2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Herkese merhabalar, kızım 3.5 aylık 3. Ayına girmeden rota aşısı yaptırdık ve maalesef alerjisi ortaya çıktı suratı ve vücudu egzama oldu. Ama daha enteresan olanı ayın 22 sinde gayet sese ve konuşmaya tepki veren kuzum 23 ü aşı sonrası bambaşka bir çocuk oldu göz teması kurmuyor sese tepki vermiyor agulamıyor resmen ilerlemek yerine geriye gitmeye başladık. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Doktorumuz bunun normal olmadığını erken teşhis koymak istemediğini ama otizme kadar gidebileceğini söyledi
Çok geçmiş olsun, bebeğiniz şu an nasıl acaba

Benım oğlan öyle uzun uyuyunca ertesi güne illa susuzluğa bağlı turuncu lekeler oluyor bezınde o yüzden 4 saatı asla gecırmıyorum. Doktor öyle dıyor ama bunlar çok küçük bebek. Uyandırmadan kucağıma alıp mememı verıyorum nasıl emıyor durmadan demek ki acıkıyor ama uyanmıyor. Zaten doyunca bırakıyor kaldığı yerden uyumaya devam edıyor
Benim oğlumda genelde gündüz terlerse oluyor. Nefroloji doktodu su ver dedi verince daha çok su kaybı oldu daha çok leke oldu. Bende çok sık emziriyorum o yüzden

Kızlar diş çıkaran var mı bebeişlerinizde. Benim kızımın dişi çıktı ama üst yan kesici dişi., bugün farkettim şok oldum. Normal mi ya
Merhaba diş olduğuna emin misiniz bizim başımızı da böyle bişey geldi 2 buçuk aylıkken aynı üst yan dişi idi doktora gittik diş incisi dedi. Şimdi geçmek üzere baya kaybolmaya başladı

Bız 41 günlükken yaptırdık. Çok rahat geçti. İlk gün bıraz agladı gıbı oldu ama sonrasında sorun olmadı. Tabı bakımına dıkkat ettık sabah akşam kremını sürdük. Her bezı actıgımda da uzerıne bir iki damla kantoran ya da zeytunyagı damlattım kı kuruyup beze yapısmasın dıye. Bır de bır numara büyük bez takmıstım rahat etsin diye.Bır hafta içinde ıyılestı. Iyıkı erken yaptırmısım.
Cevabınız için teşekkür ederim yazdıklarınıza bende dikkat edicem 💐 uzamış sarılığımız olduğu için onun geçmesini bekledik yoksa bizde sizin gibi erken düşünüyorduk sizin adınıza sevindim 🙂

Ben de oyle, maksimum 3 saatte bir veriyorum. Ishal oldu susuzluk yasamasin diye 2 saatte bir verdim hatta.

Kizlar bu rota asisindan sonra ishal olabiliyo diye okumustum. Benim basima oyle bir sey gelei. Bir hafta probiyotik kullandik durmadi gunde 7-8 bez degistirdik simdi biraz azaldi gibi ama kakasi yesil normal mi
Bizim de kaka demir ilacını kullandıktan sonra yeşil oldu . Bizde rota yaptık ama herhangi bır ishal vs olmadı.
Yeşil kaka genelde sorun teşkil etmiyor sadece anne sütüyle beslenen çoğu bebekte varmış ama buna huzursuzluk ateş vs eşlik ediyorsa doktora göstermekte fayda var diye biliyorum

Benim oğlumda genelde gündüz terlerse oluyor. Nefroloji doktodu su ver dedi verince daha çok su kaybı oldu daha çok leke oldu. Bende çok sık emziriyorum o yüzden
Aynen Benım bebegım de çok terleyen bir bebek emerken bır yere giderken vs çok terliyor değiştiriyorum üstünü . O yüzden uzun yolculuk yapmaya tövbe ettim bu sıcaklar bir bitseydi

Kızlar bu atak mıdır nedir benim üstümden geçti günlerdir napıcaz ya cocukuma aksam 7 itibariyle bisey oluyo sadece ağlıyor beslenmiyo uyumuyo banyo da yapsa yok iki ayagımı bi pabuca sokuyor
Bizim de 2,5 aylıkken alt üst komple hepsi şişti hala da şiş . Eli ağzından düşmüyor salyası desen gün boyu var 1,5 aydır ağrısını çekiyor yavrum ama hala çıkmadı

Back
X