• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Benmde buraya 2.5 tog fazla gbi geldi 1.6 aldim güzel renkleri vardi bugun giydil bakalm teyzesi cbku asla ustumuzu ortturmuyoruz
İnternet sitesinden aldım bende 800 e düştü

Eklentiler

• 1000478037.webp
    1000478037.webp
    23 KB · Görüntüleme: 28
arkadaşlar istanbul'da olup sünnet doktoru önerisi olan var mı? bebeğim yakinda 5 aylik olacak, sünnetinide yaptırmak istiyoruz.

Ek gıdaya geçen anneler. Hangi marka ürünleri tercih ettiniz? Og, beyorganik gibi ürünler için şikayetvarda görselli çok yorum var. İçinden kurt çıktı diye.

Herobaby kaşık maması aldım gece uykusuna faydası olur bitkisel rezeneli diye ama sonradan gördüm ondada kurt yorumları var.

Ek gıdaya geçen anneler. Hangi marka ürünleri tercih ettiniz? Og, beyorganik gibi ürünler için şikayetvarda görselli çok yorum var. İçinden kurt çıktı diye.

Herobaby kaşık maması aldım gece uykusuna faydası olur bitkisel rezeneli diye ama sonradan gördüm ondada kurt yorumları var.
Neee og sipariş verdim dün umarım kurtlu vs.çıkmaz 🤷🏻‍♀️

Aldığım ürünün kurtlu olmasını istemem ama bi yandan da kurtlanan ürünler organik olur derler ya bu markalara güvenip alınabilir mi acaba diye de düşündüm

Aldığım ürünün kurtlu olmasını istemem ama bi yandan da kurtlanan ürünler organik olur derler ya bu markalara güvenip alınabilir mi acaba diye de düşündüm

Normal ürünlerde kurtlanabiliyor o yüzden alakası yok organikle. Bebek ürünlerinde bunu hesap etmeleri gerekir koruyucu yoksa. tahıllar var. Koruyucuz kurt tahılda çabuk ürer. Hangi markaya baksam şikayet var.com da bir sürü görselli şikayet var. Bende şaşırdım kaldım. Kurt görmeyip üreyen larvaları bebeklerin içtiğini düşünemiyorum. 😣

Son düzenleme:
Bende pek inanmiyorum aslinda ise yarayacagina ama eminde olamiyorum denemek gerekmi diye dusunuyorum
Bende bugün sipariş verdim artık denemekten zarar gelmez dedimm

Ben soul kitchen Aldım bayada depoladım ancak henüz kullanmadım siz böle diyince baktım ondada aynı şikayetler var ,şikayeti olmayan bir ürün düşünemiyorum ben ama tabi bebek için olunca hassas bir konu deneyip göreceğiz umarım öle birşey yoktur

Bende bugün sipariş verdim artık denemekten zarar gelmez dedimm

Ben soul kitchen Aldım bayada depoladım ancak henüz kullanmadım siz böle diyince baktım ondada aynı şikayetler var ,şikayeti olmayan bir ürün düşünemiyorum ben ama tabi bebek için olunca hassas bir konu deneyip göreceğiz umarım öle birşey yoktur
Tek tek markalara bakıyoruz bakalım şikayet az olanı tercih edeceğiz artık. Ek gıda ticareti çoğalmış o kadar çok marka var ki. Siz yine de tahıllı ürünleri buzdolabına koyun derim. Tarihleri uzun mu peki?

Tek tek markalara bakıyoruz bakalım şikayet az olanı tercih edeceğiz artık. Ek gıda ticareti çoğalmış o kadar çok marka var ki. Siz yine de tahıllı ürünleri buzdolabına koyun derim. Tarihleri uzun mu peki?
Ben aslında beyprganik alacaktım 2 doktor tavsiyesi gördüm sonra bu markayı bi arkadaşım tavsiye etti öylelikle aldım pekmez ve tahin gibş ürünler uzun tarihli ama irmik muhallebi yulaf vs.. bu tarz ürünler skt mart, eylül 15 de üretilmiş.
Üzerindede büyük etiket var buzdolabında saklanması gerektiği yazıyor bende öyle yaptım

Normal ürünlerde kurtlanabiliyor o yüzden alakası yok organikle. Bebek ürünlerinde bunu hesap etmeleri gerekir koruyucu yoksa. tahıllar var. Koruyucuz kurt tahılda çabuk ürer. Hangi markaya baksam şikayet var.com da bir sürü görselli şikayet var. Bende şaşırdım kaldım. Kurt görmeyip üreyen larvaları bebeklerin içtiğini düşünemiyorum. 😣
🤦🏻‍♀️ Allah’a emanet edip içimize en sineni alıcaz artık

Bende doktor kontrolünden sonra og yada beyorganikten sipariş vermeyi düşünüyordum ama siz böyle diyince bi kafam karıştı başka hangi markalar var ki nasıl güveneceğiz bilmiyorum

Back
X