- 11 Mayıs 2022
- 483
- 347
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Diyecek tek kelime bulamıyorum vallahi başına gelenlere bak yok yere ameliyat edecekti seni acaba ne alacaktı kist yerine Allah'ım düşürmesin ellerine para yaa para için yapıyorlar hepsini ... Eee hastane yönetimi doktorlarla anlaşma yapıyor her ay şu kadar ciro istiyorum diye senin sağlığını kim düşünüyorki kist mi var yumurtami var ... flime kimsenin baktığıni sanmıyorum watsaptan flime mi bakılır Allah aşkına pazartesi günü gidince saracagim ama bırakmam bu şekilde ...Doktor bakıyordur ama tam anlaşılabilir mi bilemedim . Ben ilk tedavi olurken rahim filmini bir doktor yorumlamış ve hiçbirşey yok demişti . Sonra asıl tüp bebek doktoru bakınca dediki yumurtalık içinde yapışıklık görünüyor . Yani yorum bile doktordan doktora değişiyor . 2 ay önce bir olay başıma geldi ..inanılmaz belim ağrıyor normalde çikolata kistlerim vardı geçen sene 3 cm di . Dedim herhalde büyüdü . Evimizin yanında bir özel hastanede daha öncede çalışmış bir doktora gittim dediki kistin 7 küsür cm olmuş . Nasıl panikledim anlatamam ameliyat öneririm dedi . Tatile gittik sonra dedik madem kist var çocukta düşünüyoruz dondurulmuş embriyolar var . Bizim hastaneye gidelim doktora danışalım ameliyat işini . Doktor demez mi bakınca diğer doktorun baktığı ultrasona bu çikolata kisti değil ki . Normal yumurta büyümüş yeni çatlamış onu ölçmüş . Senin çikolata kisti hala 3 cm . Şok geçirdim yani ben güvensem diğer doktora ameliyat olacaktım belki de![]()