2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar bebeğimin yumurtalıkların daki lekeyi bugün dra gösterdim hemanjiyom olabilir hematoloji görsün dedi varmi böyle bişey duyan yada başına gelen
Görümcemin kızında vardı leke gibi değil ben gibiydi hatta geçti zamanla. Hemanjiyom geçici diye biliyorum dr osman gönülalın paylaşımları oluyordu ara ara, videolarına bakabilirsin

Nasıl bir leke kırmızı mı
Gündüzleri solup mor gibi oluyor akşamları kırmızı ve canlı bi renk oluyo
Görümcemin kızında vardı leke gibi değil ben gibiydi hatta geçti zamanla. Hemanjiyom geçici diye biliyorum dr osman gönülalın paylaşımları oluyordu ara ara, videolarına bakabilirsin
Bizimki ben gibi kabarık değil cildiyle aynı düzeyde leke gibi pişik sanmıştım hergun Krem suruyodum ama öğrenince şaşırdım hiç de bi bilgim yok malum internete yazınca bissuru şey çıktı korktum acikcasi çok teşekkür ederim bilginiz icin

Kızlar bebeğimin yumurtalıkların daki lekeyi bugün dra gösterdim hemanjiyom olabilir hematoloji görsün dedi varmi böyle bişey duyan yada başına gelen
Oğlumun dudağının altında hemanjiyom lekesi var. Dr 1 yaşına kadar büyür. Sonra muhtemelen küçülüp yok olacak dedi. İns öyle olur 🤲🏼

Hemanjiyomun konumlandığı bölge önemli olabilir. İns güzel haberlerle içini ferahlatsın Rabbim 🤲🏼

Oğlumun dudağının altında hemanjiyom lekesi var. Dr 1 yaşına kadar büyür. Sonra muhtemelen küçülüp yok olacak dedi. İns öyle olur 🤲🏼

Hemanjiyomun konumlandığı bölge önemli olabilir. İns güzel haberlerle içini ferahlatsın Rabbim 🤲🏼
Amiiinnnn inşallah bende ilk kez duyuyorum sağolasın ladym
Hatiii çok geçmiş olsun
Çok sağol canım benim

Gündüzleri solup mor gibi oluyor akşamları kırmızı ve canlı bi renk oluyo

Bizimki ben gibi kabarık değil cildiyle aynı düzeyde leke gibi pişik sanmıştım hergun Krem suruyodum ama öğrenince şaşırdım hiç de bi bilgim yok malum internete yazınca bissuru şey çıktı korktum acikcasi çok teşekkür ederim bilginiz icin
Bahsettiğim bebeğin birden fazla vardı baya kabarık büyüktü canım geçti inşallah sizinki de geçecek, sen kontrolünü yaptır yine ama içini ferah tut🙏

Kızlar bebeğim mama yedikçe uyuyor bitirmeden. Sonra gazı bir türlğ çıkmıyor. Gazı çıkasıya baya uğraşıyorum sonra kusuyor. Sürekli her yedikten sonra kusuyor ve mamasınu bitiremeden de uyuyor ay bu durumda ne yapmak lazım kusması bana dert oldu kilo az alır korkusuyla 🫤🫤🫤

Geçmiş olsunn hiç duymadım ya, başka bölgelerde oluyor da orada ilk kez duydum, inşallah birşey olmayacak merak etmee, sağlık haberlerini bekliyoruz

Kızlar bebeğim mama yedikçe uyuyor bitirmeden. Sonra gazı bir türlğ çıkmıyor. Gazı çıkasıya baya uğraşıyorum sonra kusuyor. Sürekli her yedikten sonra kusuyor ve mamasınu bitiremeden de uyuyor ay bu durumda ne yapmak lazım kusması bana dert oldu kilo az alır korkusuyla 🫤🫤🫤
Canım büyük ihtimalle fazla veriyorsun dur o yüzden mide fazlasını atıyor sadece mamami veriyorsun meme de veriyor musun

Ben emzirdkten sonra hemen yatırırsam kusuyor. Bi süre omzumda tutuyorum 10-15 dk öyle bi yere bırakıyorum yoksa kesin kusuyor.

Bende akıntı olmadıda dikiş yerimin üstünde bir sıra şeklinde 1 parmak yüksekliğinde şişlik var
doğumun üstünden 49 gün geçti
Benimde aymı şekilde o sertlik kısmın içinde sıvı varmış onu sıkıyorlar çok şükür bitti tam iyileşme sürecindeyiz muayene oldunuz mu

Back
X