Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yorum kafa karıştırıyor. Doğal olarak herkesin bedeni farklı hissettikleri farklı. O yüzden bişey diyemiyorum. Ben Rabb'ime bıraktım. O her şeyin en iyisini bilir. Vardır bunda da bir hayır deyip tevekkül etmek gerekli . Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBen bir kere tek gebe kaldım o da boş gebelik adet ağrısı çekmiştim çok kötü anlamamıştım. 2 defa tüp bebek ikisi de tutmadı aynı ağrılar bu 3. Denemem benim de çift embriyo aynı ağrılar kendinizi dinlemeyin vardır inş. Benim bir duruyor bir ağrıyor ilaçlarda cabası onlarda kasılma yapar hayırlısı hakkımızda
Amin inş.Her yorum kafa karıştırıyor. Doğal olarak herkesin bedeni farklı hissettikleri farklı. O yüzden bişey diyemiyorum. Ben Rabb'ime bıraktım. O her şeyin en iyisini bilir. Vardır bunda da bir hayır deyip tevekkül etmek gerekli . Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah![]()
İnş. Benim de 3. Denemem hayırlısı olsun hakkınızdaHerkese merhaba arkadaşlar 6 tane embriyomuz vardı 2 deneme yaptık ve sonuç negatifti 8 haziranda naturel siklus ile son kalan 2 embriyomuz transfer edilecek umarım herşey yolunda gider inanın o kadar çok heyecanlıyım ki ilk kez sanki bu defa olucak ve bebeklerimiz sımsıkı tutunacak gibi hissediyorum düşündükte heyecandan kalbim hızlanıyor resmeninşallah Umutlarım çabalarımız boşa gitmez
Amin inşallahİnş. Benim de 3. Denemem hayırlısı olsun hakkınızda![]()
Üçüncü denemeniz sabrınıza hayran kaldım.ben olsaydım çoktan bırakmıştım.Amin inş.zaten buralardayız birbirimize haber veririz Rabbim emeklerimizi görüyor umarım doğru zamandır
![]()
Benim birşey değil ki 6 9 deneme yapanları duydum olmadı diye ben pes edersem yaşım ilerlerse ilerde pişman olmamak adına elimden geleni yapayım gerisi Rabbim e kalmışÜçüncü denemeniz sabrınıza hayran kaldım.ben olsaydım çoktan bırakmıştım.
Evet bende 7.9 duydum. Benim üç başarısız aşılama yumurta takibi falan. İki defa yumurta topladım.amh değerim hızlıca düşmüş. Yaşım 31 iki yıllık evliyim. 2 dondurulmuş embriyom var. Bide tutarsa inşallah iki evladım olacakBenim birşey değil ki 6 9 deneme yapanları duydum olmadı diye ben pes edersem yaşım ilerlerse ilerde pişman olmamak adına elimden geleni yapayım gerisi Rabbim e kalmışyaşım 32 biraz daha beklesem yaşım geçecek
İnş. Tutar da gerisine gerek kalmaz hakkınızda hayırlısı olsunEvet bende 7.9 duydum. Benim üç başarısız aşılama yumurta takibi falan. İki defa yumurta topladım.amh değerim hızlıca düşmüş. Yaşım 31 iki yıllık evliyim. 2 dondurulmuş embriyom var. Bide tutarsa inşallah iki evladım olacak![]()
Teşekkür ederim çok sağ olun.inşallah sizin ve tüm isteyenlerin de tutarİnş. Tutar da gerisine gerek kalmaz hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Benimde 12 HaziranEee en yakın test günü kimin arkadaşlar?
Benim 12 hazirandua istiyorum hepinizden
Merhabalar ben ilaçları verdim bir başka ihtiyacı olan arkadaşa burayı güncellemeyi unutmuşumLütfen ben alabilirmiyim çok zor durumdayım şuan maddi olarak tedavim durdu ilaçları alamıyorum raporum vs hiiiç bir şeyim yok
Sizde herhangi bir belirti var mı?Eee en yakın test günü kimin arkadaşlar?
Benim 12 hazirandua istiyorum hepinizden
Bol bol dua edin arkadaşlar gözlerinizi kapatın transfer anında rahat olun kasmayın vucudu kasmamak çok önemliymiş doktorum öyle demişti. Dualarım sizinle rabbim yardımcınız olsunBugün transfer olacak arkadaşlarım Allah hakkımızda hayırlısınız nasip etsin bize sımsıkı tutunacak embriyolarımız olsun. Heyecan dorukta vallla bende
benim de süreç 22 sinde başladı bugün kontrole gittim çarşamba gene gideceğim.kızlar selam ben mayısın 22 sinden beri kullanıyorum yarın kontrolüm var sizce ne zaman olur transferim tahmini benimle aynı gün olan varmı ?