardımıyla birlikte uzlaşma yaşayacağız. Sorunları çözme konuları gündemde olacak. Kardeşler ve yolculuklarla ilgili yoğun bir dönem içerisinde olacağız. Daha önce kariyerimizde istediğimiz yükseliş için zemin hazırladığımız bir ekim ayı içerisindeyiz. Aşk hayatınızda beklediğiniz mutlu sona yaklaşacaksınız. Dengenizin bozulduğu durumları daha iyi görebilir ve bunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendinizi ve hislerinize önemsemeye başlayacaksınız ve hayata karşı gardınızı indireceksiniz.



Elif Pehlivan
 
X