2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bende Elele madre park yatak var onun kendi süngeri var biliyorsunuzdur. Kızıma hala reflu yatağı kullanıyorum ama yakın zamanda düz yatirmayi düşünüyorum
Beşiğin süngeri yumuşak olduğu için kullanmayı düşünmüyorum
Bana yatak önerir misiniz beşiğin içine
Biz işbir yataktan aldık, yataş twiny yorumlarında çöküyor diye okudum o yüzden onu almadım

Merhaba uyku tulumlarinda LCW de facto e bebek içleri hep elyaf dolgulu. Alıp kullananlarda bebeklerde polyester dolgu nedeniyle terletme sorunu oldu mu

Ya benimki de sadece anne sütü alıyor eger cok yaptıysa hafif bi kaka kokusu oluyor bence enfeksiyonda bahsedilen koku bu değil dahs kötü bi koku olmalı rahim enfeksiyonunda da kötü koku diyolardı mesela bi arkadasım oldu gunde 3 kere yıkansa gecmeyen bi kokuymus o hesaptan düşünüyorum ama. Hele oyle ishale yakınsa bildigin kaka kokuyor ama baska bişey kokmuyor bilemedim

Osman hoca diyo 8 9 saat aralıksıx uyuyabilirler diye sanırım 3. Ay videosunda
Umarım normal bir durumdur ya

Kızlar bebeklerinizin kakası kokuyor mu benim bebeğin ki sarı sulu ve baya kokulu. Osman hoca videosunda bağırsak enfeksiyonu olabilir gibi bir şey demiş. 3. Ay kontrolünde doktora soracağım da daha 2 hafta var beklemeyip hemen mi gitmeliyim bilemedim sizler de benzer durum var mı?
Sen üşüttüysen de olabilir.benim gazım olduğunda sanki onun kakası da kokuyor.hep olmuyorsa sıkıntı yoktur

Kızlar 2 çocukla buraya pek giremiyorum geçen gün 2 ay aşımızı olduk.gitmişken spiralı sordum 2 hafta sonra beta baktırıp sonucunu götürücem öyle takacaklar.
Gündüz emzirmekle ve alt değiştirmeyle geçiyor.büyüğünde bezi olduğu için kardeşini ne zaman bezlesem o da hemen yapıp yanıma gelip çiş diyor 😅
İkisini aynı anda uyutunca 1 ya da 2 saatim oluyor onda da uzanıp dinleniyorum yemek yiyorum evi toplayamıyorum.dün kv geldi evi topladı süpürdü eşim hemen onun yanında annem eve düzen getirdi diye bana laf vuruyor onunda hoşuna gidiyor neyse dedim sustum.aşı kartını arıyordum eşim yine laf vurdu.kv çantandan çıkarmasan kaybolmaz dedi neyse ona da sustum. Eşim yine bir şeye laf vurdu ben gün içinde aç karnımı zor doyuruyorum dedim.kv ordan şu.. kadın 3 çocukla nasıl da her işini hallediyor dedi.dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü millette ne karılık var biz yapamıyoruz hem onun annesi geliyordur benim burda kimim kimsem yok sen kırk yılın başı geliyorsun dedim dayanamadım ağladım ordan demesin mi bunda ağlıcak ne var diye.sinirimden gözümün yaşını sildim bundan sonra sen gelmeden evi toplar öyle çağırırım kimseden yardım istemem dedim.evinize gelmem diye tehdit etmeye başladı iyi ben de sana gelmem dedim. yalnız olmak zaten zor.biri kucaktayken diğerine yemek yapmak, emzirirken diğerine yedirmek, birini uyutmaya çalışırken diğerini pışpışlamak zaten zor bir de bunlar tuzu biberi oluyor.keşke anlayışlı insanlar olsa etrafımda.eşime bir daha ananın yanında böyle konuşursan defol git onun evine dedim.yatıp uyuyamadım da kızım 24 ay uyku gerilemesi yaşıyor gece 1 e kadar oturmaya başladı bir de onla uğraşıyorum.neyse işte içimi döktüm biraz. 2.çocuk düşünenler yardımcı olacak insan varsa düşünsün ama böyle laf vuracak insanlarsa hiç düşünmeyin

Ben 1 aydır duz yatağa geçtim yastıksız yatiriyorum dr a sordum sıkıntı yok dedi cunku sigmiyor kendini kaydira kaydira yatakta buluyordum 🤣

Evet kuzum sığıyor küçük benimki

Ben 1 aydır düx yatakta yastıksız yatırıyorum çünkü kayıyordu

Evet bizimki hala sığıyor 🥲 gece yerinde durmuyor o ayrı yan korumalıklardan kendini sarkıtıyor yatağa doğru, yani orası o boş olsa yere düşecek o derece
Aynen benim ki de öyle etrafa set yaptım. Kafası sarkıyır hep ayakları da kayıyor. Ben de 2 gündür yatağa geçtim ama yatağı da ayarlanıyor bal tarafını bir kademe yüksek yaptım yine reflu özelliği var yani. Çocuk rahatla yatsın ya

Kızlar bende Elele madre park yatak var onun kendi süngeri var biliyorsunuzdur. Kızıma hala reflu yatağı kullanıyorum ama yakın zamanda düz yatirmayi düşünüyorum
Ben yataş twiny almıştım.

Kızlar 2 çocukla buraya pek giremiyorum geçen gün 2 ay aşımızı olduk.gitmişken spiralı sordum 2 hafta sonra beta baktırıp sonucunu götürücem öyle takacaklar.
Gündüz emzirmekle ve alt değiştirmeyle geçiyor.büyüğünde bezi olduğu için kardeşini ne zaman bezlesem o da hemen yapıp yanıma gelip çiş diyor 😅
İkisini aynı anda uyutunca 1 ya da 2 saatim oluyor onda da uzanıp dinleniyorum yemek yiyorum evi toplayamıyorum.dün kv geldi evi topladı süpürdü eşim hemen onun yanında annem eve düzen getirdi diye bana laf vuruyor onunda hoşuna gidiyor neyse dedim sustum.aşı kartını arıyordum eşim yine laf vurdu.kv çantandan çıkarmasan kaybolmaz dedi neyse ona da sustum. Eşim yine bir şeye laf vurdu ben gün içinde aç karnımı zor doyuruyorum dedim.kv ordan şu.. kadın 3 çocukla nasıl da her işini hallediyor dedi.dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü millette ne karılık var biz yapamıyoruz hem onun annesi geliyordur benim burda kimim kimsem yok sen kırk yılın başı geliyorsun dedim dayanamadım ağladım ordan demesin mi bunda ağlıcak ne var diye.sinirimden gözümün yaşını sildim bundan sonra sen gelmeden evi toplar öyle çağırırım kimseden yardım istemem dedim.evinize gelmem diye tehdit etmeye başladı iyi ben de sana gelmem dedim. yalnız olmak zaten zor.biri kucaktayken diğerine yemek yapmak, emzirirken diğerine yedirmek, birini uyutmaya çalışırken diğerini pışpışlamak zaten zor bir de bunlar tuzu biberi oluyor.keşke anlayışlı insanlar olsa etrafımda.eşime bir daha ananın yanında böyle konuşursan defol git onun evine dedim.yatıp uyuyamadım da kızım 24 ay uyku gerilemesi yaşıyor gece 1 e kadar oturmaya başladı bir de onla uğraşıyorum.neyse işte içimi döktüm biraz. 2.çocuk düşünenler yardımcı olacak insan varsa düşünsün ama böyle laf vuracak insanlarsa hiç düşünmeyin
Okadar üzgünüm ki anlayışsız insanlardan nefret ediyorum ya. Sorsan onlar da çocuk büyüttü odaya koy bi başına bırak sen yemek temizlik yap öncedenmiş onlar şimdiki çocuklar da öyle değil anneler de okadar bilinçsiz değil. Bir de iki çocuk varmış sizde. Bana böyle şeyler söyleyen böyle şeyler söylenmesine izin veren adamı evde koca diye tutmazdım şahsen ama yangına körükle gitmeyeyim olan olmuş. Siz canınızı sıkmayın evlatlarınızın keyfini çıkarın afedersiniz eşşek osursun boşverin derim ben takmayın.

Kızlar günaydın 🌞 ☀️

Ben 6 saat bebeğim yaklaşık 8 saat uyumuşuz 😳 önce onu yıkadım karnını doyurdum uyuttum sonra kendim duş alıp uyudum ikimizde bayılmışız 🥹 kötü oldum şu an normalde ya o uyanır ya da ben uyanırdım bi gözümü açtım saat 06:46 🤦🏻‍♀️
Günaydın canım ne güzel işte niye kötü oldun ?
Bende hiç uyumadım 🥲🥲🥲 gece 1 buçuk uyandı sabah 6 buçuğa kadar , sonra uyuttum zorla saat 7 buçuk uyandı ben artık uyanamadım 8 buçukta zorla uyandım çok ses yaptı artık uyandım , sürekli susması için meme veriyordum en son artık kanmadı memeye 🤣🤣

İkisini aynı anda uyutunca 1 ya da 2 saatim oluyor onda da uzanıp dinleniyorum yemek yiyorum evi toplayamıyorum.dün kv geldi evi topladı süpürdü eşim hemen onun yanında annem eve düzen getirdi diye bana laf vuruyor onunda hoşuna gidiyor neyse dedim sustum.aşı kartını arıyordum eşim yine laf vurdu.kv çantandan çıkarmasan kaybolmaz dedi neyse ona da sustum. Eşim yine bir şeye laf vurdu ben gün içinde aç karnımı zor doyuruyorum dedim.kv ordan şu.. kadın 3 çocukla nasıl da her işini hallediyor dedi.dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü millette ne karılık var biz yapamıyoruz hem onun annesi geliyordur benim burda kimim kimsem yok sen kırk yılın başı geliyorsun dedim dayanamadım ağladım ordan demesin mi bunda ağlıcak ne var diye.sinirimden gözümün yaşını sildim bundan sonra sen gelmeden evi toplar öyle çağırırım kimseden yardım istemem dedim.evinize gelmem diye tehdit etmeye başladı iyi ben de sana gelmem dedim. yalnız olmak zaten zor.biri kucaktayken diğerine yemek yapmak, emzirirken diğerine yedirmek, birini uyutmaya çalışırken diğerini pışpışlamak zaten zor bir de bunlar tuzu biberi oluyor.keşke anlayışlı insanlar olsa etrafımda.eşime bir daha ananın yanında böyle konuşursan defol git onun evine dedim.yatıp uyuyamadım da kızım 24 ay uyku gerilemesi yaşıyor gece 1 e kadar oturmaya başladı bir de onla uğraşıyorum.neyse işte içimi döktüm biraz. 2.çocuk düşünenler yardımcı olacak insan vars düşünsün ama böyle laf vuracak insanlarsa hiç düşünmeyin
Ohh yavrum kıyamam sana bu kv'ler insanı deli etmek için varlar. Tek çocuk 2 çocuk fark etmiyor onlara yeterli laf sokacak ortam olsun.. üzme tatlı canını. Sen de ona laf sok. Bilmem kimin kv'si her gün gelip yemek yapıyormuş de her hafta para gönderiyormuş destek olmaya de. Her geldiğinde bebeğe oyuncak getiriyormul 1 paket bez alıp heliyormuş de ne bileyim salla dur 🤣🤣 ayrıca bu gece kocan geldiği gibi ver eline marulu salata yapsın aynı zamanda çocuklardan birine baksın. Yemek sonrası bulaşığı toplasın ve çayı koysun. Çocuğun birini banyo yaptırsın üstüne de meyve soysun. Laf sokmayı biliyorsa evin yarı işini de yapmayı bilsin. Ananın yanındaki konuşmaya benzemez bu işler diye de cevap ver 😅🤣 bir de şey var ben bu çocukları babamın evinden getirmedim ya🤣

Bende aynı yataktan aldım süngeri iyi ya çok yumuşak değil , 5 cm lik mi süngeri ? Ben elele’nin kendi sitesinden aldım

Kızlar günaydın 🌞 ☀️

Ben 6 saat bebeğim yaklaşık 8 saat uyumuşuz 😳 önce onu yıkadım karnını doyurdum uyuttum sonra kendim duş alıp uyudum ikimizde bayılmışız 🥹 kötü oldum şu an normalde ya o uyanır ya da ben uyanırdım bi gözümü açtım saat 06:46 🤦🏻‍♀️
Ha şimdi anladım sen gece kalkıp emzirmedin o yüzden kötü oldun , canım gece uyandırmayın diyorlar dr’lar , uykuları bozuluyormuş , acıkırsa ister zaten , 6 saat arralıksız uyuya bilir

Kızlar bebeklerinizin kakası kokuyor mu benim bebeğin ki sarı sulu ve baya kokulu. Osman hoca videosunda bağırsak enfeksiyonu olabilir gibi bir şey demiş. 3. Ay kontrolünde doktora soracağım da daha 2 hafta var beklemeyip hemen mi gitmeliyim bilemedim sizler de benzer durum var mı?
2. ay kontrolünde koktuğunu belirtmiştim başka endişelerimde vardı kaka tahlili vs istedi sonuca normal dedi 🤷‍♀️ Sizde bir sorun içiniz rahatlasın

Kızlar günaydın 🌞 ☀️

Günaydın
Ohh ne güzel olmuş dinlenmişsiniz 🩵

Yaselii Yaselii Salon Kadini Salon Kadini

Bende bugün kontrole gittim.

Bebek bu ay sadece 550 gram almış.

6 kilo..

Ve sadece 1 cm uzamış 🙄

Baş çevresi geçen ay 38.5 di Bu ay 40..

Sadece bunlara bakıldı. Bıngıldak kontrol edildi. Eve geldik.

Üzüldüm ama oysa ki aynı duzende emiyo bebek . Sütüm de var.

Niye yarım aldı anlamadım 🥺

Hatırlıyorum sen annenden de çektin hamileyken
Bak işte eğer eşin seni korusaydı o terbiyesiz kadın sana tek laf edemezdi bakış bile atamazdı
Senin sorunun gerçekten eşinde anasına o laf etme hakkı veriyor
Sorsan Allah'a inanırlar ama 1 gram korkuları yok senin gözlerinden akan her damla yaşın hesabı bir gün sorulacak
Sen çok güçlü bir kadınsın bunu hiiiç unutma her zaman dimdik dur onlara cevabını verdiğin zaman gibi ağlamış olmanda da sorun yok sinirlerin yıprandığından kaynaklı ağladın

Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim en iyisi kv den uzak durun ondan gelen iyilik allahtan gelsin oğluyla birbirinden destek görüp üstüne gelmişler
Bu günlerde geçicek elbet ama yaşatılanlar unutulmuyor

Günaydın canım ne güzel işte niye kötü oldun ?
Bende hiç uyumadım 🥲🥲🥲 gece 1 buçuk uyandı sabah 6 buçuğa kadar , sonra uyuttum zorla saat 7 buçuk uyandı ben artık uyanamadım 8 buçukta zorla uyandım çok ses yaptı artık uyandım , sürekli susması için meme veriyordum en son artık kanmadı memeye 🤣🤣
Canım hiç geceye doğru banyo yaptırmayı denedin mi , özellikle yarı aç olsun üstüne bi güzel karnı doyunca mışıl mışıl uyuyor

Ben ilk defa bu kadar uzun uyudu diye kötü oldum , bizim dr umuz max 4 saat uyusun demişti tabi uyuyunca uyandırmayın diyen dr larda var ama çok keyifli uyandı yani çok acıksa bu kadar keyifli olmazdı

Back
X