- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
- 23
Park besik icin yatas onlinedan almistim hic begenmedim, bir tarafi sert bir tarafi yumusak diyor bunu belirten bir isaret yok yatakta, iade de kabul etmiyorlar, nereden alirsan al online alma derim.Kızlar bende Elele madre park yatak var onun kendi süngeri var biliyorsunuzdur. Kızıma hala reflu yatağı kullanıyorum ama yakın zamanda düz yatirmayi düşünüyorum
Beşiğin süngeri yumuşak olduğu için kullanmayı düşünmüyorum
Bana yatak önerir misiniz beşiğin içine
Ben de olmadım Dr 4 aya kadar normal dedi o kadar uzamaz inşallahKızlar doğumdan bu yana 64 gün geçti ben hala regl olmadım. Ne zamana kadar normal acaba bu durum? Regl olanlar ne zaman oldular
Benim kızım kendini hala 2 günlük sandığı için her gece 2-3 saatte bir emmek için uyanır emer uyurKuzum ben daha dün dr uma sordum bizim kız 10 30 da uyur her gece ,her sabah 6:30 da uyanır hocam uyandirmali miyim dedim 8 saat açlık var yani o da hayirr aksine sevinmelisin bebeğin uyku duzeni var dedi artık ac kalabilirmis biliyorsunuz ben uyandirmiyordum zaten kilo alımına da çok iyi dedi kotu olma artık büyüdü bebisler
Ahaha ben de aksine ne yapsam da işe gitmesemin derdindeyimDün eşim işe gitmemeyecekti oo iyi dedim 1 saat çocuğa bakta uyuyayım baktım diyor ki ben işe gidiyorumgerçekten dünyanın en zor işi olabilir yaa ben bile bazen işe başlayınca biraz dinlenirim diyorum asdfghh ( işte örnek anne baba )
Vallahi bisey yapmiyorm sadece her gunaynisaatte besigine yatiriyorum 22 30 da uyuyor tek rutinimiz aynı saatte ondan önce alttemizligi iki memeyi emzirme kapanisBenim kızım kendini hala 2 günlük sandığı için her gece 2-3 saatte bir emmek için uyanır emer uyurNasıl basariyorsun canım gece kesintisiz uyumasını yoksa kendi mi düzene girdi rutinin var mı uykudan önce
Dün gece çocuğa vaktı 5 10 dakika sonra diyorki annesi al bşraz sen bak, sabahtan beri hiç bakmamışım gibi dedim. Özlemişsindir ya bu özlenmez mi filan diyor aldım çocuğu özledim evet ama bir daha beni çocukğumu alet etme beni çocuktan vurmaya kalkma dedimAy çok sinir oldum canım ya neyse geçecek bu günler , onların ayıbı ve terbiyesizliği , gerçekten çok zor , eşler anlayışsız maalesef, sanki çocuk tek kadınlarınmış gibi davranıyorlar , yani erkeklerin %85 böyledir diye düşünüyorum, sabır et canım biraz büyüsünler rahatlarsın inşallah
Kaçta odaya gidiyorsun canım.. ben dün 9 da gittim alt değiştirme oynama emme kiyap okuma derken 10 da uyudu biz bir mutlu olduuk sonra 10.10 da kalktıVallahi bisey yapmiyorm sadece her gunaynisaatte besigine yatiriyorum 22 30 da uyuyor tek rutinimiz aynı saatte ondan önce alttemizligi iki memeyi emzirme kapanisdisarda olsak bile uyku saatini kaçırmamak için eve dönüyoruz
Bu 22 30 u ben bulmadım kuzu her bebisin uyku saati farklı uyku sinyallerini baktim her akşam 22 30 dauyku sinyali verdi iki üç gün sonra ben aynı saatlerde uyutmaya basladim masallah diyim krizsiz uykuya daliyor bebisler rutin seviyo sadece gece besigine yatiriyorum gündüz uykuları hep odasinda gece olduğunu ordan anladığını düşünüyorumKaçta odaya gidiyorsun canım.. ben dün 9 da gittim alt değiştirme oynama emme kiyap okuma derken 10 da uyudu biz bir mutlu olduuk sonra 10.10 da kalktıyanında olup pış pışa devam ettiğim halde 11.20 ye kadar uyumadı bide salona geçtik uyumuyor bari papatya çayı içeyim dedim 12 de uyudu şükür erken uyudu diye sevindim
Maşallah canım güzel büyümüşBenimkide memeyi almamaya başladı bir haftadır yani son emdiğinin üstünden 4 saat geçmezse almıyor
Kilo 6200 (5300)
Boy 63 (58)
Baş çevresi 40 (38)
Resmen memeyi tutturmada kavga ediyoruz yok inatla istemiyo
Balgamı da var geçmek bilmiyor
Bugün 91 günlüğüz
Peki beşiğine yatırıp pis.pis mi yapıyorsun destek var mıVallahi bisey yapmiyorm sadece her gunaynisaatte besigine yatiriyorum 22 30 da uyuyor tek rutinimiz aynı saatte ondan önce alttemizligi iki memeyi emzirme kapanisdisarda olsak bile uyku saatini kaçırmamak için eve dönüyoruz
Ilk zamanlar salliyordum beşiği uyuyordu ama sonra bizim kıza bisey oldu sallamaktan nefret eder oldu bi anda ağlar oldu ben de sallamadan saçını okşamak alnına parmakla gezdirme yaparak piss piss piss sesiyle uyutmaya basladim simdi bu şekilde uyuyor dr a soyledim o da bir destek zamanla onu da bırak yavas yavas kendisi uyusun dedi temasla uyutuyoruzPeki beşiğine yatırıp pis.pis mi yapıyorsun destek var mı
Senle komşu olmayı çok isterdim birlikte çıkarır yürür uyuturdukBugün cuma olduğuna göre bim gezmesi ve parkta bimden alınan kitapları okuma , ve uyuma
Canım her eş yapmıyor , Allah var benim eşim hamilelik döneminde yapıyordu ama artık yapmıyor , ben evde çalışmak için evlenmedim diyor yeter ya yoruldum beni bırak diyor , yani artık bebeği anneme verip gelip ev işlerini yapıyorum , çok sinir oluyorum öyle söylediğinde evlenmeseydin dedim , evlilik böyle , herkesin hayatı böyle , sen oyun mu oynicaz sanıyordum@DusunceBulutu
Ah kuzumev işi yapmak sadece bizim görevimiz değil çocuk bakmak da öyle tek başımıza yapmadık sonucta yapacak yemek de yapacak çocuk da bakacak sen hepsine kosturamazsin hatta kendine vakit ayır baksin çocuklara sen çık evden bi nefes al valla ben her seferinde yemek yapamıyorum çocuktan diyorum sen yap ben yapamadım ya da ben bunaldım dışarı cikicam diyorum sütümü sagiyorum veriyorum kocaya çıkıyorum dışarı bi kardeşimle kahve içmek bile iyi geliyo insana seni böyle caresizlik duygusu içinde bırakmasına b3n olsaydım izin vermezdim simdi doldurmak da istemiyorum seni bi de ustune kv ne sikayet ediyormuş yok ya tek senin görevin değil sen ona bakarsan wc ye bile zor giden dus alsan sevinen bi haldesin valla sinir oldum şu an okuyunca
Beşikte mi uykuya dalıyor? Benimkinin de kendi saati var tabi ki gece 1Bu 22 30 u ben bulmadım kuzu her bebisin uyku saati farklı uyku sinyallerini baktim her akşam 22 30 dauyku sinyali verdi iki üç gün sonra ben aynı saatlerde uyutmaya basladim masallah diyim krizsiz uykuya daliyor bebisler rutin seviyo sadece gece besigine yatiriyorum gündüz uykuları hep odasinda gece olduğunu ordan anladığını düşünüyorum
Ayy ne güzel olurdu bana da yaSenle komşu olmayı çok isterdim birlikte çıkarır yürür uyuturduk
Ay benim kız da yaniBenim kızım kendini hala 2 günlük sandığı için her gece 2-3 saatte bir emmek için uyanır emer uyurNasıl basariyorsun canım gece kesintisiz uyumasını yoksa kendi mi düzene girdi rutinin var mı uykudan önce
Kuzum benimki de öyleydi bi gece uyumadan önce dedim ki bisey sorcam sana babalık yüklenmedi sanirim dedim o zoruna gitti o günden beri bana of pof yapmıyor yoksa her çocuğu al dediğimde ikimizde birbirimize ne kadar yorgun olduğumuzu ikna etme çabasına giriyorduk bi yarış vardi ben yorgunum hayır ben daha yorgun diyeCanım her eş yapmıyor , Allah var benim eşim hamilelik döneminde yapıyordu ama artık yapmıyor , ben evde çalışmak için evlenmedim diyor yeter ya yoruldum beni bırak diyor , yani artık bebeği anneme verip gelip ev işlerini yapıyorum , çok sinir oluyorum öyle söylediğinde evlenmeseydin dedim , evlilik böyle , herkesin hayatı böyle , sen oyun mu oynicaz sanıyordumkızım ağlıyor of pof yapıyor , ya dedim yorgunum bide senin of pofunu çekemem oyuncak bebek mi Doğucak sandın , yani her eş yardım etmiyor anlayışlı olmuyor benim eşim max 1 saat tuta biliyor , akşamları tut ben yürüyüşe gideyim diyorum olmaz diyor ben tutamam
Sanki biz kendimizinkine ek elin adamının donlarını yıksyıp yattıgı yeri toplamak için evlendik...Canım her eş yapmıyor , Allah var benim eşim hamilelik döneminde yapıyordu ama artık yapmıyor , ben evde çalışmak için evlenmedim diyor yeter ya yoruldum beni bırak diyor , yani artık bebeği anneme verip gelip ev işlerini yapıyorum , çok sinir oluyorum öyle söylediğinde evlenmeseydin dedim , evlilik böyle , herkesin hayatı böyle , sen oyun mu oynicaz sanıyordumkızım ağlıyor of pof yapıyor , ya dedim yorgunum bide senin of pofunu çekemem oyuncak bebek mi Doğucak sandın , yani her eş yardım etmiyor anlayışlı olmuyor benim eşim max 1 saat tuta biliyor , akşamları tut ben yürüyüşe gideyim diyorum olmaz diyor ben tutamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?