Evet onu duydum hatta bir arkadaşım yine aynı yöntemle 20 kill verdi sağlıklı bir şekildeben kullanmıyorum, eşim kullanıyor.
biyorezinans ile bıraktırmayı düşünüyorum. İsterseniz araştırın. Çevremde biyorezinans ile bırakanlar oldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu duydum hatta bir arkadaşım yine aynı yöntemle 20 kill verdi sağlıklı bir şekildeben kullanmıyorum, eşim kullanıyor.
biyorezinans ile bıraktırmayı düşünüyorum. İsterseniz araştırın. Çevremde biyorezinans ile bırakanlar oldu.
Kilo da mı veriliyormuş, bilmiyordum bunu. gebelik kiloları için umarım böyle bir şeye gerek kalmaz.Evet onu duydum hatta bir arkadaşım yine aynı yöntemle 20 kill verdi sağlıklı bir şekilde![]()
Henüz bırakmadım bırakamadım günde 1 paket içiyordum 3 e düşürdüm transferden sonra hiç içmemeyi düşünüyorumKızlar selamlar aranızda sigara kullanan var mı ne zaman nasıl bıraktınız veya bırakabildiniz mi? İnanılmaz zorlanıyorum ben![]()
İnşallah hiç aklımıza gelmeden mis gibi bırakır bebişkeri kucağımıza alırızHenüz bırakmadım bırakamadım günde 1 paket içiyordum 3 e düşürdüm transferden sonra hiç içmemeyi düşünüyorum
İnşallah Onun varlığını blince içemezsin ki kıyamazsınİnşallah hiç aklımıza gelmeden mis gibi bırakır bebişkeri kucağımıza alırız![]()
İnşallah canım Allahın izniyle olacakBugun transferim vardııııııı evdeyim artık istirahat başlasıninşallah hayırlısıyla gebe. Kalırım dualarınızı bekliyorum
Kaçıncı gün kaç embriyo olduBugun transferim vardııııııı evdeyim artık istirahat başlasıninşallah hayırlısıyla gebe. Kalırım dualarınızı bekliyorum
Kaçıncı gün kaç embriyo oldu
Hayırlı olsun. Dikkat edilmesi gereken bir durum var mı? Yorucu muydu? Şimdi nasılsınız?3.gün dondurulmuş. Tek embriyo konuldu
Ya onu kafaya bende cok takıyorumİyiyim sağolun. Ağır kaldırmamak uzanmak falan yasak ilk üç gün dinlen bol bol dediler sonra kalkabilirmişim. Yorucu da değildi ya idrara sıkışık olmak biraz zor sadece![]()
Uzanmak neden yasak? Onu bilmiyordum. Enterasan geldi o.İyiyim sağolun. Ağır kaldırmamak uzanmak falan yasak ilk üç gün dinlen bol bol dediler sonra kalkabilirmişim. Yorucu da değildi ya idrara sıkışık olmak biraz zor sadece![]()
Uzanmak derken yükseğe uzanmak ya. Yoksa yatıyorum zaten hepUzanmak neden yasak? Onu bilmiyordum. Enterasan geldi o.
Sıkışık olma kısmı beni de düşündürdü.
Hayır ağır kaldırmamak dolaba uzanmamak anlamında dediUzanmak neden yasak? Onu bilmiyordum. Enterasan geldi o.
Sıkışık olma kısmı beni de düşündürdü.
Ben de nasıl uyuyacam diye düşünüyordum.Uzanmak derken yükseğe uzanmak ya. Yoksa yatıyorum zaten hep![]()