- 5 Mayıs 2016
- 3.843
- 8.226
-
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #8.621
Amin inşallah teşekkür ederimHadi sağlıkla gelsin dünyaya tez zamanda iyileşmen dileğiyle
Allah c.c yardımcınız olsun 1 avazda ikinize kurtarsınSlm kızlar beni yatış yaptılar
Yarın sezeryan olacagim
Hayırlısı ile sağlıkla doğar kızım inşallah
çok şükür herşey yolunda lütfen birbirimize dua edelim ihtiyacımız olan bu Allah sebzede hayırlı doğumlar versinBazen enfeksiyondan da olduğunu söylüyor kadınlar ama muayene olmadan zor anlamanız. Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Çok sevindim. Allah razı olsun cümlemize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallahçok şükür herşey yolunda lütfen birbirimize dua edelim ihtiyacımız olan bu Allah sebzede hayırlı doğumlar versin
Amin inşallah teşekkür ederimAllah c.c yardımcınız olsun 1 avazda ikinize kurtarsın
Merhabalar nasılsınız? Doğum yaptınızmı?umarım bebeğiniz ve siz iyisinizdirSlm kızlar beni yatış yaptılar
Yarın sezeryan olacagim
Hayırlısı ile sağlıkla doğar kızım
Geçmiş olsun cnm, inşallah en kısa zamanda bebeğin toparlanır yanına gelirMerhaba iyiyim biraz ağrım var
Bebek küvezde zaten bugün almasak 4 5 gün sonra gelecekmis dedi doktor.
Bebegin kan gaz seviyesi sinirdaymis
Çocuk doktoru alinmasaymis bebeği kaybederdik demis Allah korudu bebegimi uzaktan bir gördüm daha goremedim yatıyorum ağrım var
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşip bebeginle evine gidersinMerhaba iyiyim biraz ağrım var
Çocuk doktoru alinmasaymis bebeği kaybederdik demis Allah korudu bebegimi uzaktan bir gördüm daha goremedim yatıyorum ağrım var
Sağol canım amin inşallahGeçmiş olsun cnm, inşallah en kısa zamanda bebeğin toparlanır yanına gelir
Toparlanır görmeye gidersin bebeğini. Anneye izin veriliyordu bnm hastanemde.
Çok teşekkür ederim amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşip bebeginle evine gidersin
Geçmiş olsunSağol canım amin inşallah
Evet izin veriliyormuş
Daha yatıyorum kalkmadim yerimden
Toparlaninca yanına gideceğim inşallah
Çok geçmiş olsun sezAryen zor bir ameliyat ama toparlanması bnm için çok kısa sürdü 4-5 gün gibi bi sürede agrılarım kalmadı demicek kadar azaldı. Atlattınız sağ salim kurtuldunuzya ona şükür. En yakın zamnda kavuşmanız dileğiyleMerhaba iyiyim biraz ağrım var
Hayırlı olsun inşallah hemencecik bebişinize kavuşursunuz. ben de göğşen hocanın hastasıydım size yazmıştım transferimde, çok sevindim adınıza darısı bana ve bekleyenlere inşallahMerhaba iyiyim biraz ağrım var
Çok teşekkür ederim amin inşallahGeçmiş olsunsağlıkla taburcu olun en kısa zamanda inşallah.
Bol yürümeye çalışın sanırım ağrıları azaltıyormuş öyle diyorlar. Yattıkçada çoğalıyormuş sanırım. İnşallah çabucak toparlanırsınız.
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah hemencecik bebişinize kavuşursunuz. ben de göğşen hocanın hastasıydım size yazmıştım transferimde, çok sevindim adınıza darısı bana ve bekleyenlere inşallahsiz gebelik takibinizi ve doğumu yine göğşen hocada mı yaptınız?
Amin inşallahÇok geçmiş olsun sezAryen zor bir ameliyat ama toparlanması bnm için çok kısa sürdü 4-5 gün gibi bi sürede agrılarım kalmadı demicek kadar azaldı. Atlattınız sağ salim kurtuldunuzya ona şükür. En yakın zamnda kavuşmanız dileğiyle
Ben de göğşen hocada devam ediyorum 6 aylık olduk sağolsun evet kararları hep yerinde, inşallah ben de kızıma kavuşurum siz gibi ☺ tekrar hayırlı olsun uzun ömrü olsun inşallahAmin çok teşekkür ederim
Evet doğumu da takibi de Göğşen hoca yaptırdı
Ben çok memnunum hocamdan
Allah razı olsun hep doğru kararlar aldi
Kan pıhtılaşma testi yaptırdı pıhtılaşma sorunum varmış.Kan sulandirici iğne kullandim.
Kordon dolandığında bebeğe izne ayrılman dinlenmen lazım dedi.
En son eline kordon bağlanıp da hareketi azalınca 2 gün gozlemleyip sezeryan yapalım dedi.Bugun yapıldı çok şükür Allah yüzümüze bakmış diyor tam zamanında almisiz yoksa geç kalacakmisiz.Darısı size ve tüm bebek bekleyenlere isteyenlere olsun inşallah
Amin inşallah iyi haberlerinizi bekliyorumBen de göğşen hocada devam ediyorum 6 aylık olduk sağolsun evet kararları hep yerinde, inşallah ben de kızıma kavuşurum siz gibi ☺ tekrar hayırlı olsun uzun ömrü olsun inşallah