- 29 Ekim 2021
- 1.484
- 1.492
- 83
YaaHayırlı olsun :)
Bence sıkmaya devam et. Bizim de öyle kaldı ilaç da vermemişti ekstra olarak herhangi bir şey. Sonra kimyasal yakma yapmak zorunda kaldı 2 kez göbeğe ve bebeğin canı çok yandı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaHayırlı olsun :)
Bence sıkmaya devam et. Bizim de öyle kaldı ilaç da vermemişti ekstra olarak herhangi bir şey. Sonra kimyasal yakma yapmak zorunda kaldı 2 kez göbeğe ve bebeğin canı çok yandı![]()
Yok hayır ben ilk 3 gün süt az diye ve sarılık var diye vermiştim. O günlerde de öyle bi sorunu yoktuMama veriyor musunuz? Benim oğlum da öksürdü birkaç kez sonra farkettim mama dilinin üstünde topaklanıyor bazen kalıyor onlar rahatsız ediyor. Doktor gazlı bezle temizleyebilirsiniz dedi arada temizliyoruz
Kızlar evde yokken bile ev izleme özelliği de varmış. Öve öve bitirmedim ama tam fiyat performans ürünü.Kızlar bu ürünü dün baya denedik keşfettik. Çok işe yarıyor gerçekten. Gece kayıtı da var.
Bu gece sabaha kadar ne kadar uyandığımi bebekle ilgilendigimi farkettim. Annelik gerçekten çok kutsalmesela mutfakta işiniz olsa kış balkonunda oturmak isteseniz İki de bir kalkmaya gerek Yok. Cep telefonunuza programı kurup bebeğinizin her hareketini izliyorsunuz mızlansa duyuyorsunuz. Çok güzelmiş ya iyi ki almışım dedim
Canım bunu bebek belirler. 30 yapçaksın baktın daha içicek gibi bi 30 daha yapıcaksın... ya da direk 60 yap içtiğini içsin içmezse gerisini dökersin.. 3e günlüğe 30 az da gelebilir doyanilir deKizlar merhaba benim bebeğim 32 günlük meme reddi var bende mamaya başladım 2 saatte bir 60 ml mama yeterli mi acaba ?
Ya bana Dr mamayı arttırabilirsin dedi(sarılık değeri 14) gündüz ve gece 30’ar olacak şekilde günde toplam 60 veriyorduk. Gece 3 defa 30 verdim gündüz de 3 defa 30 verdim hepsini de meme sonrası verdim bir güzel içti. Aktif şekilde kaka da yapıyor. Yine de fazla mı mama veriyorum diye düşündüm.Canım bunu bebek belirler. 30 yapçaksın baktın daha içicek gibi bi 30 daha yapıcaksın... ya da direk 60 yap içtiğini içsin içmezse gerisini dökersin.. 3e günlüğe 30 az da gelebilir doyanilir de
Benimki 42 günlük 3 saatte bir 120 ml mama 120 ml anne sütü sağarak veriyorum tabi mama almıyor.Kizlar merhaba benim bebeğim 32 günlük meme reddi var bende mamaya başladım 2 saatte bir 60 ml mama yeterli mi acaba ?
120ml sütünüz geliyor mu maşallahBenimki 42 günlük 3 saatte bir 120 ml mama 120 ml anne sütü sağarak veriyorum tabi mama almıyor.
Canım marka link alabilir miyim, bebek düşer mi korkusu var bende hep slinge karşı, dayanıklı oluyor muKızlar tekseniz evde sling deneyin mutlaka ben az evel öyle yemek yaptım ve uyudu slingte anlık kurtarıcı oluyo ilk 3 aylık süreçte iş görür
Bide sürekli kucakta kolum ağrıdı artık benim gazı oldukça ağlıyo ve kucak istiyo
Ya slingle Emzirme nasıl yapıyorsun çıkarıyor musun? Benimlş koyunca hemen emmek istedi komple çıkardım mecbur bşr daha da deneyemedimKızlar tekseniz evde sling deneyin mutlaka ben az evel öyle yemek yaptım ve uyudu slingte anlık kurtarıcı oluyo ilk 3 aylık süreçte iş görür
Bide sürekli kucakta kolum ağrıdı artık benim gazı oldukça ağlıyo ve kucak istiyo
Canım marka link alabilir miyim, bebek düşer mi korkusu var bende hep slinge karşı, dayanıklı oluyor mu
Ya slingle Emzirme nasıl yapıyorsun çıkarıyor musun? Benimlş koyunca hemen emmek istedi komple çıkardım mecbur bşr daha da deneyemedim
Kızlar doktorumuza tekrar yazdım, gaz sancıları ciddi bir hal almaya başladı diye. Şu şu damlaları kullanabilir miyim dedim, her zamanki gibi bitkisel dahi olsa hiç bir damlayı kesinlikle önermiyorum, ilerde bağırsak yavaşlamasina sebep oluyor, sadece biogaiaya devam et dedi. Ben ne yapicam şimdi? Bebeğim resmen uykusunda ikiniyor ağrı çekiyor![]()
Bugün bizimde çok kötü ya gaz
Sabahtn beri doğru düzgün uyumadı emiyo sakinliyo yatırıyorum uyanıyo ağlamayla gazdan
Hele 1 saat evel ağlama krizine girdi hiç sustramadık dışarda gezdik biraz
Bende biogaia kullanıyorum doktor bunu vermişti akşm verdkçe rahatlayıp uyuyodu gece 2 3 saat ama dün geceden beri tamamen rahtlatmıyoinş geçici bişeydir internettede 4 6 hafta arası gaz en yoğun döneme girer diyo kalıcı olmazda geçer
Biz de simdilk sadece biogaia kullanıyoruz her gün öğlen 13.00 da veriyorum, acaba akşam yatmadan önce mi versem ki40. Günler en yoğun sonra gitgide azaliyormus, şu 10 gündür perişan olduk artık
Ben de deneyeyim bir daha o zaman arada sakin yakalarsam filanBen emzirip koyuyorum işim varsa ve durmuyosa bazen bnmde koysamda durmuyo tabi emzk verdim azda öyle sakinledi içinde
Normalde emziği tutmuyo ama çok arada işte
Bugün bizimde çok kötü ya gaz
Sabahtn beri doğru düzgün uyumadı emiyo sakinliyo yatırıyorum uyanıyo ağlamayla gazdan
Hele 1 saat evel ağlama krizine girdi hiç sustramadık dışarda gezdik biraz
Bende biogaia kullanıyorum doktor bunu vermişti akşm verdkçe rahatlayıp uyuyodu gece 2 3 saat ama dün geceden beri tamamen rahtlatmıyoinş geçici bişeydir internettede 4 6 hafta arası gaz en yoğun döneme girer diyo kalıcı olmazda geçer ya
Şöyle bir tutuş şekli var bebekleri gaz iyi çıkıyormuş. Bir arkadaşım önermişti. İnstagramda da video denk geldi. Atıyorum..Biz de simdilk sadece biogaia kullanıyoruz her gün öğlen 13.00 da veriyorum, acaba akşam yatmadan önce mi versem ki40. Günler en yoğun sonra gitgide azaliyormus, şu 10 gündür perişan olduk artık