Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam, benim de o günlerde olabilir yakında belli olacak, çok merak ediyorum nasıl geçecek :) sağlıkla olsun inşallah trasferiniz.Kızlar bu cuma transferim var. Beni heyecan bastı![]()
İnşallah amin, sizin de inşallah sağlıkla olsunselam, benim de o günlerde olabilir yakında belli olacak, çok merak ediyorum nasıl geçecek :) sağlıkla olsun inşallah trasferiniz.
Benim ilk transferimde bant kullanmıştık estrofeme ek olarak omzumda allerji yapmıştı sonra koluma yapıştırmaya başlamıştım orda sıkıntı olmadı. Bu sefer soktorumdan rica ettim bantsız ilerliyoruz estrofemi arttırdı onun yerineBantların kullanımı kolay mı rahatsız edip kaşıntı yapıyor mu ben de 48 saatte bir değişimli bantı estrofeme ek kullanacağım.
Benimde dondurulmus 3 adet embriyom var. Kaliteleri nasıl acaba bilginiz var mıSelam kızlar. Benim mayıs ayı reglim ile birlikte transfer tahmini yapmaya başladım. 15 Mayısta regl oldum. Sanırım haziran başına denk gelecek. Burada buluşalım. Benim dondurulmuş 5.gün embriyom var. Ya sizin?
Bahcecide tutmadı mi yaşınız kaç probleminiz nedir.kacinci gün embriyosuyduMuhtemelen bu ayın sonunda olacak benimde 7 embriyom var 2. Deneme olacak bahçecideydim farklı bir merkeze taşıyorum şimdi embriyoları
5.gün embriyosu ikisi de ama biri iyi diğeri orta kalite dediler sizin bilginiz var mı kaliteleri HakkındaBenimde dondurulmus 3 adet embriyom var. Kaliteleri nasıl acaba bilginiz var mı
5.gün embriyosu kimyasal oldu 28 yasındayım pcos varBahcecide tutmadı mi yaşınız kaç probleminiz nedir.kacinci gün embriyosuydu
Benimde biri iyi ikisi orta kalite dediler5.gün embriyosu ikisi de ama biri iyi diğeri orta kalite dediler sizin bilginiz var mı kaliteleri Hakkında
Bende bahceciye gidiyorum çok memnunum ama şimdilik. Bende pcosluyum ve 28 yaşındayım5.gün embriyosu kimyasal oldu 28 yasındayım pcos var
yaaaa çok teşekkür ederim evet ilaçlar veya dozlar kişiye göre değişebilir ama ana maddeler benim için iyi oldu
aslında bana da vermişlerdi özellikle folik asit opu öncesi sonra embriyo dondurulması zorunlu seçenek olunca bırak dediler şimdi de kullanmaktan korkuyorum :)Ben genel ön tahlilleri vermiştim, bana da vücudun ihtiyacına göre düşük değerlerimde ne varsa onlara takviye vitamin vermişlerdi.
anladım canım demekki rahmin uygunmuş transfere henüz 9 gün oldu benim haftaya da yine kontrol var 20 günü bulacak transfer gibi... neyse sağlık olsun da beklerizBen tam 14.günüm de transfer oldum ama bu ilaç protokolu dondurulmuş taze olarak değişiyor. Yok canım ne kusuru
valla 1 fincan içiyorum ben dayanamıyorum ama transferden önceki 2 günde bırakacağım. bazen çok canım isterse kahve koklamayı düşünüyorum :))Çayı azaltıp normalde çok nadir içtiğim kahveyi tamamen hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum, transfer öncesi sağlıklı beslenme denemeleri vs. İnsanın canı inadına kahve ister mi ya? Sanki kahve burnumun önünde koktu. Ne yapayım kızlar içeyim mi bir fincan kahve?
Kız kokusu geldi de dayanamadım içtim, kahve koklama sakın bak hamile hamile aşerersin bir de. En iyisi komple bırakmak. Sigara gibi. Allah bağımlıların yardımcısı olsun. Ben de eşime sigarayı bıraktırmaya çalışıyorumvalla 1 fincan içiyorum ben dayanamıyorum ama transferden önceki 2 günde bırakacağım. bazen çok canım isterse kahve koklamayı düşünüyorum :))
Neden korkuyorsun özellikle folik asit bebek için çok iyi diyorlar?aslında bana da vermişlerdi özellikle folik asit opu öncesi sonra embriyo dondurulması zorunlu seçenek olunca bırak dediler şimdi de kullanmaktan korkuyorum :)
evet haklısın aşerme konusunu unutmuşum :) halbuki eşimle arada hayal kuruyoruz acaba ne absürt şeyler isteyeceksin vs diyor normal halimde bile neler neler çekiyor canım gebe iken düşünemiyorum :)) sigara konusu beni geriyor azalttım baya ama birden ikimiz de keseceğiz başka çaremiz yokKız kokusu geldi de dayanamadım içtim, kahve koklama sakın bak hamile hamile aşerersin bir de. En iyisi komple bırakmak. Sigara gibi. Allah bağımlıların yardımcısı olsun. Ben de eşime sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum
ya işte haklısın aslında 2 günde 1 devam edebilirim eskiden olduğu gibi ben de bir sakıncasını duymadım bu arada :)Neden korkuyorsun özellikle folik asit bebek için çok iyi diyorlar?
Doğuma kadar kullananlar bile var, merkezinle konuşsana önümüzdeki günlerde transfer olacaksa hemen başla.ya işte haklısın aslında 2 günde 1 devam edebilirim eskiden olduğu gibi ben de bir sakıncasını duymadım bu arada :)